foto

Prince

  • nar. 7.6.1958
    Minneapolis, Minnesota, USA
  • zem. 21.4.2016 (57 let)
    Chanhassen, Minnesota, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 3 Chains o' Gold
1990 Graffiti Bridge
1989 Batman
1986 Under the Cherry Moon
1984 Purpurový déšť

TV seriály

2014 Nová holka (TV seriál)
Princ (S03E14)

Dokumentární

2018 Prince - Sexy Mother F***** (TV film) - a.z.
2016 Purple Rain - Die Prince-Story (TV film) - a.z.
2015 Mavis!
2014 Slave Trade: How Prince Re-Made the Music Business - a.z.
2009 Prince & Michael Jackson (TV film) - a.z.
Rock and Roll Hall of Fame Live: Sweet Emotion (koncert)
2005 20 to 1 (TV seriál)
2003 Prince Live at the Aladdin Las Vegas (koncert)
2000 Rave un2 the Year 2000, The (koncert)
1995 The History of Rock 'N' Roll, Vol. 10 (TV film)
The History of Rock 'N' Roll, Vol. 5 (TV film)
1992 Prince Unauthorized
1987 Prince: Sign "O" the times (koncert)
1985 Prince and the Revolution LIVE! (koncert)
We Are the World (koncert)

TV pořady

2017 Grammy Awards 2017 (TV pořad) - a.z.
2016 Niemals geht man so ganz - Eine Hommage ans Leben (TV pořad) - a.z.
Songs für die Ewigkeit - Tribute to ... (TV pořad) - a.z.
2015 2015 American Music Awards (TV pořad)
GRAMMY Awards 2015 (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2015 (TV pořad)
2014 The BRIT Awards 2014 (TV pořad)
2013 Grammy Awards 2013 (TV pořad)
2012 I Heart Radio Music Festival (TV pořad)
2009 Lopez Tonight (TV pořad)
Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2008 Grammy Awards 2008 (TV pořad)
2007 Zlatý Glóbus 2007 (TV pořad)
2006 The BRIT Awards 2006 (TV pořad)
2005 77. Annual Academy Awards (TV pořad)
2004 Prince: The Art of Musicology (TV pořad)
Tavis Smiley (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 American Idol (TV pořad)
2000 Rove Live (TV pořad)
1998 Howard Stern Radio Show, The (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1989 The Arsenio Hall Show (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1972 The Midnight Special (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Hudební videoklipy

1991 Prince & The New Power Generation - Gett Off (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

1994 3 Chains o' Gold
1990 Graffiti Bridge
1986 Under the Cherry Moon

Dokumentární

1987 Prince: Sign "O" the times (koncert)

Hudební videoklipy

1991 Prince & The New Power Generation - Gett Off (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace