Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pes Max je právě v pubertě a kromě obvyklých potíží tohoto věku ho pronásledují noční můry o tom, že by se jednou mohl podobat svému otci. Situace je o to horší, když se o něj začíná zajímat spolužačka Roxana. Zatímco se jeho spolužáci chystají na večírek ke Stacey, aby mohli v přímém přenosu sledovat koncert jejich idolu, rockového zpěváka Megavolťáka, Goofy oznámí svému synovi, že pojedou tábořit k Jezeru osudu. Když se Maxovi nepodaří otci nápad rozmluvit, namluví spolužákům, že jedou do Los Angeles na Megavolťákův koncert, se kterým prý Goofy kdysi hrál. Po prvním neradostném dni napadne Maxe přemalovat dědečkovu mapu tak, aby je přivedla do Los Angeles. Goofy sice zanedlouho zjistí pravdu, ale nic neřekne. Čeká, jestli se syn přizná sám. Během nebezpečné cesty, kdy jejich auto skončí v peřejích, se Max s otcem konečně sblíží a prozradí mu, že lhal kvůli Roxaně. Goofy navrhne, aby tedy jeli na koncert do Los Angeles. Podaří se jim proniknout nejen na koncert, ale dokonce i na pódium? (TV Nova)

(více)

Recenze (59)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Snana udělat animované postavičky přístupnější starším divákům pomocí problémů pubertálního syna a otce, který ho nechápe je jasná. Jenže bez ostatní postav animovaného světa do kterého Goofy patří a s trochu slabším příběhem i pouhou špetkou humoru se to dělá těžko. Tím spíše, když je zde další snaha a to o nějaké zajímavé písničky, ale znovu to naráží na neschopnost alespoň se pokusit o hitovku. Na druhé straně to není vyloženě špatné a možná, že společným sledováním pubertálního dítěte a rodiče obě skupiny rodiny něco pochopí. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Film som videl prvýkrát keď som mal asi 8 rokov a v tom čase sa mi veľmi páčil. Keď sa na neho pozerám teraz, je to podľa mňa ešte lepší film než si pamätám. Páči sa mi vykreslenie vzťahu otca so synom, a ako neustále vedia prísť do konfliktu. A je tam podľa mňa veľa hĺbky by človek mohol čakať. Humor je tiež super, ale to je asi spôsobené faktom, že som mal rád Goofyho príbehy s jeho synom Maxom. Rovnako sa mi páčila aj muzika vo filme, a rovnako sa mi páči aj vzťah Maxa s Roxanou. K filmu sa môžem kedykoľvek vrátiť, videl som ho miliónkrát a myslím si, že ešte si ho určite ešte miliónkrát pozriem znovu.Hodnotenie: A ()

Reklama

Mangus 

všechny recenze uživatele

Keď som bol menší a tento film práve dávali v kine, bol som na ňom s rodičmi. Scénu s polievkou som si zapamätal dodnes a napriek odstupu času, som si film opäť vychutnal a zaspomínal si. Aj keď dospelého diváka film veľmi nenadchne, musím dať 5, pretože spĺňa presne to, čo očakáva cieľová skupina, teda deti. 9/10 ()

MMJ 

všechny recenze uživatele

Takže co k tomuto říct.... Jezero Osudu ? Los Angels ? To je Yetti ? Aha..Já myslel že je to nějaká vyplašená, opelychaná, zlá opice který sebraly banán a ona utekla z nějaké daleké jungle.. Ale Roxaně a Maxíkovi jsem o přál již od začátku. "kolikpak má na hlavě vlasů Děd Vševěd" ? A nakonec.... BUM ! .... Za mě dobrý 3***.. 55% S pozdravem - Goooofyyyy ()

arbakel 

všechny recenze uživatele

Tomuto filmu mozno vycitat vela veci tak ako snad kazdemu programu pre deti, ale zaspominajte si ake to bolo, ked ste vy sami boli detmi... Ked som tento film ako fanusik serialu a vlastne kazdeho kresleneho filmu videl, nepovazoval som to za premrhany cas (mal som asi jedenast alebo dvanast)... A o tom to je, tento film je prednostne urceny detskemu divakovy. Je to film o rodicoch a ich dospievajucich detoch, prvych laskach, trapasoch... a samozrejme o MEGAVOLTAKOVI! :D ()

Galerie (80)

Zajímavosti (8)

  • Postavu Mickey Mousea je možné vidieť aj v ľavom dolnom rohu hľadiska, keď Max letí k Roxanne. (m.a.t.o.)
  • Když Yettimu omylem spadnou na uši sluchátka, hraje mu v nich song „Stayin' Alive“ od skupiny Bee Gees. (Nick321)

Reklama

Reklama