Reklama

Reklama

Poslední akční hrdina

  • USA Last Action Hero (více)
Trailer

Obsahy(1)

Chlapec Danny Madigasn je velký filmový fanoušek a jeho nejoblíbenější postavou z plátna je akční hrdina Jack Slater, kterého hraje Arnold Schwarzenegger. Jednoho dne dostane od svého nejlepšího přítele, starého promítače z kina Nicka kouzelnou vstupenku na nový Slaterův film. Kouzlo začne okamžitě působit: Danny je transportován přímo do děje filmu, do Slaterova světa, kde neplatí pozemská pravidla a zákony a dobro vždy zvítězí nad zlem. Jenže jeden ze Slaterových nepřátel, padouch Benedict, ukradne Dannymu vstupenku a dostane se do skutečného světa. Tady chce zavraždit Arnolda Schwarzeneggera, aby tak konečně dostal Slatera. Slater s Dannym se musejí dostat do reálného světa za ním a pokusit se mu zabránit v jeho plánech… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (451)

woody 

všechny recenze uživatele

Už jsem to viděl 20x a musím říct že je to výborný film na klišé akčních filmů ale není to parodie.Chvílemi to ovšem ztrácí dech ale režie Johna McTiernana to zachrání.Také by se tu mohla hrát hra najdi si svou hvězdu a její roli.Já našel:Tina Turner(starostka), F.Murray "ten co zabil Mozarta" Abraham, Van Damme, Belushi, Robert Patrick, Sharon Stone, Quinn, McKellen(smrt z Bergmanovi Sedmé pečeti) a Arnolda Schwarzeneggera. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Prečo si sa proste nezameral na to, čo ti diváci žerú najviac, Arnie?! Akcia, zábava...a možno popri tom nejaká tá hláška, ale celú komédiu(navyše vyše dvojhodinovú)s tvojím oceľovým ksichtom proste neutiahneš! Navyše keď má ešte debilný príbeh. McTiernan sa s Arniem moc nevytiahol. Len ako jednohubka! 55%. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se fakt musi brat s nadhledem, jinak bude u sledovani clovek trpet. Prakticky prvnich 90 minut je regulerni akcni film, obcas s nakym tim vtipkem a naprosto perfektni akci s hodne vostrym a dobre hrajicim Arnoldem. Pak se dej presune do realnyho sveta a ztraci na zabavnosti, neni tak sviznej a zaverecny moralizovani je na prd. Nejradsi mam Arnolda jako Hamleta, neco tak drsnyho se jen tak nevidi. Ale i tak jsem se skoro furt bavil a 4* si zaslouzi. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo fakt super oproti iným Schwarzeneggerových filmom, podobným týmto (Všade samé zvončeky 1996). Posledný akčný hrdina je pocta všetkých akčných kôstok. Skvele skombinovaná akcia s komédiou a sú tam dobré hlášky. A ono prepojenie sveta filmového plátna so svetom skutočným, to mi pripadlo ako veľmi zaujímavý nápad. Dobré akčné scény, vtipné hlášky, dobrá hudba a to všetko ešte s Arnoldom. Režisér McTiernan s ktorým Arnold už robil Predátora sa v Last Action Hero pekne vybláznil. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

"Chlapec posedlý filmem"? Co mi to jen připomíná... Poslední akční hrdina patří do stejné sorty filmů jako Trhák pana Bofingera, i když trochu jiným způsobem. Střílí si sám ze sebe, z hollywoodských filmů a jejich zaběhlých stereotypů, kromě toho odkazuje i na filmy umělecké (a teď nemám na mysli Amadea, ale Sedmou pečeť). Ano, díky tomuto filmu jsem se už někdy ve třinácti dozvěděl, že existuje nějaká Sedmá pečeť... ()

Galerie (83)

Zajímavosti (40)

  • Arnold Schwarzenegger (Jack Slater) si na festivale v Cannes vytvoril osobný rekord, keď za 24 hodín poskytol 40 televíznych interview a 54 rozhovorov pre tlač. (gogo76)

Související novinky

Zemřela Tina Turner

Zemřela Tina Turner

24.05.2023

Přichází smutné zprávy pro svět filmu a zejména hudby. Ve středu 24. května ve svém domě ve švýcarském Kusnachtu zemřela ve věku třiaosmdesáti let legendární americká zpěvačka a příležitostná herečka… (více)

Stmívání nad Hamletem

Stmívání nad Hamletem

08.06.2009

Ultimátní zmodernizovanou verzi Shakespearovy klasiky předvedl Arnold v Posledním akčním hrdinovi, ale brzy se dočkáme další. Catherine „vykopli mě od Stmívání“ Hardwicke je teď spojována s mnoha… (více)

Reklama

Reklama