Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted se nechá přesvědčit, aby po čase opět zavolal Viktorii. Barney má kvůli svému kouzelnickému triku problémy na letišti a Robin se snaží Marvinovi vyfotit nějaký hezký snímek s rodiči... (TV Prima)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata štvrtá epizóda zo siedmej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "The Magician´s Core: Part 2" (Kúzelnícky kódex 2). Marshallovi a Lily sa narodil syn. Dali mu meno Marvin. Začínajú zisťovať čo je to rodičovstvo. Zavedú pravidlo, že sa nebudú venovať problémom svojich priateľov, ktoré by ich rozptyľovali. Ted Mosby sa stretol so svojou bývalou láskou Victoriou. Tá sa práve vydáva. Kvôli Tedovi chce svadbu zrušiť. Barney Stinson je zadržaný ochrankou letiska. **** ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I do want this. I've thought about you so many times, what might have been... but I got left at the altar and it nearly killed me. You're someone's fiancée, and I have to respect that. So let's hit a motel, jam in a quickie and get you back to your wedding. It's the right thing to do." ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proti předchozímu dílu kvalita opět o něco poklesla a čtyřiadvacátá (a tedy závěrečná) epizoda sedmé sezóny mě fakt nepřesvědčila. Znovu šlo o velké patlání se v prošlých vztazích, přičemž šel humor stranou, a nebýt Barneyho cesty na Havaj, asi bych šel s hodnocením o hvězdičku níže. No, od tohoto seriálu už asi nic velkého čekat nemůžu. / Poučení: Není kodex jako kodex. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Barney (Neil Patrick Harris) prohlásí, že prozradí svůj kouzelnický trik pouze jinému kouzelníkovi. Jeden ze členů letištní ochranky se přihlásí a prokáže se karetním trikem. Tohoto muže si zahrál profesionální kouzelník Ed Alonzo. (Linejudge)

Reklama

Reklama