Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká filmová komedie o lásce, penězích a ztrátě paměti. Joanna Staytonová cestuje se svým manželem Grantem na luxusní jachtě. Ačkoli je bohatá, bez jakýchkoli zábran připraví mladého truhláře Deana o jeho zaslouženou odměnu za odvedenou práci. Příležitost k pomstě se Deanovi naskytne velmi brzy. Joanna spadne v noci přes palubu luxusní jachty a ze šoku ztratí paměť. Její manžel ji opustí. Dean Joannu přesvědčí, že on je jejím manželem a přivede ji do svého poněkud zchátralého domova... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

cab 

všechny recenze uživatele

Do nedavna neobjeveny drahokam mezi komediemi propletenyma romantickou zapletkou. Tady se jedna o marnivou a rozmazlenou Joannu stretavajic se s osamelym truhlarem Deanemm ktereho ceka doma banda citajici ctyri syny. Jejich prvni setkani nedopada dobre hlavne pro Deana, ale zanedlouho se mu dostane zadostiucineni, ktere by si nedokazal predstavit ani v tom nejdivocivejsim snu. Zaverecna pasaz se nevymyka z klasickeho mustru v tomto zanru. Hrejivych a zaslouzenych 90% presto davam ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Vo svojom žánri jednoduchých romantických snímkov taká celkom príjemná a čestná výnimka, na ktorú sa dá raz za čas pozrieť aj opakovane, ktorá - hoci je trochu dlhšia - nemá hluché a k zívaniu nútiace miesta. Je to také milé, vtipné, s celkom fajn humorom. Proti Goldie Hawn nič nemám, vo svojej mladosti bola krásna, ale zdá sa mi, že jej úlohy sú veľmi často o ničom (Vojačka Benjaminová), tentoraz je ale prirodzená a sympatická ako v postave rozmaznanej paničky Joanny, tak aj ako správna matka Annie. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vskutku hodně úsměvný film a dobrá komedie. Goldie Hawn a Kurt Russell tvoří skvělý pár nejen ve skutečnosti ale i na filmovém plátně. Hlavně ta blonďatá rajda ve svých nejlepších letech byla vážně k sežrání a tady předvedla opět velmi solidní výkon – ani se nedivím, že se do ní Russell zakoukal. Místy bych jí sice nejraději nakopal prdel, ale jinak byla rozkošná. Kurt využil situace a dal jí pořádně co proto (v dnešní době už by asi tvůrcům hrozila i žaloba od nejrůznějších ženských spolků). U některých situací jsem se neskutečně nasmál. Není od věci si jednou za čas pustit nějakou tu starší komedii, která diváka skutečně pobaví a všecko se netočí jen kolem drog, sexu atd…60% ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Povedená a příjemná romantická komedie, kde to mezi Goldie a Kurtem pěkně jiskří. Člověk si jejich postavy s postupem děje oblíbí a začne si říkat: "Ať se jí ta paměť už nikdy nevrátí!". Humoru je tu dost, romantika se tu také najde, ale v přijatelné míře, a celý film ubíhá v příjemné pohodě. Bohužel celou tu pohodu filmu v závěru kazí to klišovité a přehnané finále na moři. Přišlo mi, jako kdyby tam to finále bylo vložené z nějakého laciného romanťáku od Rosamunde Pilcherové... ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jo, počkat, o čem že to bylo? Pamatuju si jen zazobanou fiflenku, a pak už mám trochu mlhavo. To bude asi tím pádem ze schodů... Pohodový taťulka Kurt Russell a skvělá Goldie! Pár úsměvných fórků a romanťárna, jak má být. Po dlouhatánské době jsem viděl film na našich "análech", v tomto případě Noha a myslím, že hned tak brzo se na tyto anály nevrátím. Jj, reklamy na 200% hlasitosti jsou něco úžasného! 75% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Režisér Garry Marshall si zahrál malé cameo v roli bubeníka. (sir-dave)
  • Dean (Kurt Russell) Annie (Goldie Hawn) na oslavě jejích narozenin tvrdí, že je jí 29 let. To by ale znamenalo, že prvního syna, kterému je 13, porodila v 16 letech. (ter.s)

Související novinky

Honba za předělávkami

Honba za předělávkami

12.12.2009

Tohle bolí. Ne že bych si nedovedl představit remake Honby za diamantem, ale chtělo by to schopného režiséra a hlavní představitele, kteří alespoň vzdáleně napodobí chemii, jiskřící v té době mezi… (více)

Reklama

Reklama