Reklama

Reklama

S titulem mistra světa v a capella zpěvu v normálním životě nepřežijete. Tuhle drsnou lekci pochopí hrdinky úspěšné série Ladíme hned na začátku třetího dílu. Navzdory tomu není třeba se bát, že bychom opustili žánr hudební komedie. Všechny pěvky z Barden Bellas jsou zpět a znovu úžasně zpívají coververze těch největších současných hitparádových tahounů. A ani k tomu nepotřebují hudební doprovod. Holky totiž natolik otravuje realita všedního dne a marná snaha prorazit jinak než zpěvem, že touží po jakékoliv zámince, která by jim pomohla alespoň k jednomu společnému vystoupení. Tou záminkou se nakonec stane nabídka turné po amerických vojenských základnách rozmístěných v Evropě, kde budou vůbec poprvé zpívat v konkurenci kapel vybavených hudebními nástroji. Pěvky z Barden Bellas jsou naštěstí dost velké exotky na to, aby jim taková „nekalá“ konkurence vadila, zvlášť když vidí perspektivu urostlých kluků v uniformách a sexy evropských destinací. Nebyly by to ale ony, kdyby jejich evropskou šňůru neprovázela série ukrutných zmatků a šíleností, kterými zanechají snad ještě hlubší stopu než svým zpěvem. (CinemArt)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (101)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jednička se mi svého času fakt líbila a i dvojka byla s přimhouřením obou očí snesitelná,i když už v ní byly náznaky,že tenhle koncept nemá už co nabídnout.Díky tomu jsem tak od třetího dílu nic nečekal,leč sem doufal alespoň ve špatku zábavy...bohužel nestalo se.Třetí díl je až na dva vtipné momenty neuvěřitelnou křečí,která viditelně vznikla jen proto aby vydojila i poslední kapičku z už 2 roky mrtvé krávy.Když pominu fakt,že hlavní hrdinky se za ty roky vůbec nezměnily,tak v tomhle filmu absolutně nic nedává smysl a i když je to ten druh filmu u kterého divák nechce přemýšlet a je ochoten odpustit lecos,je tady tolik WTF? momentů,že to prostě nejde.Bohužel pak v téhle křeči nefungují ani písničky,o kterých by to mělo být především a které už ve dvojce působily trochu sterilně.Tady jsou naprosto o ničem a nebavila mě ani jedna.To samé se pak s klidem dá říct o herečkách.Nejvíc prostoru mají standardně Rebel Wilson a Anna Kendrick.TA první se pohodlně uvelebila ve škatuli tlusté sprosté holky,což bylo osvěžující v jejích prvních filmech.Teď už je to jen iritující a trapné.U Anny Kendrick je pak velká škoda,že svůj talent má potřebu zahazovat v nečem podobném...20% ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Pěvecké, holčičí, konečné x málo šmrncovní, dost unavené. Tohle bylo asi dostačující ukončení série pěveckých filmů o jedné holčičí a-capelle. Nebýt Rebel tak je to dost nuda. Písničky taky nic extra, ale ten závěr byl moc hezký. Nejvtipnější stejně byla celou dobu dvojice Banks & Higgins.. ..díky holky.. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Jsem fanouškem této série. Myslím, že všichni co tyhle filmy dělali, dělali to s nadšením a je to všude vidět. Jenže- tak jako ACDC hrají léta to samé a nikdo jim to nevyčítá- tak i zde se očekává naprosto stejný příděl zábavy. Dvojice komentátorů Higgins-Banks, kteří jsou ujetí a baví, no a pak velká porce muziky. Předchozí díly prostě byly našlápnuté a capellou a o tom to přece má být. Tady to citelně všecko schází a tak se prostě nudíme. Navíc je střih naprosto příšerný, studio prostě podělalo režiséra i střihače. Chtěli nový moderní kabátek a místo toho ztratili i ty poslední věrné diváky. Takže tentokrát zklamání, přesto stále ještě průměr. 55% ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Európske turné dokáže nejednu sériu nakopnúť (spomeňte na skvelý Madagascar 3), no Bellas okrem južanských krajín veľa neponúknu. Tvorcovia načrtli nových súperov, poriadne ich ani nevykreslili, musíme si vystačiť s občasným klčkovaním. Že sa dal zlákať DJ Khaled, je malé veľké víťazstvo pre film, lebo popri motivácii súťažiť dodá dve parádne scény. Možno budete na konci dojatí, že po troch filmoch ste prežili s hrdinkami veľa a ešte jedna súťaž by sa v ich podaní dala vyhrať. Nové lokality sú svieže, hrdinky skôr opozerané, najväčšia nádej ukončiť film grandióznym finále i parádnym zbohom sa sčasti podarila. Finálne zostrihané video je silný bonus pre fanúšikov, no posledná pieseň je skôr decentná ako top finiš, čo by sme si zapamätali. Poskladaný soundtrack poteší, hrdinky sú stále sympatické a ešte jednu spevácku tour s nimi radi zvládnete. 62% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

První dva díly Pitch Perfect beru jako nenáročnou příjemnou zábavu, se sympatickými postavami a herečkami, tedy s výjimkou nesnesitelné Brittany Snow, s pěknými písničkami a nenudícím dějem, ovšem co se týče trojky, tak v ní šla veškerá úroveň tak dolu, že upřímně doufám, že jde zároveň i o poslední pokračování, což si mi ovšem nejspíš i vyplní, jelikož se tu v podstatě více než polovinu filmu holky ze skupiny mezi sebou neustále loučí, tak snad dodrží slovo. V potenciálním dalším díle se totiž bojím, že když se zde z holek staly pomalu akční hrdinky, tak aby je třeba tvůrci nevyslali soutěžit ve zpěvu na Mars, když už ve vesmíru lítají v autech i z Rychle a zběsile, proč si tam nezanotovat, co 8D? S tou zápletkou to tu prostě tvůrci vážně zazdili, celá působí strašně hloupě, naivně, a ,,oživení,, v podobě postavy Johna Lithgowa je naprostým propadákem, o akčním závěru pak ani nemluvě, to je zoufalý trapas. Navíc ubylo melodických písniček a hlavně už nemají takovou šťávu, jako v prvních dvou filmech. Alespoň tedy že zůstala většina postav a hereček, které hodně drželi nad vodou i předchozí díly, jen škoda, že nedostala větší prostor Hailee Steinfeld, ale opakuji, hlavně milá Anna Kendrick a šílená Rebel Wilson i tentokrát filmu dominují, jen zkrátka to vše okolo nich jim to jejich pozitivní působení velmi znehodnocuje. Takže co se týče výsledného doporučení, první a druhý díl bez problému, třetí rozhodně vynechat. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Je to jediný ze tří dílů, ve kterém ani jednou nezazní písnička od Jessie J. (Royaldell)
  • V čase 32:17 má Chicago (Matt Lanter) ruce podél těla, v dalším záběru je má překřížené na hrudníku. Jakmile se změní záběr, opět je má podél těla, a tak pořád dokola. (Iveet)

Reklama

Reklama