Reklama

Reklama

Banda - Série 3

(série)
Trailer 2
USA, 2022, 8 h 10 min (Minutáž: 60–64 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Karl Urban, Lara Mrkoci, Jack Quaid, Colby Minifie, Laz Alonso, Chace Crawford, Karen Fukuhara, Dominique McElligott, Nathan Mitchell, Erin Moriarty (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Byl to klidný rok. Homelander je pokořen. Butcher pracuje pod dohledem Hughieho pro vládu. Oba muži však touží proměnit tento klid a mír v krev a kosti. Takže když se banda dozví o záhadné antisuperhrdinské zbrani, čeká je k setkání se Sedmičkou, rozpoutání války a pronásledování legendy o prvním superhrdinovi: Soldier Boyovi. (Prime Video)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (94)

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Následující řádky mohou obsahovat vyzrazení děje. Myslím si, že co se týče kvalit, třetí sérka nějak extra nevybočuje ze zaběhnutých kolejí uvnitř maelstromu, do kterého se dřív nebo později dostane každý superhrdinský počin. Prostě záporák, záporák umře, někoho vezme sebou a další sérii máme nového záporáka. Pro mě osobně je to zakončení strašlivá pohroma, jelikož umřeli tři mí nejoblíbenější supové (Noir, Soldier Boy a Maeve, i když ta ne tak docela) a přežili všichni supové kteří mě serou (Starlight, A-train, Deep). Finální scéna je sice bizární, ale když se nad tím ve výsledku pozastavíš, tak v dnešní Americe by taková reakce klidně možná byla. Jo a Karen Fukuhara je pořád nejvíc sexy superhrdinka ever. ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele

Neuspokojivé finále potvrdilo, že tak třetina série byl úplně zbytečný filler. Pořád se jedná o jeden z vrcholů současné seriálové tvorby, ale mám pocit, že Amazon začal požadovat větší množství sérií než měli tvůrci v plánu. Seriál má dost postav a je hezké, že scénáristé myslí na všechny, ale snaha “pečovat” o každou z nich akorát ukrutně zpomaluje vývoj hlavní linky. Všechny ty podzápletky jsou totiž dost zbytečné a někdy i nudné. V jednotlivých momentech je to stále geniální, ale ani všechny Herogasmy světa nedokážou zakrýt fakt, že se malinko začíná přešlapovat na místě. Doufám, že už se blížíme ke konci, protože jinak nám tu vznikne hodně nastavovaná kaše. ()

Reklama

Qitek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každým jednotným dílem o velký kus lepší než celá druhá série, ze které si nepamatuju jedinou scénu.  Brutální, ujeté, drzé, hláškující, zvrácené...? Asi ano, ale jestli to má být jediná známka kvality, pak bohužel. Odsejpá to. Ne že ne. Má to koule a na mnoha místech jsem se nejen bavil, ale určité momenty skoro v každém díle jsou vynikající. Rýpání do médií, do Zacka Snydera, La la landu, herogasmus, bitka s Homelander (nikoli ta závěrečná). Jen mám pocit, že tady někdo (Amazon?) chce víc sérií, než je tahle látka schopna unést. S posledním dílem přichází vystřízlivění. Postavy se nikam neposunuli, děj se nikam neposunul, vlastně je to celé stejné jako druhá série - Zapomenutelné s tím, že je to vizuálně a po stránce zábavy výživnější. Velká škoda. Uzavřít to nabouchaným komiksovým závěrem, a mohlo to pokrýt prostřední (druhou sérii) nudu. Škoda škoda škoda. Opravdu zbytečně se to natahuje. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je prostě totální pleasure pro nás fandy tvrdých superhero seriálů, které už omrzel dnešní upadající Marvel. The Boys jsou totiž neskutečně brutální jízda plná dokonalých postav, záporáků, akce, děje a zkrátka úplně všeho kolem. Bezkonkurenční 3. série a naprosto bezchybná záležitost, kterou bych mohl sledovat celé dny. ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

Yeah, ehm, no. Jakmile se začnete příliš často omlouvat, postavy až příliš často dělají zmatečná rozhodnutí a jsou jim příliš často dány do vínku úlohy/schopnosti, které je necharakterizují či se objeví příliš často situace typu "Jéé, já se ho musím zbavit, ale nemůžu, protože bych se tím zbavil někoho jiného, takže se musím zbavit někoho dalšího..ale to nejde", tak už víte, že se začínáte motat v kolečku a na konci 3. série je třeba smutně konstatovat, že jsme se nikam nedostali. Postavy jsou těžce nevyužité, ať už Sedmička anebo i samotný Soldier boy, a žádná mě moc netěšila, spíš naopak. Obávám se, že příliš mnoho melodramatu vyústí až v přespříliš mnoho sezón. ()

Galerie (196)

Zajímavosti (37)

  • Na událostech, které pořádá Národní střelecká asociace (NRA) v USA, ve skutečnosti nejsou zbraně vůbec povoleny. (NiWi)
  • Gunpowderovo (Sean Patrick Flanery) auto má poznávací značku 2A4 EVER. Jde o zkratku pro „2 Amendment Forever“. „2 amendment“ je druhý dodatek k Ústavě Spojených států, který zaručuje lidem právno nosit zbraň. (spacemaster)

Reklama

Reklama