Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

geo.nohejl 

všechny recenze uživatele

Zas tak hrozné to není.. samozřejmě na Zdendu to nemá.. paní není žádná šéfová, ale spíš hodná sousedka, ale mladej Taliánek mě celkem baví.. po prvním díle lze těžko hodnotit. Zdeněk si za těch 10 let vybudoval renomé, ale vsadím se, že po jeho prvním díle to nebylo o moc lepší, jak u paní šéfový. Lepší jak Ano, šéfe! to nebude, ale věřím, že mi ti dva imigranti ukážou zákulisí českých hospod stejně zajímavě jako Zdeněk. ()

kujon

všechny recenze uživatele

Já se sice považuju za Zdendovo velkýho fandu, nicméně ani tohle není úplně nejhorší. Paní "šéfová" je taková rozverně veselá tetka, ale na úrovni. Její syn působí trochu nedospěle, nicméně notno říci, že podle prvního dílu také velmi slušně a taknějak až naivně sympaticky. Zatím to nechám bez hodnocení, uvidíme co přijde. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Tento pořad se již od doby před svým odvysíláním potýkal s problémy. Jeden z nich bylo oprávněné srovnání s Pohlreichem. Formát prostě zůstal stejný. Noví hrdinové postrádali charisma a rozhodnost "šéfa" a také mi připadalo, že do svých podniků si je zvali majitelů spíše pro sebepropagaci. Proto mnohdy matka se synem postávali často někde v koutě jako bezdomovci, čekající na vyhozené zbytky. A bylo znát, že je tam vlastně nikdo nechce. Však také Jitka nebyla schopna pořádné rady a Santo měl více ukázat, že je v oboru znalý a rázný. Ale nešlo to a proto to nevyšlo. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Pohlreich skončil a basta, takže nemá moc smysl srovnávat, takže buď se někomu tento typ pořadu líbí nebo se mu po deseti letech okoukal ( nebo se mu nikdy nelíbil ) . Na zabití nudného večera se to dá, když si na šéfovské duo po chvilce člověk zvykne, ikdyž zrovna první díl byl hrozný a dost jim drhla souhra i vtip. Dvě hvězdy když nic nikde večer nedávají. ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Tímto děkuji Zdendovi za deset let zábavy a hlavně kvalitní práci v tomto žánru / pořadu, protože to byla zábava a zároveň to bylo poučný. Jak pro hosta, tak i pro majitele restaurací (aspoň pro některý teda). Toto je bohužel hnůj, kterej se snaží těžit ze stejné značky, ovšem nedosahuje toho ani vzdáleně. Toto je fakt děs, nedá se na to dívat! ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama