Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozzlobení nelétaví ptáci a zákeřní zelení vepři jsou opět ve při v animovaném komediálním snímku Angry Birds ve filmu 2. Když se objeví nový nepřítel, který hrozí zničením Ptačího i Prasečího ostrova, spojí Rudohněv (alias Ruďák), Žluťas, Bombas, Orel Vazoun a Žluťasova sestra Stříbrnka síly s velevepřem Leonardem, jeho asistentkou Courtney a vepřovým sádlem mazaným vynálezcem Garrym. Supertým bývalých zapřisáhlých nepřátel se vydává na misi, jejímž cílem je zachránit domovy ptáků i vepřů. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 6

Recenze (107)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Pamatuje Dobu ledovou? Taky byla pro Vás nejvtipnější veverka, která se snažila schovat svůj žalud? Tady je to podobně. Sedlo mi to asi o trochu víc než první díl. Je to stále jen pro ty nejmenší, takže rodiče absolutně nic nepřekvapí. Naštěstí má ale film triumf, který mě bavil v podobě tří malinkatejch očkatejch ptáčků, kteří, během hlavního příběhu, se snaží získat zpět vajíčka, které jim furt a furt nějak utíkají. Je to pitomý, hloupoučký, ale většinou i celkem zábavný a hlavně roztomilý. Díky se dá pokračování Angry Birds celkem přežít. Podruhé to už ale neuvidím. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

O chlup slabší než jednička. Holt úděl dvojek. Chybí tomu prvotní wow efekt. Scénář byl takový zvláštní a pokulhával, ale což. Sranda to byla pořád. Naši staří dobří naštvaní ptáci :D animace naprosto stejně dobrá, výběro songů opět úžasný, chytlavé rytmy. Navíc ta ptačí mrňata byla k sežrání a ta úplně prťata, co se sotva vylíhla z vajec, ta byla k uňuchňání. Takže ano, stejně jako jednička, ani na dvojku nedám dopustit, i když má už nějaké mouchy. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Druzí "Vztekláci" se nesnaží o nic víc než pobavit - a to zejména dětské publikum, jelikož dospěláckých vtipů a narážek zde moc není. Celý děj je v podstatě jedno velké klišé, které nemá téměř čím překvapit, nicméně to pěkně utíká a za trojici ptáčat na honbě za vejci, ptačí převlek a soundtrack plný známých hitů si druzí Angry Birds ty průměrné tři hvězdy zaslouží. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Už jednotka prišla s krížkom po funuse, no zázračne nejaké doláre zarobila a tak tu teraz máme dvojku - v čase keď po Angry Birds už neštekne ani pes. Všetko je ale horšie ako minule, podarené gagy sa zredukovali v podstate len na infitráciu labáku v prevleku za degenerovaného orla. Zvyšok je síce stále kriklavo farebný a naspeedovaný, ale kričanie po sebe zábavu nerobí. 5/10 ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Asi největší problém tohoto filmu byl to, že nejsem přímo jeho cílová skupina (některé animáky jsou hodně koncipované na lidi, kteří vyrůstali v devadesátkách, tento nikoliv). Takže první hodina byla naprosté utrpení, ke konci se to maličko rozjede a myslím, že to slušně pobaví i starší obecenstvo. Asi 2, nebo 3 scény byly vyloženě geniální (podle reakcích v kině, tyto scény pobavily spíše rodiče než děti), co bych vyzdvihnul je parádní soundtrack. Celkově se jedná o průměrný animák, který už si dobrovolně asi nikdy nepustím. 50% ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Při hromadných scénách se zástupci ptactva opakují stále dokola. (PAULOO)
  • Ve scéně, kdy tři písklata (ptačí mláďata) zachraňují vejce, se ve Vesmíru potkají se satelitem, který se vizualně podobá satelitu KOMPSAT-2, který byl vypuštěn v roce 2006 a určten k dálkovému snímání Jížní Korei. (PAULOO)
  • Ve scéně, kdy Orel Vazoun mluví o tom, jak randil se Zetou v devadesátkách, upadne Zetě na zem kazeta VHS s názvem „Twin Beaks“, odkazující na úspěšný seriál Městečko Twin Peaks (od r. 1990). (PAULOO)

Související novinky

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Reklama

Reklama