Reklama

Reklama

Manžel na zkoušku

  • USA Overboard (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Leonardo Montenegro je bohatý a rozmazlený playboy, který si celý život jen užíval. Ale jak se říká - karma není zdarma. Když z rozmaru odmítne zaplatit za služby úklidové služby, netuší, jak mu to osud vrátí. Po jedné divoké párty vypadne z jachty a druhý den ho najdou, jak se bezradně motá v ulicích Oregonu. V nemocnici konstatují, že utrpěl totální ztrátu paměti a vyhlásí pátrání po jeho rodině. A tehdy nastupuje na scénu Kate - přesně ta, kterou nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsměvem a falešným oddacím listem si pro něj přijde jako zákonitá manželka! Začátek bude těžký, ale i život běžného pracujícího muže s třemi dětmi a úžasnou manželkou má něco do sebe. Jak dlouho však dokáže Kate tajit před ním jeho skutečnou identitu a udržet příjemnou idylku? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (9)

Trailer 5

Recenze (206)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se zas jednou podíval na romantickou komedii a věřil jsem, že v pohodě udělím tři hvězdičky. Správně jsem předpokládal naprosto průhledný děj, přesto jsem se docela slušně bavil, a to hlavně díky Eugenio Derbezovi, ale ve chvíli, kdy se naplno rozjela romantická linka, šlo pro mě všechno do kopru a zábava po těžkých křečích zemřela v kaluži vlastních zvratků. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn oddychovka. Napriek tomu, že sa jedná o remake Overboardu spred 30 rokov, tak to pôsobilo vcelku sviežo a omladene. Už len fakt, že tentokrát je to v obrátenom garde (strata pamäte u rozmaznaného narcisa) z toho robí čiastočne autonómny film, ktorý má so svojim starším predchodcom rovnaký akurát tak základ a pointu. Eugenio Derbez opäť raz zabodoval, a zatiaľ väčšina filmov, kde hral hlavnú rolu, ma skutočne bavili. Ten herec má jednoducho taký dobrý feeling. Scenár ma bavil, dokonca aj ako komédia to bolo obstojné (a to mám pri komédiách veľké nároky), akurát niektoré scénky boli zbytočne prehnané a chýbal im dôvtip. Ale inak ako oddychová komédia určite nad hranicou priemeru, kdesi na pomedzí 3 a 4 hviezdičiek. Samozrejme, až na úroveň originálu to nesiaha (tomu som dal 4*), takže v tomto prípade ostanem pri troch (ale aj to je pri remaku celkom úspech). ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Manžel na zkoušku je veskrze průměrná rodiná podívaná, která nepřináší absolutně nic nového a děj je naprosto učebnicovou snůškou klišé romantických komedií. Ústřední chemie dle mého názoru příliš nefunguje, ale to je dáno asi tím, že ani Anna Faris ani Eugenio Derbez nejsou prototypem hlavních hrdinů romantických komedií. Na druhou stranu se nestihnete nudit, sem tam se tvůrcům podaří vykouzlit nějakou hodně úsměvnou scénu a suma sumárum jde o hodně pohodový film. Všechno, co od žánru čekáte Manžel na zkoušku plní měrou vrchovatou a pokud nebudete od tohoto filmu chtít něco, čím není, tak se i slušně pobavíte. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Překvapivě svěží komedie, která pobaví takřka úplně stejně, jako hodokvas strávený ve Velké síni s Fredem a Georgem Weasleyovic. Film odlišuje od ostatních podobně debilně zaměřených komedií primárně casting, který Araba a blondýnu obsadil pro dané účely dokonale. Víc komedií s přidanou hodnotou definitivně neuškodí. 72 % Celosvětový příjem k 9. 8. 2019: $91,244,913, což je 7,60 násobek rozpočtu ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Originál si budu muset v nejbližší době připomenout. Novému kousku jsem musel odpustit fakt, kterak se vysmál obecně roli muže v rodině a také že z Mexičanů udělal největší borce pod slunce. Ale na druhou stranu, když se pořád v Hollywoodu pochlebuje Číně, tak to Mexiko pro mě bylo určitě snesitelnější. Manžel na zkoušku připomínal svou stavbou děje spíše starší francouzské komedie, které miluju. Jejich zápletky často plynuly z různých nedorozumnění, podfuků apod. Takže i u tohoto filmu jsem měl po většinu sledování takový ten hřejivý příjemný pocit klidného romantického příběhu o tom jak miliardář konečně ke štěstí přišel. Anna Faris je až neuvěřitelně podobná Goldie Hawn. 60% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Film bol veľkým komerčným úspechom, keď oproti malému rozpočtu 12 miliónov dolárov zarobil celkovo 91 miliónov, viac ako 7,5 násobok. (Arsenal83)
  • Celosvětová premiéra proběhla 30. dubna 2018 ve Westwoodu v Kalifornii. (ČSFD)
  • Pôvodnú myšlienku prerobiť originálny film Cez palubu (1987) a obsadiť Annu Faris navrhol vo svojom podcaste Rupaul Charles, ktorý Anne ako hostke povedal, že sa podobá na Goldie Hawn a mohla by sa chopiť jej roly. Anna vtedy povedala, že miluje tento film, ale že by mala obavy sa chopiť tak posvätnej úlohy. (Arsenal83)

Reklama

Reklama