Reklama

Reklama

Babica vs. Sapík

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2015, 40 min

Obsahy(1)

Když dva dělají jedno, není to vždycky totéž. Stejná sada základních surovin a zcela odlišná jídla. Veřejností milovaný kuchař Jirka Babica se vrací, ale nebude to mít vůbec jednoduché, na záda mu bude dýchat uznávaný nestor české gastronomie, kuchař Jaroslav Sapík. (TV Barrandov)

Recenze (80)

Olík 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se co se týče Zdeňka Pohlreicha považuji za skalního, nepatřím mezi ty, kteří přejdou na druhou stranu ulice, když v dálce zahlédnou kuchařského eskamotéra Jiřího Babicu. Dokonce zastávám názor, že formát jeho vaření "když nemáte tymián použijte křepelčí vejce" má pro "home kuchaře" jako já své opodstatnění a dost možná je přínosnější, než zmiňovaný "šéf"Pohlreich (mám jednu z jeho kuchařek a u 90% procent receptů nevím, jestli se potřebné ingredience shání v obchodě, na nejbližší policejní stanici nebo se pro ně musí letět do vesmíru), ale tohle prostě nefunguje. Pan Sapík ač možná "kuchař s velkým K" se na televizní obrazovky hodí asi jako já do maďarské reprezentace vodního póla a pro televizní pořad potřebná koexistence mezi ním a Babicou......takovou antichemii jsem naposledy viděl, když u nás byla na návštěvě tchýně. Já vím, jídlo se stalo celosvětovým fenoménem, který na nás valí ze všech stran, ale když už chci se svojí troškou do mlýna vylézt před lidi, tak to musí mít nějakou štábní kulturu a tady je to prostě špatně. ()

pindruche odpad!

všechny recenze uživatele

Umaštěný pan Babica a pan Sapík, který vypadá, že každou chvilku vybouchne. Ještě bych chápala radu "když nemáte limetku, dejte tam citrón", ale "když nemáte palmový olej, dejte tam třtinový cukr" to už nevím. Dívání na takové pořady beru jako jistý druh masochismu nebo získávání odolnosti pro běžný život. A protože jsem vydržela několik (3) téměř celých dílů, jsem buď úchylná a nebo naprosto otrlá. ()

Reklama

Egito 

všechny recenze uživatele

U ničeho se tak dobře nepobavím, to je tak otřesný až je to vtipný. A až budete sledovat déle tak si všimněte děsivých věcí typu “dam do toho sůl (vezme to z misky) a ještě to přicukruju (a vezme to s té stejné misky)”🤣  nebo hlášky ze zákoutí typu “poej se na to Jiří todle je krásně vypíčená zeleninga”🤣🤣🤣 ()

masekjc odpad!

všechny recenze uživatele

Pana Sapíka jsem měl za odborníka ale tady, po boku démona českých kuchyní, ze sebe dělá akorát šaška a amatéra. Jeho projev před kamerou a neustálé koukání co se tam děje je do očí bijící. Recepty podobné úrovně jako v Babicovy dobroty. Za zmínku stojí i můj postřeh z dílu o mrkvy, který reprezentuje kvalitu tohoto pořadu - Jirka na začátku říká, že mrkev je nejlepší syrová protože se z ní vařením ztrácí vitamíny. Když se dostane ke sporáku pan Sapík tak tvrdí, že mrkev je jediná zelenina která po uvaření má živin víc. Tak kde to jsme? ()

infernet odpad!

všechny recenze uživatele

Sapík říká Babicovi: "Říkáš nudle a děláš noky. Tak jak to je?" Hrůza hrůzoucí! Pan Sapík je asi dobrý kuchař, ale působí v kuchyni trochu jako slon v porcelánu. No a Babica je takový patlal, že už to pomalu není ani k smíchu. Ty jeho sračky jsou dobré tak na žlučníkový záchvat. Skoro by se řeklo, že když někoho z jedné televize vyhodí(oba už svůj pořad jinde měli), tak je to pro něj na obrazovce konec. Ale ono ne, TV Barrandov je dost zoufalá na to, aby se nebála recyklace ani "umělců" tohoto ražení. Za mě nekoukatelné a to jsem napřel všechny síly. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno