Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(23)

Vykutálený podvodníček Karel Čížek a jeho čachry s auty v lokálním autobazaru. (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

MatyRock 

všechny recenze uživatele

Bóďa, Čížek a Bublina aneb trojitá castingová střela. Hlavní herci jsou výborní, epizodní postavy jsou naopak někdy zbytečně moc krkolomné, což se ale ve výsledku s přibývajícími díly zlepšuje a zlepšuje. Seriál oplývá příjemnou stopáží a humorem, který většinou funguje a nepůsobí trapně. 7/10 a několik rad či způsobů jak prodat auto se kterým dojedete maximálně k nejbližší čerpací stanici. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prušinovský vychytal další filmařskou díru a rozjel hodně slušný mini seriál, který brutálním způsobem šije do prodejců aut. A tím vysloveně zaplnil díru na trhu. Nejenom, že mu prodejci píšou pobuřující e-maily, také dostává pochvalné reakce na Streamu, kde se tenhle seriál vyšvihl na samotný vrchol. Já třeba uznávám, že některé postavy vypadají a hraji, jak kdyby je tvůrci náhodně vybrali na ulici, ale i to má podle mě svoje kouzlo. Samotná trojka kempující v dřeváku v bazáči vše vysloveně vynahrazuje. ()

Reklama

DonChobotsky 

všechny recenze uživatele

Prvních pět nebo sedm dílů bylo opravdu skvostných. Neotřelá témata a seznamování se s režimem v autobazaru nemělo chybu. Bohužel už po desátém díle, je to furt stejné dokola. Demence mechanika Bódi už mi nepřišla vtipná a už po prvních dvou minutách bylo jasné, jak to celé dopadne. Nejdůležitější věc u těchto seriálu je podle mě včasné ukončení, aby z toho nevznikaly věci typu Ulice nebo Ordinace v růžové zahradě. ()

honzii 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct, pro mě je to promarněná příležitost. I ten Čtvrtníček vypadá, že ho to nebaví hrát. Ano, pár hlášek dobrých, ano, Jarda Plesl je bůh, ale je to prostě scénáristická nuda. Blaník byl úspěšný, protože byl svižný a každá epizoda měla nejen nápad, ale i solidní dramaturgii. Oproti tomu jsou tohle jen takové nudné etudy, které už si ani nemám chuť pouštět. Čtvrťas holt neutáhne všechno. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Internetový seriál, na kterém je krásně patrné, že když dva dělají totéž, není to totéž. Zatímco první sérii pod taktovkou pana Prušinovského lze označit za svěží vítr v rámci zdejší internetové tvorby, který je neskutečně trefný a hlavně vtipný. Druhá série, které se chopila jiná parta, je již pouze silně podprůměrný dojezd, ve kterém se prakticky pouze recyklují vtipy z té první a povedený vtip lze nalézt jednou za tři díly. Moje hodnocení 65%. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (22)

  • Jan Prušinovský po dokončení filmu Kobry a užovky (2015) plánoval v roce 2015 netočit a věnovat se jen psaním scénářů, ale nabídka z TV Stream jeho původní rozhodnutí změnila. Dle svých slov ho velmi lákalo točit internetový seriál. (Šéfik)
  • Na začátku 1. minuty hraje „Boys Boys Boys“ od Sabriny, při projížďce autem hraje „Rock Me Amadeus“ od Falca, a když Bublina (Lucie Polišenská) suší fénem papír, hraje „Maniac“ od Michaela Sembella. (SONY_)
  • V závěrečných titulcích hraje „Don't You Want Me“ od The Human League. (SONY_)

Reklama

Reklama