Reklama

Reklama

VOD (1)

Píše se rok 1997. Hudební průmysl je na bodu zlomu. Něco se určitě stane. A někdo si to taky odskáče. Tím někým rozhodně nechce být hlavní hrdina (Nicholas Hoult) nového snímku dle předlohy Johna Nivena, který pro svojí kariéru lovce talentů je schopný jít doslova přes mrtvoly, hektolitry alkoholu, kila kokainu a zástupy prostitutek. Jediným jeho cílem je najít nový mega hit, který by mu zajistil nehynoucí slávu a především jistotu zaměstnání u jednoho z největších britských hudebních vydavatelství. (geklon)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

God bless Napster a Nobelovku pro jeho (spolu)zakladatele Shawna Fanninga, že nás zbavil těhle looserů a pozérských hovad z řad hudebních vydavatelství, co se snažili žít víc rockerským životem než ti, které zastupovali... Tak jako tady Nicholas Hoult, kterej od dob blbečka, kterýho hrál v Hornbyho Jak na věc, sice ušel kus cesty, ale toho žraloka z mjůzik indastrís jsem mu teda moc nežral. Ale možná to tak bylo lepší, že tuhle mrdku, co jde ve svý kariéře přes mrtvoly (doslova), hrál někdo s ksichtem žáka nedělní školy. Po špatném vtipu jménem Vinyl, co nedávno stopli televizi HBO, tu máme další příběhy lidiček, kteří sice velí tomu, co půjde do hudebního éteru a co půjde akorát tak do prdele, a přitom se jejich hudební fkus zastavil někde u Duran Duran. A narozdíl od výše zmíněného seriálu je to konečně bžunda- ty devadesátky byly fakt poslední dekádou, kdy ta hudba za něco stála a právě tahle pakáž na tom dokázala slušně rejžovat... God bless Napster once again! Btw jednou nás ten cynismus a přemíra arogance stejně všechny zabije... "Fuckin' Spice Girls." ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zabavny pohlad do zakulisia hudobneho showbiznisu v ktorom exceluje Nicholas Hoult ako manazer, ktory je schopny ist cez mrtvoly. Chyba tomu ale kus vaznosti alebo to malo byt na druhej strane este absurdnejsie. Takto je to niekde medzi. Deju sa tam veci bez toho, aby ma nejak vyraznejsie zaujimalo, co sa stane dalej a jednotlive epizodky nie su natolko vtipne, aby to nezacalo byt monotonne. Vysledkom je film na jedno pozretie. 6/10. ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Hoult je v roli hledače talentů naprosto boží. Ukázka strmého pádu a následná cesta vzhůru, přes "mrtvoly". V podstatě našlehaná jízda s drsným humorem, místy za hranou a plná nemorálních lidí této zkažené branže. Při sledování jsem si říkal, co to sakra je, neboť režisér si s dialogy opravdu vyhrál a většina scén je crazy. Film se po celou dobu moc neposouvá, což se stává jeho neduhem, nicméně jako sterilnější verze Vlka z Wall Street to funguje.......7/10 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Cynická sonda do zákulisí hudebního průmyslu, kde jde o všechno možné, jenom ne o muziku. První polovina filmu nacpaná koksem, chlastem a holkama bavila na výbornou a Hoult se ve své roli s požitkem rochnil. Druhá půlka, která se víc soustředila na kriminální zápletku, už byla kapánek rozkolísanější a místy nudila, ale i tady se našlo pár povedených fórků a nakonec přišla výborná gore scénka, takže se ty rezervy daly odpustit. Nic, co by dosahovalo kvalit klasických britských černohumorných kriminálek z pera Ritchieho a spol., ale má to k nim sakra blízko. 70% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem film oddaloval, nakonec mile překvapil. Film se sice týká businessu hudby, v čem nejsem zrovna ostřílený, ale výkon Nicholase Houlta, to tahá nahoru, protože jeho cholerická povaha diváka pobaví a to nemluvím o koksu a krásných ženách ,které se zde mihnou a to nejdůležitější jsou zde asi 3 úžasné gore scény, kde ta poslední patří ke špičce. Dobrý film, který i příběhově vtáhne. Doporučuji 75% ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama