Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdo chce říct, že v šoubyznysu skutečně prorazil, musí mít vlastní vystoupení v Redshore City, hlavním městě zábavy. Jenže tam to má pevně pod kontrolou nelítostný vlk Jimmy Crystal, bez jehož souhlasu nemůžete ve městě ani otevřít pusu, natož abyste zazpívali. Koalák Buster Moon sice má ve svém týmu hvězdnou pěveckou sestavu (dikobrazí rockerka Ash, plachá slonice Meena, citlivý gorilák Johnny nebo věčně provokující čuně jménem Gunter), ale i tak je skoro jisté, že konkurz u Jimmyho Crystala skončí totálním krachem. A tak Buster totálně zariskuje (ostatně v prvním díle mu to opakovaně vycházelo) a znuděnému Crystalovi slíbí, že když bude moci v jeho městě nazkoušet show, obsadí do ní největší žijící hudební legendu, lva Claye Callowaye. Potíž je v tom, že Calloway už léta žije v ústraní, zásadně nevystupuje a asi poslední, kdo by ho k tomu přemluvil, je jeden otravný koalák. Jenže Buster razí zásadu, že jen opravdu velké sny mají nějakou cenu, a pro jejich splnění je ochoten udělat opravdu cokoliv. (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (124)

kukkik 

všechny recenze uživatele

Takový obyčejný, velkolepý animák pro celou rodinu. Tradičně výborný výběr toho nejlepšího z popové hudby,  excelentní a opravdu nádherná počítačová animace na té nejvyšší úrovni, kterou současná technologie umožňuje a na kterou se opravdu hezky kouká. Navíc scénář je promyšlený, poměrně originální a dává smysl, což už dávno, bohužel, není samozřejmostí. Přemýšlel jsem nad třemi či čtyřmi hvězdami ale dnes je i takový "obyčejný" hezký animák, který zahřeje u srdce, pobaví a neurazí spíše raritou a nemám problém s tím, podívat se na něj někdy znovu. 4/5 ()

molcan2 

všechny recenze uživatele

Neviem prečo ale "Spievaj 2" sa mi páčil ešte viac než jednotka. Hudobne čísla boli opäť fantastické a dej bol úžasný. Všetky postavy si ľahko obľúbite a hudba funguje s plynulosťou filmu, ako aj s pocitom z filmu. Aj keď je dej veľmi podobný prvej časti, dosť prvkov bolo odlišných, aby to bolo svieže a úplne zábavné. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Druhé Zpívej po pětileté pauze rozhodně neztratilo nic na svém náboji a půvabu a může se bez problémů rovnat s jedničkou. Staří známí jsou zpět v akci a čeká na ně nejedna nejednoduchá výzva. Člověk sice tuší, jak celý příběh skončí, přesto jsem se nechal opět unést na vlně pěkných písniček a líbivé animace, která i přes svou pestrobarevnost nijak neruší a hezky se na ni dívá. Dějová linie s Clayem "Bonem" Callowayem dojala, zatímco o největší porci zábavy se opět postarala nejstarší chameleonka v branži paní Crawlyová. Audiovizuálně hezká a zároveň poučná oddychovka, k níž se v budoucnu jistě někdy milerád vrátím. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Studio Illumunation asi nikdy nebude moct konkurovat Pixaru v honu na Oscary, animaci má ale vypiplanou stejně povedeně a poslední roky plodí samé koukatelné záležitosti. Jednička Zpívej byla tím animákem, který si mě získal trailerem, aby mě pak celkovým výsledkem poněkud zklamal a loni při prvních ukázkách na pokračování jsem se bál stejného výsledku. K tomu naštěstí nedošlo, já se tentokrát hlavně u spousty známých songů vyloženě rozplýval a zdejší variace na mou oblíbenou “A Sky Full of Stars” mě skoro rozložila. ()

FoxMulder 

všechny recenze uživatele

Jednička se mi líbila víc. Byla více nenucená, zábavnější a dokázala vyprodukovat více emocí. Tady je to všechno takové nijaké, nevtipné a relativně nezajímavé. Tohle všechno platí jen do začátku toho, na co se celý film čeká, a to bohužel doslova. Představení má opět grády, je plné fajn nápadů a konečně se dostaví i emoce. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

  • Scéna, v níž se postava Scarlett Johansson (Ash) hádá s majitelem sálu, který jí za její vystoupení nedostatečně zaplatil, má paralelu s právním konfliktem, který Johansson vedla v roce 2021 se společností Walt Disney, když si stěžovala, že jí společnost nedostatečně zaplatila za uvedení filmu Black Widow (2021) do kin. (BMW12)

Reklama

Reklama