Reklama

Reklama

Into the Badlands

(seriál)
  • Česko Pustiny (neoficiální název) (více)
Trailer 1
USA, (2015–2019), 22 h 26 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Daniel Wu, Emily Beecham, Sarah Bolger, Orla Brady, Aramis Knight, Oliver Stark, Stephen Lang, Márton Csókás, Madeleine Mantock, Ellen Hollman, Edi Gathegi (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Suny je dobře trénovaný bojovník, který se rozhodl, že bude putovat nepokoji zmítanou zemí, ovládanou feudálními barony, společně s malým chlapcem. Jejich cílem je nalézt osvícení. (geklon)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (79)

ywo666 

všechny recenze uživatele

No moje očakávania boli trochu vyššie. Najväčší problém je v akcií. Smrteľní ľudia majú fantasy schopnosti. Bez reálneho vysvetlenia. Popiera sa fyzika. Lieta sa na lanách. Pomáha sa počítačovými efektmi. Herecky je to obsadené dobre, scénar a réžia občas škrípu. U niektorých scén so človek hovorí "už zasa". Niekedy má človek chuť vrieskať na postavy cez monitor "idioti". A niekedy postavy reagujú nepatrične na svoj charakter. A občas sa tu vymýšlajú absurdné hlúpe plány, ktoré ale zázrakom vyjdú a hrdinovia sa tvária, že presne tak to chceli. Keby to bolo iba o barónoch, ktorí majú zabijákov a vedú medzi sebou skryté aj otvorené vojny super. Ale primiešavanie fantasy mi vadilo. Ani nie teoretické (existujú nadprirodzený típci) ale hlavne praktické, čudné saltá, absurdné chmaty, CGI parkour. Ten súboj s tými mníchmi bol na facku. A ten malý "zázračný" sopliak je úplne na facku. Dám 3* za to, že ma bavili určité prvky alebo úseky súbojov (škoda že nie celky) a bavili ma aj niektoré časti deja (ale rovnako ma časti deja srali). Pritom tak blízko aby to bola parádna jazda. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Tak nevim, proč si někteří stěžují na story. Mne přijde děj mimořádně zajímavej, tvůrci rozhodně maj co nabídnout. Vizuální stránka na seriál nadprůměrná, má to dobrou atmosféru, občas napětí a prostředí je pro seriál s post-apo světem ideální. Herci nejsou nejhorší, Daniel Wu i když krapet arogantní, tak má dostatek charisma, je to správnej sympaťák a i jeho hřebec se povedl. Ještě mne potěšil mentor na vozíčku, co umí ovládat chvaty v šílené rychlosti a je strašně zajímavej. Vdova nesmírně sexy, pak ještě ta blondýnka s mečem a záporák v podání Barona správně evil. Potěšilo cameo Cung Leeho. A co se týče akčních scén: nejlépe dopadla první bitka u ohniště, plno zlomenin. Zbytek mne moc nezaujal. Né, že by souboje měli vyloženě špatnou choreografii, dokonce vizuálně je radost na ně koukat, lahůdkové střihy, úhly kamer - souboje maj realistickej základ, ale po chvilce se to přepne do samotného lítání, to totálně nenávidím a nechápu, jak někdo může si dovolit posrat akční scény. Hlavně jsem se těšil na finále Wu vs. Cung Le, minutová výměna chvatů úžasná, následně tam však začnou panáčci lítat a točit se všemožně ve vzduchu, jděte s tim do prdele! Finále je úplně směšný ty vole. Jinak souboje za celej díl jsou dva, v posledních dvou dílech po jednom! A kolikrát i ten scénář mne dost irituje, postavy se snad teleportují a návaznost nedává smysl. Takže dopilovat ten scénář a zejména nechat akci při zemi, jinak si nemám na co stěžovat. No, přidat pořádnou hudbu by se šiklo. Uvidim co druhá série. PS: Ale dost mne rozsekal poslední díl, kdy každej chce zabít každýho :-D ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

