Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Honza Rambousek je svým způsobem sympatický podvodník, který je v podsvětí ceněný jako odborník na zámky, počítače, elektroniku a auta. Je to také nenapravitelný sukničkář, přesto ho ženy milují... Právě mu teče do bot, protože ho má v hrsti mafián Vytloukal kvůli velkým dluhům. Pokud Honza neukradne z galerie obraz Dívky v modrém, tak je s ním amen... Zachrání ho náhoda – do cesty se mu připlete jeho dvojník, středoškolský profesor Richard Prospal, pedant a slušňák k pohledání, a těm dvěma se zázračně změní život. Zatímco si Honza užívá v Richardově kůži doma i ve škole, Richard je pronásledován mafiány, protože mu nevěří, že není Honza. A když se jim do rukou dostane i Richardova dcera Natálka, tak mu nezbývá, než zapomenout na slušné vychování a najít způsob, jak vyzrát na mafiána a jeho gorily a dostat nejen obraz, ale i dceru do bezpečí. Kolotoč překvapivých komediálních situací se roztáčí... (Bioscop)

(více)

Diskuze

waxtrax

waxtrax (hodnocení, recenze)

České filmové poměry mají dlouhodobý problém natočit to, co jinde zvládají levou zadní, gangsterka, válečný film apod., tak aby to nedopadlo TRAPNĚ. Podobně je to s komediemi, které mají již zaběhlé témata. Tak jako zde - záměna dvojníků. Tohle se, ale povedlo na první dobrou a navíc skvěle - není to trapné. Velmi příjemné překvapení.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Fifer

Fifer (hodnocení, recenze)

Když jsem se včera díval na hodnocení „diváků" filmu Dvojníci, tak jsem si tak zauvažoval. Včera bylo na csfd asi 64%, dnes už je tam míň. V diskuzích na netu taky spousta kladných hodnocení. Jen kritici dávají svorně 0 až 10%. Tak mě tak napadlo, že čeští komerční filmaři už definitivně vzdali snahu zaplatit dramaturgy či dokonce kvalitního scenáristu a jedou stylem ruské propagandy. Tudíž veškerá část rozpočtu, která dříve připadla scenáristovi a dramaturgovi, teď jde na placené diskutéry, kteří film chválí a scénář jim někdo zfušuje za tři dny za babku. A pak už jde jen o to si ve stylu Putina stát za svým, ignorovat kritiku a zahltit servery falešným hodnocením. Pojďme si tak dlouho opakovat, že je to dobrý film, až tomu sami uvěříme.

vteco

vteco (hodnocení, recenze)

Všiml si někdo skrytého Jardy Jágra? Cca kolem 55. minuty :)

na příspěvěk reagoval Ozzy2

Thovt

Thovt (hodnocení, recenze)

Režisér Doktorů z Počátků se chopil jednoho z nejobehranějších komediálních témat? Ehm... nie, radšej knihu. Trailer moje předpoklady potvrzuje, ale každý zboží asi má svýho kupce...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama