Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(23)

Vykutálený podvodníček Karel Čížek a jeho čachry s auty v lokálním autobazaru. (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

DonChobotsky 

všechny recenze uživatele

Prvních pět nebo sedm dílů bylo opravdu skvostných. Neotřelá témata a seznamování se s režimem v autobazaru nemělo chybu. Bohužel už po desátém díle, je to furt stejné dokola. Demence mechanika Bódi už mi nepřišla vtipná a už po prvních dvou minutách bylo jasné, jak to celé dopadne. Nejdůležitější věc u těchto seriálu je podle mě včasné ukončení, aby z toho nevznikaly věci typu Ulice nebo Ordinace v růžové zahradě. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Rychlá doba si žádá stručné vyjádření se. Žádné skryté významy, žádné nic neříkající kličkování okolo horké kaše. To je Monte Karlo. Pozdravit, oškubat, pobavit, nazdar. Jak někdy nevím cosi myslet, o tu kultovním tu trapném, Petru Čtvrtníčkovy, tak by se těžko po celém světě hledal trefnější Karel Čížek…..podobné polohy mu byly dány do kolébky. Možná, při tom všem kalupu vměstnat vše do několika minut, chtělo trochu taky myslet na dotažení jednotlivých epizod, které jsou někdy postavené pouze na jednoduchém fórku a karikaturním herectví Črtvtníčka, Plesla a vedlejších postav jako Hampl, Noha nebo Šplíchal. Ale jinak určitě ANO…..tohle je internet a ten nemá čas na rekonstrukce Vojny a míru. ()

Reklama

TheDon 

všechny recenze uživatele

Čtvrtníčka žeru, bohužel pro člověka kterej v tom pracuje, nebo tomu aspoň trochu rozumí je to naprosto za hranicí reality. Přepisovat inkoustem TP? To určitě. Uvidíme co vymyslí Monte Petr v dalších dílech. Update po sedmým díle je to naprosto transcendetní a inteligentní zábava a Péťa si to užívá na plnou palbu. Číňan byl výbornej. ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Pro mě největší zjevení za poslední půlrok. Neobyčejně vtipná groteska, výborně vybraní herci (kdo by to byl řekl do Leoše Nohy?), hlavní role snad šitá na tělo přímo proslulému sprosťákovi Čtvrtníčkovi. Jaroslav Plesl je taky výborný. Některé dialogy jsou neobyčejně vtipné. Je znát rukopis neobyčejně talentovaného Prušinovského. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

K tomuhle se přesně hodí komentář: "Co říct, abych neurazil." Já teda váhal mezi dvěma a třemi hvězdami, protože seriál celkem dobře ukazuje, co jsou autobazary za prasárny a jaké podvody na lidi dělají. Na druhé straně je scénář plný vulgarit, sexuálních narážek a pokud vezmu seriál v potaz dějově, tak přestože je to komedie, tak i plný nelogických věcí. Herecké výkony celkem slušné, ale jednotlivé příběhy postrádají trochu víc invence a nápadu. Upřímně řečeno, věřím, že je hodně naivních lidí. Ale zdejším postavám projde prakticky cokoli, jejich zákazníci jsou idioti všichni do jednoho a když naprosto trapným způsobem obejde Karel Čížek i finančák, začal jsem si říkat, že dvě hvězdy seriál patřičně ocení. Škoda, že je svobodný internet plný takových seriálů, jejichž většina dílů je ztráta času. U několika epizod jsem se usmál, u dalších poučil, jak se podvádí, ale u většiny jsem spíše přemýšlel, jak tohle mohou cpát divákům a myslet si, že jim to nebude připadat trapné i na komediální seriál. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (22)

  • Dle webového hodnocení, jež si osazenstvo autobazaru prohlíží v čase 1:37 v 9. dílu 2. série "Bílý kůň", je adresa Monte Karla Českobrodská 210, Běchovice, 190 11 Praha. Na této adrese naleznete ve skutečnosti parcelu se zaparkovanými tahači. (rakovnik)
  • Pro úvodní znělku 1. série byla vybrána píseň „Da Da Da“ od německé skupiny Trio. (SONY_)
  • V čase 8:12 je v odraze kapoty auta jasně vidět spodní polovina těla kameramana v zelených kraťasech. (rakovnik)

Reklama

Reklama