Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

ghatos 

všechny recenze uživatele

1. díl - Černý kohout - zrovna jsem tam před pár měsíci byl a za ty prachy to pravdu žádná pecka nebyla. Máma a syn úplně neladili. 39%. 2. díl - Markova krčma - ukázkový příklad, jak to nelze dělat a že jsou devadesátky dávno pryč. Vlastně taková tragédie, ale majitel nebyl nesympatický. 73%. 3. díl - Motorest u Farmáře - no, taky velikánský průser. Majitel šmejd, šlo vidět, že natáčení pro mámu i syna bylo náročné, ani se jim nedivím. Takový křivý burani nemůžou uspět nikde v normálním podnikání, natož v gastronomii. 73%. 4. díl - Kotva (Lipno) - no to zase byly zjevy. Jako všechno špatně nebylo. Chápu o co jim jde, ale takhle to nejde dělat. Všechno se může pokazit. Nemůžou spoléhat jen na místo a na blbost lidí. 71%. 5. díl - Restaurace Rekovice - zajímavý případ. Poměrně specifický. 74%. 6. díl - Stará masna - takový svérázný majitel. V Kroměříži to nemá jednoduché, ale zbytečně sám sobě podráží nohy v některých věcech. 73%. ()

Sssiksseilor odpad!

všechny recenze uživatele

Ukázkově znásobená prima žumpa, která z původního vadného základu udělala velelejno a rozmázla jej od Aše po Ostravu. Marné je i čekání, že se tomu půjde zasmát, neboť oba dva retardovaní aktéři - retardovaná prasnice jako matka a retardované prase jako její syn, co stěží byli schopni se ve svých studentských letech našprtat slabikář, a dokončit tak po devíti letech první třídu základky pro retardované prasata a slepé opice, vtipem vůbec nesrší a ani Mě, jako někoho nenáročného k pobavení, co se rád od srdce zasměje i u takových prostých aktů - jako uhryznutí vlastního obtloustlého prstu, či upadnuvší penis za pochodu, se absolutně neděje. Všem, co někdy měli nějaké výhrady k 'Ano, Šéfe!', si mohou být skálopevně jisti, že tady je vše mnohonásobně horší. Klusák s Remundou vykouzlili nemožné, páč se dokázali z absolutního tvůrčího dna propadnout ještě mnohem níže, kam Slunce nesvítí, kde mozek nevnímá a kdy se za poživatelný pokrm vydávají taková hovna, co by nežral ani hladovějící bezďák z nejbližšího chánova. ()

Reklama

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Úplně první větu pronese paní Jitka a řekl bych, že je zásadní i pro celý pořad. Nejmenovala konkrétně, proto dosadím ono slovo. Podívej, šlápla jsem do hovna! Paní je sice celkem milá, ale rozhodně nedokáže vytvořit show, natož, aby dala nějakou radu. Její německo talijánskej syn naopak mele pořád, ale o ničem. Viděl jsem šest epizod a musím říct, že tohle je přesný protipól Pohlreichova pořadu. Jedna hvězda je za režiséry, kteří dokážou i z naprostého nic něco uvařit. ()

Ondr4H odpad!

všechny recenze uživatele

Vypnul jsem to když se tyhle dva světácí podivovali nad nokem a párkem xxl.Prostě všudybylové, všemu rozumí, od všeho mají klïče.Čekal jsem když ta tetka toho mamánka začne kojit, to by sedělo k téhle dvojici mocného úderu.Zdenda chybí a to hodně, ten defakto táhl celej ten pořad a povýšoval ho nad běžnou látku primy.Teď jsou tady ti dva a přál bych jim ať se udáví rudým bolševickým NOKEM! ()

geo.nohejl 

všechny recenze uživatele

Zas tak hrozné to není.. samozřejmě na Zdendu to nemá.. paní není žádná šéfová, ale spíš hodná sousedka, ale mladej Taliánek mě celkem baví.. po prvním díle lze těžko hodnotit. Zdeněk si za těch 10 let vybudoval renomé, ale vsadím se, že po jeho prvním díle to nebylo o moc lepší, jak u paní šéfový. Lepší jak Ano, šéfe! to nebude, ale věřím, že mi ti dva imigranti ukážou zákulisí českých hospod stejně zajímavě jako Zdeněk. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama