Reklama

Reklama

Manžel na zkoušku

  • USA Overboard (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Leonardo Montenegro je bohatý a rozmazlený playboy, který si celý život jen užíval. Ale jak se říká - karma není zdarma. Když z rozmaru odmítne zaplatit za služby úklidové služby, netuší, jak mu to osud vrátí. Po jedné divoké párty vypadne z jachty a druhý den ho najdou, jak se bezradně motá v ulicích Oregonu. V nemocnici konstatují, že utrpěl totální ztrátu paměti a vyhlásí pátrání po jeho rodině. A tehdy nastupuje na scénu Kate - přesně ta, kterou nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsměvem a falešným oddacím listem si pro něj přijde jako zákonitá manželka! Začátek bude těžký, ale i život běžného pracujícího muže s třemi dětmi a úžasnou manželkou má něco do sebe. Jak dlouho však dokáže Kate tajit před ním jeho skutečnou identitu a udržet příjemnou idylku? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (206)

Marsik 

všechny recenze uživatele

HBO GO - Annu Faris bude mít většina zafixována z přelomu milénia z parodií Děsnej biják, stejně tak já. Zde je o 18 let starší a v podstatě se její herecký projev nezměnil, což vlastně nevadí. Overboard, jenž český volný překlad Manžel na zkoušku :-), je celkem pohodová komedie, kterou zaplácnete 2 hodiny, pokud nechcete moc přemýšlet. CZ dabing v pohodě, takže film splnil to, co se od takového žánru očekává. Za mě kvalitní 3 hvězdy. 67% (with J.) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Prvých, asi 20 minút trápnych minút, je zaťažkávajúcou skúškou pre divákov inteligentných a hĺbavých. Ale aby som nebol jednostranný, aj pre tých ktorí majú v sebe zakoreneného ducha komédií rokov 80. a 90. Potom príde klišé, ktoré sa dá označiť nie jedným veľkým K, ale rovno 5timi. Každopádne mám trochu radosť, že aspoň nejaký ten snímok dá popud k spravodlivosti, láske a porozumeniu. ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Na původní film se stejným (anglickým, oficiálním) názvem to samozřejmě nemá, ale i tak je to celkem sranda. Především tady exceluje E. Derbez, kterej rozmazlenýho pracháče hraje výborně. Musím se přiznat, že bez něj bych klidně ubral hvězdu ještě. Některý vtipy pak přechází do určité trapnosti a hlouposti, což je bohužel u většiny dnešních komedií trend. Ale dívat se na to dá, není to utrpení. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Mám za sebou šňůru česko-slovenských romantických komedií a byť jsem slušně ohodnotil Ženy v běhu, tak k Manželovi na zkoušku by si nemohly ani čuchnout. Pociťuju vážně stud, takovej jsem filmovej snob, ale dávám tomu plný počet hvězd- tak moc se mi to líbilo. Sám tomu nemůžu věřit, ale tenhle film je totálně vymazlenej. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Socialistický film o tom jak se kapitalista polidštil prací vkročil do telenovelového klubu. V původním filmu z roku 1987 to mezi dvojicí alespoň jiskřilo. Nyní vidíme sitcom. Prolog je nekonečný, pak se konečně milionář nastěhuje a vidíme řachandu při vaření. Občas něco potěší se slovního humoru a ze situační komiky. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Film obsahuje jednu potitulkovú scénu navyše. (Arsenal83)
  • Film bol veľkým komerčným úspechom, keď oproti malému rozpočtu 12 miliónov dolárov zarobil celkovo 91 miliónov, viac ako 7,5 násobok. (Arsenal83)
  • Odkaz na rovnomennú predlohu Cez palubu (1987) zaznie v scéne, keď sa doktor Fletcher (Garry Chalk) rozpráva s Magdalénou (Cecilia Suárez) a povie, že jediný podobný prípad tu mali v 80. rokoch, ale išlo o mladú ženu. (Piri)

Reklama

Reklama