Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

Inozuka 

všechny recenze uživatele

Trošinku slabší než jednička, ale stále dobré. Všichni pejskaři budou jistě pobaveni perfektními postřehy ze života našich chlupáčků a určitě všichni budou zasaženi přílivem emocí, kterými je film doslova nabitý. Jen ten počet umírajících pejsků je až brutální a já osobně ho, i přes snahu tvůrců to žehlit posmrtným životem, špatně nesl ... ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Ta myšlenka s přenášením vědomí psů se mi líbila už v jedničce a tady tomu není jinak. Příběh dvojky hned navazuje na jedničku, vrací se i Dennis Quaid, který tu zestárne až do úplného dědy. Pes Bailey je tu samozřejmě taky, ale tentokrát ochraňuje Quaidovu vnučku. Kasovní úspěch jedničky se napodobit nepodařilo, ale to nic nemění na tom, že kdo má rád psy, tomu se tenhle film, potažmo série bude líbit. O třídu lepší než průměrná Dog’s way home. 4* ()

Reklama

Najt 

všechny recenze uživatele

Přímé pokračování prvniho dílu. V podstate se jedná o druhou část jedničky. Hodnotit pouze dvojku lze těžko, protože je to jen půlka a i když byla jednička o trošku lepší, tak dvojka zakončuje celý příběh. Konec byl parádní a zakončuje myšlenku o smyslu života. Celkově nás oba dva díly provedou nádherným i když místy těžkým, ale krásným životem našeho hlavniho hrdiny, životní cestou plnou emocí a těžkých chvil ostatních lidí a zažijeme neskutečnou poušť napříč časem. Zkrátka jako celek je toto masakr. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Vypadá to, že si Hallström čte moje komentáře. Bohužel se ale vždycky najde nějakej Mancuso, kterej se podívá na Psí poslání jedna a kdo ví proč si řekne "hm, to chce dvojku." Hele, jestli tady někde běhá ještě jinej čekatel, kterej si dělá zálusk na trojku, tak bych pro něj měl doporučenku, že tohle je jedna z mála věcí, kde trojka fakt nic nevyřeší. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Od jednotky divák nečakal možno veľa a preto sa mu ušlo skvelého zážitku s emóciami, posolstvom, zábavou. Od dvojky ale už človek čaká, že to bude kvalitou nadväzovať. Lenže kým jednotka bola originálna, dvojka je skôr jeho kópiou minimálne námetom. Psík sa opäť opakovane prevteľuje a zomiera. Vtipu nejak ubudlo. Dojímavosti takisto. Ani to emočno už tak nedostane. Prvá časť bola taká rodinnejšia, toto je skôr pre deti, najmä keď pes každých 5 minút opakuje "Som tu, aby som ťa chránil", čo samozrejme každý dospelý vie, že tam nie je pre parádu. Ale psíčkari budú zaiste znova spokojní aj s týmto fakt priemerným filmom. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se pod názvem „Molly and Max“. (ČSFD)
  • Plemená psov, ktorými Bailey je v každom živote, sú starší svätobernardský/austrálsky ovčiak, sučka bígla menom Molly, samec anglického mastifa menom Big Dog a Yorkshirský teriér menom Max. (Arsenal83)

Reklama

Reklama