Reklama

Reklama

Recenze (32)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A máme tu další skvělou epizodu, jehož hlavní událostí je to, že se nám Dale Cooper konečně probral z tranzu (a taky hláška I´m FBI.). Děj se taky celkem posunul a přibylo hned několik nových zvratů, včetně toho finálního, na který jsem civěl s otevřenou hubou. No, zbývají se dvě epizody, moje teorie o tom, co se stane zatím ještě nebyla potvrzena, ale ani vyvrácena, jenže objevují se tu jisté náznaky, že by to tak být mohlo. Nechci předbíhat, nějaký ucelený dojem a děj poskládám dohromady až v poslední epizodě, nebo v komentáři k celé sérii (jestli se mi ho bude chtít psát). Každopádně, zbývají už jen dvě epizody a jsem zvědavý, co na mě ještě čeká. Snad to bude mít aspoň částečně uzavřený konec. Dneska to je opět za 5*, ale za nejlepší epizodu třetí série Twin Peaks bych to fakt neoznačil. 5* ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další z velkých vrcholů třetí řady. Dochází zde k totiž onomu velkému momentu, na který všichni čekali, a to, že ten pravý a jediný Cooper je zpět na světě ("Já jsem FBI"). Opět následuje výborné propojeni vizuální a emoční stránky, tentokráte s takovým hlubokým osudovým podtextem ("Neodcházej - Musím"). Cílová stanice = Twin Peaks. K velkému finále nás ale čeká tolik otázek, že se z toho divákovi rozpadnout hlava... Linka okolo Audrey je asi snáze pochopitelná pro čtenáře knih, kde se tedy již dříve dozvíme, že Audrey je po závěru 2. série v komatu. Na to se dá navázat, že jí nejspíše Bob v Coooperově těle znásilnil, pač ("Sbohem, synu") a proto byl i mladej Horne takovej zmrd. Celá linka Audrey se tak nejspíš odehrává v její hlavě, a Charlie by tedy mohl být její doktor?! To je pro mě asi nejsnazší vysvětlení. Pochopitelně se nabízí mnoho otázek, co se stalo v závěru dílu... Zemřela / Probudila se??? ()

Reklama

bmx6 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice pozdě,ale přece...Po tolika perfektních nebo naopak špatných a velice zmatených dílů(nejvíc mě sralo to přeskakování postav a nejhorší snad byl Ed a jeho okolí,které tam bylo k hovnu a nic nového to nepřineslo a jaký nudný život si žijí, opravdu jsme vidět nemuseli),přišlo to,na co čekáme celou dobu... :) ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

16 dílů to trvalo a Cooper se probudil za pět dvanáct, aby se mohl zúčastnit jistě epického finále tohoto epického seriálu. Moc se mi líbila vtipná vsuvečka, které se účastnil nasraný skin a žena, která měla krámy. Názorná ukázka toho, jak málo stačí k velkolepé sousedské přestřelce. Je šílený nezvyk sledovat nyní Coopera, kterému se huba nezavře. Brutálně sympaticky napsaná a zahraná postava a nemůže existovat snad jediná živá bytost, které by byl ten člověk nesympatický. Luxusní epizoda a pořádně hluboký nádech před finálem. Trošku mi začíná být teskno, když si představím, že mě čekají poslední dva díly. [90 %] ()

jackalsc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To byla panečku jízda. Dovolím si tvrdit, že všechno na co tady fanoušci TP je v téhle epizodě, a že se s tím nesere. Naprostý kontrast, proti zdlouhavým ostatním dílům. Hudba Badalamentiho ze starého Twin Peaks, na konci mindfuck. Proste díl Twin Peaks jak má být. Škoda že už v Cooperovi nevidím moc toho Coopera, ale Dougieho :D Možná se to ještě změní v nadcházejících epizodách :) ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama