Reklama

Reklama

Manžel na zkoušku

  • USA Overboard (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Leonardo Montenegro je bohatý a rozmazlený playboy, který si celý život jen užíval. Ale jak se říká - karma není zdarma. Když z rozmaru odmítne zaplatit za služby úklidové služby, netuší, jak mu to osud vrátí. Po jedné divoké párty vypadne z jachty a druhý den ho najdou, jak se bezradně motá v ulicích Oregonu. V nemocnici konstatují, že utrpěl totální ztrátu paměti a vyhlásí pátrání po jeho rodině. A tehdy nastupuje na scénu Kate - přesně ta, kterou nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsměvem a falešným oddacím listem si pro něj přijde jako zákonitá manželka! Začátek bude těžký, ale i život běžného pracujícího muže s třemi dětmi a úžasnou manželkou má něco do sebe. Jak dlouho však dokáže Kate tajit před ním jeho skutečnou identitu a udržet příjemnou idylku? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (206)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jsem si vědom toho, že tvůrci se tu silně inspirovali v osmdesátkové komedii Přes palubu. Také jsem chvíli měl co dělat, abych přijal to, že originality tvůrci na námětu příliš nepobrali. U tohoto filmu jsou ale zásadní dvě věci. Jedna je Eugenio Derbez, který mě po Milovníkovi v přechodu opět přesvědčil o tom, že chci víc podobných komedií s ním. On je prostě sympaťák každým coulem. Vůbec nechápu, kde celou tu dobu byl. No a další věc je atmosféra filmu, která je neuvěřitelně v pohodě, fajn a místy dokáže parádně bavit. V Americe je konečně opět někdo, kdo může přijít s trošku osobitějším humorem a nestojí za ním nikdo z party od Sandlera nebo Stillera. Kéž by těch filmů bylo víc. No uvidíme... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prijemna komedia v devätdesiatkovom romantickom style v ktorej exceluje Eugenio Derbez jak v polohe nafukanca a este viac vo chvilach, ked sa postupne meni k lepsiemu. Paradoxne je nakoniec väcsinu filmu za toho zleho Anna Faris, ktora ho vyuziva, cim trochu straca na sympatiach. Linia ohladom jej postupneho zamilovania sa do neho mohla byt prevedena lepsie, aby intenzivnejsie fungovala romanticka linia. Velku pochvalu si zasluzia aj tri roztomile dcery. Prakvapila ma ucast Johna Hannaha v celkom zbytocnej ulohe. Hviezdicku strhavam za stopaz, ktora bola miestami prilis natahovana a 20 minut by sa dalo kludne vystrihnut. Zaroven mi tu chybala aspon jedna scena, ktora by ma rozosmiala na plnu hubu. Cely cas to bolo len take pohodove. Proste komedia na jedno pozretie. 6/10. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se zas jednou podíval na romantickou komedii a věřil jsem, že v pohodě udělím tři hvězdičky. Správně jsem předpokládal naprosto průhledný děj, přesto jsem se docela slušně bavil, a to hlavně díky Eugenio Derbezovi, ale ve chvíli, kdy se naplno rozjela romantická linka, šlo pro mě všechno do kopru a zábava po těžkých křečích zemřela v kaluži vlastních zvratků. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn oddychovka. Napriek tomu, že sa jedná o remake Overboardu spred 30 rokov, tak to pôsobilo vcelku sviežo a omladene. Už len fakt, že tentokrát je to v obrátenom garde (strata pamäte u rozmaznaného narcisa) z toho robí čiastočne autonómny film, ktorý má so svojim starším predchodcom rovnaký akurát tak základ a pointu. Eugenio Derbez opäť raz zabodoval, a zatiaľ väčšina filmov, kde hral hlavnú rolu, ma skutočne bavili. Ten herec má jednoducho taký dobrý feeling. Scenár ma bavil, dokonca aj ako komédia to bolo obstojné (a to mám pri komédiách veľké nároky), akurát niektoré scénky boli zbytočne prehnané a chýbal im dôvtip. Ale inak ako oddychová komédia určite nad hranicou priemeru, kdesi na pomedzí 3 a 4 hviezdičiek. Samozrejme, až na úroveň originálu to nesiaha (tomu som dal 4*), takže v tomto prípade ostanem pri troch (ale aj to je pri remaku celkom úspech). ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Taky by se dalo říci „remake na zkoušku“. Že se pánové Fisher s Greenbergem neskrytě nechali inspirovat rokem 1987, už tady nemá cenu po sté opakovat…...i když na druhou stranu. Tři dekády letitá Marshallova oddechovka Přes palubu se rovna Goldie Hawn a Kurt Russell. Znovu opakuji: „Goldie Hawn a Kurt Russell“. Anna Faris? Nějaké jménu už určitě má, ale pořád je to ta holka z béčkových komedií. A stárnoucí mexický seladon Eugenio Derbez? Upřímně, jeho herecké bytí jsem do tohoto momentu vlastně vůbec nezaregistroval…..paradoxně on byl tím silnějším hráčem ve hře. A to je ten problém číslo jedna…..charisma na nízkých hodnotách. Jinak jde o standardní pásovou tuctovku. Občas se pousmějete, občas je vám trapně…..taková sestřenice přes tři kolena, jejíž návštěvu jednou za rok v pohodě ustojíte a svým způsobem se na ni i těšíte. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Dve z postáv v mexickej telenovele sú Catalina a Arturo. Rovnaké mená sú v príbehu v pôvodnom Cez palubu (1987). (Arsenal83)
  • Natáčelo se v Kanadě od 23.5 do 14.7.2017. (Varan)
  • Odkaz na rovnomennú predlohu Cez palubu (1987) zaznie v scéne, keď sa doktor Fletcher (Garry Chalk) rozpráva s Magdalénou (Cecilia Suárez) a povie, že jediný podobný prípad tu mali v 80. rokoch, ale išlo o mladú ženu. (Piri)

Reklama

Reklama