No tak toto bol nárez, prvé dve série boli absolútne geniálne. Je tu snáď všetko, čo treba na špičkový post apo film či seriál. Perfektne vymyslené prostredie s akoby feudálnymi pánmi (aj keď ten systém mohol byť ešte prepracovanejší), vynikajúci herci, celková špina a bieda, hektolitre krvi.... no a to hlavné.... vynikajúca bojová choreografia a verte, o akciu tu veru nie je núdza. Nie som síce fanúšikom wuxia, ale tu sa to ešte dá zniesť. A tiež bolo komické pozerať sa na Nicka Frosta ako tu bojuje a pobehuje, taká srandovná gulička. Jeho postava veľmi bavila, skoro tak ako postava Daniela Wu. Škoda tej tretej série, ktorá sa už zmenila na niečo až moc moralizujúce. Ono by to nevadilo, len keby sa to robilo trochu šikovnejšie. Najhorší bol však záver, ten vyslovene sklamal. Niečo tak nedorobené som nečakal ani vo sne. A vraj nebude štvrtá séria? Tak to aký malo význam? Vlastne sa tu človek nič nedozvie, pretože nič nie je uzavreté. Totálna podpásovka na diváka. Ale aj tak to stojí za to pozrieť. Slušný nadpriemer. 80/100 ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Prvá séria v celku zaujímavé, príbeh a prostredie načrtnuté tak po menej , skôr sa ide na bojové scény. Tie sa mi páčia, avšak niekedy je to lietanie a všelijaké skoky troška trápne.Postavy sympatické, niektoré viac niektoré menej. Tento seriál by som presne zaradil medzi tie, ktoré vás nejako neoslnia ale ako zabijak nudy poslúžia výborne.Po 2 sérii zvyšujem na 4*, páčila sa mi viacej. Zbližujeme sa s postavami, príbeh je prepracovanejší a odsýpa rýchlo. Chválim aj soundtrack. Posledný diel sa mi páčil a som zvedavý na pokračovanie. Tretia záverečná séria za mňa skvelá. Je viac príbehová , viac sa dostaneme do citov postav a zistíme čo sa udialo v minulosti. Je obrovská škoda že to bola posledná séria pretože ten seriál má stále čo ponúknuť. Posledná epizóda vynikajúca , zimomriavky proste úžasné. Škoda len že to nezakončili poriadne. Postavy ako Sunny , Baije či Widov mi budú poriadne chýbať. Kto by to bol povedal že zo seriálu na zabitie nudy sa stane plnohodnotny dych berúci seriaĺ. 5* a určite doporučujem. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Seriál, na jaký jsem dlouho čekal. Jasně, je to akční béčko, která náročnějšího diváka nemůže nadchnout. Já ale právě proto sáhl po něčem takovém. Solidní oddychovka, která nechá zavzpomínat na kung-fu akčňáky 90. let. D. Wu je perfektní ve všech scénách. Do E. Beecham jsem se platonicky zamiloval hned v prvním záběru a do té její kočky dost reálně. Není to opravdu nic složitého, ale má to duši a neskutečnou snahu. Silné postavy, originální pojetí post apo světa. Za mě super. Těším se na další série. Jen ten obsah by mohl napsat někdo šikovnější.... ()

Galerie (895)

Zajímavosti (14)

  • Jako koordinátor bojových umění (Fight Unit / Martial Arts Coordinator) na této sérii pracoval Ku Huen Chiu. (Rominator)
  • Natáčelo se v americkém státě Louisiana. (Rominator)
  • Sunny (Daniel Wu) jezdí na motorce Excelsior-Henderson Super X Deadwood Special, která se výráběla v letech 1999–2000. (Rominator)

Související novinky

Addamsova rodina se vrátí

Addamsova rodina se vrátí

23.10.2020

Slavný režisér Tim Burton si poprvé v kariéře vyzkouší televizní tvorbu. A nevybral si k tomu žádný jiný projekt než kultovní Addamsovu rodinu. Nová verze seriálu z roku 1964, jenž se následně dočkal… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama