Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká filmová komedie o lásce, penězích a ztrátě paměti. Joanna Staytonová cestuje se svým manželem Grantem na luxusní jachtě. Ačkoli je bohatá, bez jakýchkoli zábran připraví mladého truhláře Deana o jeho zaslouženou odměnu za odvedenou práci. Příležitost k pomstě se Deanovi naskytne velmi brzy. Joanna spadne v noci přes palubu luxusní jachty a ze šoku ztratí paměť. Její manžel ji opustí. Dean Joannu přesvědčí, že on je jejím manželem a přivede ji do svého poněkud zchátralého domova... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (259)

cab 

všechny recenze uživatele

Do nedavna neobjeveny drahokam mezi komediemi propletenyma romantickou zapletkou. Tady se jedna o marnivou a rozmazlenou Joannu stretavajic se s osamelym truhlarem Deanemm ktereho ceka doma banda citajici ctyri syny. Jejich prvni setkani nedopada dobre hlavne pro Deana, ale zanedlouho se mu dostane zadostiucineni, ktere by si nedokazal predstavit ani v tom nejdivocivejsim snu. Zaverecna pasaz se nevymyka z klasickeho mustru v tomto zanru. Hrejivych a zaslouzenych 90% presto davam ()

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli jsem vůbec nějaký film viděl tolikrát, jako právě tuto romantickou komedii. Prvních pár shlédnutí když jsem byl menší bylo spíše jen proto, abych nemusel jít brzo spát. :) Uplynulo ale pěkných pár let a dnes patří mezi mé nejobliíbenější v tomto žánru. Proto nedokážu pochopit, jak je možné, že jsem film do této doby měl stále neohodnocený. Naštěstí to teď mohu napravit a s radostí udělit 5*. :) ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nevím sice, kdo jsem, ale jsem si jistá, že mám právníka." Nezaplacených 600 dolarů a ztráta paměti se může hodně prodražit. Já jsem se tedy bavil, když Dean s chlapci rozehrál před Joannou alias Annie své divadlo a umožnil jí vidět život z jiné perspektivy. Kdyby si ovšem nějaká věčně nespokojená odbornice na kaviár takhle vytřela zadek se mnou, tak bych jí anonymně vynadal, propíchal špendlíkem její voodoo panenku a možná bych jí i nějaké to hnědé kokino před dveřmi vyrobil, ale Deanova pomsta byla lepší, zábavnější a navíc mě vždycky uspokojí vysoustružení fajn člověka z učebnicového snoba. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Příšerná blbost, sice koukatelná a příjemná, ale ubíjející. Ve srovnání s Kaktusovým květem naprostý brak, za který by se chudák Goldie měla stydět. K filmu: rozdíl mezi Joannou vidlákovou a Joannou zazobanou je fatální, Goldie je v roli nagelované miliardářky k nepoznání. Zklamání přinese český dabing, zejména pak Zdeněk Mahdal v roli "Deana" Russella a obsazení Michala Pavlaty asi do patera rolí. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Zcela otřelý nápad z mnoha jiných komedií zde probíhá formou amnézie hlavní postavy, která zapomene, že je bohatá fuchtle a stane se vzornou manželkou jiného muže. Z plánované pomsty truhláře, který nedostal zaplaceno, stane se láska a ro mantika je na světě. Poměrně jednoduchý námět je skvěle rozepsán po stránce dialogů i vedlejších rolí. Výsledkem je nenáročná avšak poctivá zábava. Vzhledem k tomu, že filmová klišé let osmdesátých se dnes už neužívají, působí film svěže a ještě nápaditěji než v době svého vzniku. 85% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Režisér Garry Marshall si zahrál malé cameo v roli bubeníka. (sir-dave)

Související novinky

Honba za předělávkami

Honba za předělávkami

12.12.2009

Tohle bolí. Ne že bych si nedovedl představit remake Honby za diamantem, ale chtělo by to schopného režiséra a hlavní představitele, kteří alespoň vzdáleně napodobí chemii, jiskřící v té době mezi… (více)

Reklama

Reklama