Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři z donucení se po letech znovu shledávají – tentokrát v rolích největšího světového detektiva a jeho věrného společníka & životopisce. Will Ferrell jako Holmes a John C. Reilly jako Watson spolu řeší vraždu v Buckinghamském paláci. Brzy pochopí, že pokud případ neobjasní do 5760 minut, královna bude další na řadě. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (125)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Uprimne fakt zdejsi hodnoceni nechapu, cekal proboha snad nekdo neco jinyho, kdyz do hlavni role tvurci obsadi tyhle dva dementy, tady fakt nebyl prostor pro nejakou inteligentni parodii na Holmese. Dostal jsem proste presne to, co jsem cekal. Dvojku extra dementu, ktery delaj bordel, tvari se jak totalni hovada a vrsi na sebe tu vice, tu mene vtipny/nechutny/wtf sceny. Docela me prekvapilo, kolik se sem podarilo narvat znamejch xichtu, Macdonald, Hall, Laurie, Fiennes, Coogan, vsichni jsou fajn. Obcas to sice drhne, vtipnost foru je tak pul na pul, ale natoceny to je docela svizne, obcas si tvurci delaj prdel z ostatnich filmu o Sherlockovi, dobova Anglie je vizualne pekna, takze ja jsem vlastne spokojenej, vic jsem od filmu necekal a i pres par hluchejch mist jsem se dobre pobavil. ()

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Syndrom vyhoření v praxi, vystavený ve vitríně jako...jako kalhotky Lucie Borhyové ve studiu Novy. Člověku trhá srdce vidět své oblíbené herce a kdysi záruku té největší bžundy a nejmacatější prdele v takovém kolotoči zmaru a trapnosti, přičemž ty nejlepší vtipy nezvednou koutky úst, ale spíš obočí, a každá takzvaně scénáristická klička vyvolá akutní průjem. Nedokážu si představit, že hercům nebylo trapně při každé klapce. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nemusela se toliko rochnit ve vulgaritách, ale čekal jsem to horší a sympatická dvojice (hlavně skvělý Reilly jako věrný podržtaška Watson; Ferrellův Sherlock byl často už nesnesitelné egoistické hovado) ji utáhla. Takže mě tato pěkně vypadající, absurdní „dobová“ řachanda nijak neurážela, než se ve své druhé polovině rozpadla do totální potřeštěnosti (muzikálová vsuvka, Titanic), fušersky látající stupidní detektivní zápletku do počtu. ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Priam freudovské spracovanie známej klasiky, ktoré však s psychológiou postáv nemá nič spoločné. Hľadala som niečo na uvoľnenie po náročnom Dark a tento film v danej situácii splnil svoj účel na výbornú, ale vlastne vôbec netuším ako hodnotiť. Niektoré vtípky mi prišli vyslovene trápne, iné milé, ale našli sa ja naozaj zábavné. Nechávam to teda na neutrále... ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Obsazení mi dávalo naději, upoutávka jí velký kus vzala, no a s filmem samotným je to podobné - úvodní scéna se záchranou sebevraha nebyla špatná, zbytek už (na pár výjimek včetně muzikálové vložky) ano. Nepovedlo se to, o vtipech lze mluvit hlavně v uvozovkách, o tom, že to nakonec vlastně ani nedává smysl, je zbytečné mluvit úplně. A je to vážně škoda, protože Will Ferrell i John C. Reilly se do titulních rolí hodí a Hugh Laurie, Rebecca Hall, Ralph Fienness i úžasná Lauren Lapkus by určitě předvedli něco mnohem lepšího, kdyby jim to scénář dovolil. Mohlo vzniknout něco jako Není Sherlock jako Holmes s Michaelem Cainem a Benem Kingsleym, ale je z toho jen promarněná šance ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • V jednej scéne máme možnosť vidieť Titanic. Ten bol postavený v roku 1908 a po prvýkrát (aj posledný) vyplával v roku 1912. Film sa však odohráva niekoľko rokov pred týmto obdobím. (Astonko)
  • Studio Sony chtělo film po katastrofálních testovacích projekcích prodat streamovací službě Netflix, aby ho nemuselo nákladně posílat do kin. Avšak Netflix o koupi neměl zájem. [Zdroj: moviezone.cz] (CrypzzXD)

Související novinky

Ferrell, Reynolds a Vánoční koleda

Ferrell, Reynolds a Vánoční koleda

23.09.2019

Ještě nemáme ani prosinec, a už se musím pustit do rozebírání nejkrásnějšího období roku, Vánoc. Můžou za to totiž herci Will Ferrell a Ryan Reynolds, kteří se teď čerstvě upsali novému muzikálovému… (více)

Třetí Sherlock se zpozdí

Třetí Sherlock se zpozdí

05.03.2019

Ať už za to může nabitý program hlavních hvězd Roberta Downeyho Jr. (Avengers: Endgame) nebo Juda Lawa (Captain Marvel), či snad náročné projekty režiséra Guye Ritchieho (Aladdin), nebo možná… (více)

Josh Brolin a Peter Dinklage budou bratři

Josh Brolin a Peter Dinklage budou bratři

01.03.2019

V Hollywoodu už pár let koluje nápad natočit film Trojčata, který by fungoval jako duchovní pokračování osmdesátkové komedie Dvojčata s Arnoldem Schwarzeneggerem a Dannym DeVitem. Zatímco výše… (více)

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Reklama

Reklama