• gouryella

Nezabavne a naprosto bezmyslenkovite podivne pohadkove vypraveni pro deti.(3.8.2002)

• Dudek

Sice to je strašná blbost, která se odehrává bez nějakých hlubších myšlenek, ale malé děti to na těch pár minut umlčí. 40%(1.5.2006)

• Stegr

30% - Nestálo to skoro za nic, jen ta melodie se mi líbila... :)(13.10.2007)

Hvězdy dávám hlavně za roztomilou ústřední melodii..(24.8.2008)

• WANDRWALL

Jsou mnohem šikovnější malé čarodějnice.(13.8.2010)

• moviesfan

Normální rodinný pohádkový film. Pro děti určitě pohodovka. Pro mě docela taky. Hodnocení: 40%(21.3.2008)

Díval jsem se (chvílemi) s dětmi ve věku 6-10 let, hltaly to, a tak hodnotím jejich očima, ačkoliv jsem již mužem zralým a vousatým. Jsou tam zvířátka, děti, fungující rodina, škola, kouzla... Nic špatného na tom filmu neshledávám. Tohle by neměl hodnotit nikdo jiný než děti. Je to film pro ně.(3.5.2010)

• TheCaelos

Jestliže mám hodnotit objektivně, musím dát odpad, tohle opravdu za moc nestojí a myslím že by mne to nebavilo i kdybych byl dítě. A dnešní děcka už vůbec ne. Nejvíce mi na tomhle díle vadili herci, bylo to jako amatérský film. A ty dvě holky byly teda taky dost hrozné, vždycky jako by čekaly na pokyn, až poté začaly reagovat. A žádné skvěĺé písně jsem si nevšiml.(3.5.2009)

• Herr_Flick

Já vím, je to pro děti, ale já už to neměl rád jako malý. Prý moderní pohádka. Tohle v roce 90? Spíš z toho čiší nádech doby čarodějů Gottwalda a spol. Nemůžu si pomoct. A Uhlíř? No ty vole.(10.2.2012)

Obyčejný rodinný film o neobyčejném dobrodružství dvou malých holek, ze kterých se díky náhodě staly malé čarodějnice. Nafrněná uklízečka Boháčková si to zasloužila. S čím kdo zachází, tím také schází.(19.10.2008)

• kajda.l

Celkem milá ptákovinka pro děti plná zvířátek,rozdováděných děcek a stupidních výkonů dospělých herců. A přijde mi,že je celkem škoda,že Česká televize ve své tvorbě na dětské publikum trošku pozapomíná. 80tá léta a první polovina let devadesátých byla plná různých dětských filmů i lepších než toto a aspoň jsme se nenudili. "Čáry,máry,podkočáry"(17.8.2008)

• MATADOR

Kdybych byl o patnáct let mladší, slintal bych blahem. Ale takto "čáry máry" :-)(23.8.2008)

• Fallen_One

Zvláštní český počin. Ale tak...dvě hvězdy za šestnáctiletou Lindu Rybovou :-*(3.5.2009)

Moc nechápu nízké hodnocení. Film jsem viděla jako dospělá, matka tehdy dvou malých dcer (dnes mám tři velké) a královsky jsem se bavila. Malá Lucie Čechová byla kouzelnááááá!Tomáš Holý v sukních.(5.5.2010)

• Katullka

tohle opravdu nenávidím...(29.5.2011)

• Elisebah

Takové zvláštní povídání pro děti. Asi mělo být pohádkové, ale moc se nepovedlo. Dvě malé holky si hrajou na čarodějky a všechno jim to vychází. Občas se nějaké kouzlo sice zvrtne, ale jako zázrakem včas vyprchá. Podívaná nic moc.(24.8.2008)

• Mičl

Jediné co stojí za zmíňku a proto ta hvězda je hláška"Tééda neska ty haranti začínaj ňák brzo"...(17.10.2010)

Jako malému se mě to docela líbilo. Sice jsem to upřímně nemiloval, ale bavil jsem se. Celkově se jedná o dobře udělaný film pro děti, jenž je lehčí a děti se u něj dobře zabaví.(10.4.2009)

• pufina

Objektivně se hodnotit nedá, protože to nejvíce ocení děti. Ve zdraví jsem tu nudu přežila, je to takový jednoduchý rodinný film.(22.3.2012)

• Master19

Už při závěrečných titulcích zapomenete o čem to vlastně bylo... Jedna hvězdička za tu melodii, ta je dobrá!(2.5.2006)

<< předchozí 1 2 3