Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel.  Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (492)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Hodnotím kladně precizní naplnění zadání: bezduchá zábava s výbuchy, bitkami a efekty. Snímek nepředstírá děj, jde jen o klasickou počítačovou hru, kdy se postupuje do dalších úrovní. Úkoly nejsou nijak rafinované a vtip vcelku nenajdeš, pokud za něj nebudeme považovat, že si Dwayne Johnoson dělá legraci ze svého neherectví. SHRNUTÍ: Počítačová hra, kterou si nemůžeš zahrát. Jen ji můžeš sledovat. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Až do momentu, keď si vymenia telá do toho pôvodného stavu z minulej časti, som to videl na štyri hviezdičky, pretože duo DeVito a Glover je fakt vtipné a dovtedy to stojí dosť na nich. Potom, keď sa z Glovera stane kôň, už to ide opäť v starých kolajách, tentokrát snáď úplne bez príbehu, a dojemný záver s koňom a “staroba je dar” je už úplne olol. 65%; Smial som sa asi trochu viac jak pri prvej časti. Ps: Karen Gillan je najsexi Lara Croft ever. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Jako první díl stejně nahodilá a scenáristicky líná podívaná, v níž se může stát úplně všechno a je to totálně fuk, protože moc dobře víte, kam to směřuje, a s nápady to nepřijde. Záporák opět ve filmu jen „existuje“ z povinnosti, nic ale prakticky nedělá a hlavní hrdiny neohrožuje. Nejzábavnější na tomhle díle je fakt, že Dwayne Johnson a Kevin Hart měli příležitost napodobovat herecké manýry Dannyho DeVita a Dannyho Glovera, ale to mi má v dvouhodinovém filmu stačit? ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Nic moc. Par momentov pobavilo dobre, ale vacsina deja bola vsadena na nechapajucich dedkov a to sa rychlo stalo... starym. K CSFD projekcii: po minulej, kde ludia sedeli na schodoch, teraz bolo poloprazdno a dostali sa dnu male deti i paka, co sa pocas filmu opakovane fotili so zapnutou mobil-baterkou a v polke po chvili postavania v obraze odisli unikovym vychodom, takze jasne ze prisla zamestnankyna skumat preco. Proste zjavne boli v kine prvy krat v zivote. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Opravdu jste od druhého dílu, kde stále hraje Skála, Jack Black a Kevin Hart, čekali něco jiného než kravinu? No tááák :D S dalším dílem se logicky dostavilo víc postav, víc schopností, ale dokonce i víc srandy. Šla jsem se synovcem do kina za účelem si odpočinout, zabavit ho ale hlavně se i zasmát. To vše film splnil. Vysvětlovat dvou téměř senilním dědkům, že se dostali do videohry, je jako vysvětlovat vlastním prarodičům, jak se odemyká dotykový telefon :D Příjemná oddychovka a bavila mě více, než první díl :o) ()

Galerie (134)

Zajímavosti (10)

  • Natáčelo se od 21. ledna do 11. května 2019 v Kanadě, USA – Nové Mexiko, Georgia a na Havaji. (Varan)
  • Letadlo, jímž pro hrdiny přilétá Nigel (Rhys Darby), je „Antonov AN-2“ (dodnes největší dvojplošník na světě). (bullhead)
  • V čase 1:18:25 zazní píseň od Guns N' Roses, Welcome to the Jungle“. Stejně jako tomu bylo v předchozím díle na konci filmu. Tam to ale mělo i své opodstatnění, protože film se jmenoval Jumanji: Vítejte v džungli (2017). (randycz)

Související novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (více)

Reklama

Reklama