Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali Davisová (Taraji P. Henson) je úspěšná sportovní agentka, kterou se její mužští kolegové snaží vystrnadit. Po divokém večírku se svými dívkami nějak záhadně získá schopnost slyšet myšlenky mužů. S touto nově nabytou schopností se snaží přelstít své kolegy, když usiluje o podepsání smlouvy s příští basketbalovou hvězdou. Její přehnané úsilí však dává zabrat jejím vztahům s nejlepšími kamarádkami a s novou láskou. V této bujaré komedii je v lásce i v uzavírání smluv vše dovoleno. (iTunes)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (52)

Foltest 

všechny recenze uživatele

Po čem muži touží má jistě pár vtipných momentů, stejně tak i celková myšlenka je dobrá, přesto však například právě ta hlavní idea zůstává silně nevyužitá. Přes pár světlých momentů je bohužel humor velmi často infantilní. Stejně tak mi příliš nesedlo ani herecké obsazení a obecně složení osazenstva. Nějak jsem se s nimi nedokázal ztotožnit. Proto musím i strhnout hvězdu. Výskyt gayů a černochů už je takřka povinným pravidlem. Jen se divím, že se neobjevily i lesby. Romantická linka je taková všelijaká a je záhadou, co černý vdovec na protagonistce viděl. To mohlo být trochu lépe rozvinuto. Musím tedy říci, že Po čem muži touží jsem mohl klidně vynechat. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Neobratná vykrádačka klasiky What Women Want, akurát v obrátenom garde a zároveň v černošskom šate. Nie nie, tieto dva elementy nijako automaticky nediskvalifikovali tento film. Ale to prevedenie a priblblý akože humor to ťahali samospádom kvalitatívne dole. A pritom základ príbehu a prostredie športových agentov, to malo celkom dobrý nábeh. Ale Taraji bola miestami poriadne odporná, takmer ako Queen Latifah (ale na tú sa v otravnosti nechytá takmer nikto). Nuž, škoda času. Jedna hviezdička za to športové prostredie, ale inak veľká bieda! ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ženská obdoba inteligentne natočenej klasiky What Women Want s Gibsonom. Tentokrát sa nezmenilo len pohlavie hlavnej postavy ale aj štýl humoru, ktorý je na tej najprimitívnejšej úrovni filmov v ktorých dospelé ženské nonstop chlastajú a celkovo sa správajú jak jebnuté kundy. A taká neznesiteľná kunda je aj hlavná hrdinka tohto filmu v podaní inak sympatickej Taraji P. Henson. Fakt som nevidel dôvod prečo jej fandiť a každá sekunda s ňou bola utrpením. Vďaka tomu Tracy Morgan pôsobil výnimočne znesiteľne. Asi najsympatickejšou postavou bol stereotypný gay okolo ktorého sa občas vyskytol nejaký vtip nad ktorým som sa pousmial. Ale ako celok je to proste neznesiteľná tragédia. 2/10. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Tak za prvé, ústřední postava ukřičené, sobecké, nadržené černošky v mužském světě není zrovna sympatická, ani když v závěru projde nevyhnutelným polepšením (a prostoduchým moralizováním nás umlátí po hlavě). A za druhé, zápletka se slyšením myšlenek chlapů není dotažená a realizuje se zejména v pokleslém, hrubozrnném humoru často za hranou trapnosti – i proto, že Taraji P. Henson o svých kvalitách komičky úplně nepřesvědčuje. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Black femalle odpověď na šovinistickou romantiku Po čem ženy touží…..to je nám asi všem myslím jasné. Ale rovnou bych doplnil, že jsem se bavil víc, než před 19ti lety. Bavilo mne prostředí. Bavilo mne, že na první dobrou jsem neměl pocit, že sleduji mainstreamovou záležitost. Bavila mne současnost komedie. Bavila mne Taraji P. Henson. Uznávám, že laťka nezůstala po celou dobu na výšce nastavené na začátku….k čemuž nejvíce dopomohl v každé roly stejný Tracy Morgan….ale ačkoliv nejsem „uřvaná černoška“ (reakce na Djokerův komentář), neměl jsem nějaký zásadnější problém. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Film pokračuje po záverečných titulkoch. (figis20)

Reklama

Reklama