Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

Olík 

všechny recenze uživatele

Kdo mne zná, tak ví, že na Zdenu nedám dopustit a jako takový jsem kvitoval ukončení jeho zásadního televizního počinu. Z posledních sérií už bylo až moc cítit, že je to celé tlačené přes závit a že už to vlastně nikoho nebaví. A ejhle, kam už se Pohlreichovi nechce, nastrčí ženskou….a pro jistotu ještě se vypečeným synáčkem. Ale ta vlna kritiky…..to si myslím ani nezasloužili. Já jsem s nimi byl relativně zadobře. Nebyla to taková jízda jako Ano, šéfe! V nejlepší formě, bylo to jiné, ale určitě to nebylo tak špatné. Šéfová tak trochu hrála druhou tamburínu a čím více získával pevnou půdu pod nohama, přebíral opratě figlio Santo. Uznávám, že jeho sebepresentace nemusela každému úplně sednout, ale já znovu opakuji, my spolu vycházeli. Gró pořadu zůstalo netčeno a už to bylo jenom o tom, jak si potencionální divák sedne s novým kapitánem lodi....divák si nesedl a tak Pagana dostala padana. ()

bidja 

všechny recenze uživatele

Hvězda za produkci. Tohle je opravdu o něčem jiném. Zatímco e01 představí krásnou lokaci, hlavní dva hrdinové představí sebe a je jasno. E02 je sociální výlet do duše Ostravy. Možná stojí kuchař se svojí ženou za soucit, ale naopak přestávám věřit, že mentoři jsou matka a syn. E03 nám ukáže čeho je produkce schopná. Jak ukecala nebo ošidila ke spolupráci někoho kdo to nechce a možná i někoho kdo si myslel, že přijede někdo úplně jiný a to samozřejmě neomlouvá hostitele se své hrůzy. E04 už je opravdu bizár do které se angažují všechny postavy. E05 ano je to za ***, koncept hrůzy vystřídala pohoda, ale co bylo špatně na králíkovi? ()

Reklama

Knor odpad!

všechny recenze uživatele

To hodně bolí. Pohlreich týhle show nasadil laťku zatraceně vysoko a myslím, že se jen těžko někdo může vyrovnat. Máma Pagana a syn Pagana můžou bejt hodný lidi a profesionálové, ale nemaj ani špetku toho co do toho dával Zdenda. Nemají tu energii, elán a zápal. Pohlreich je profík, věděl o čem mluví, dokázal seřvat, nadávat, ale i potěšit, poradit a motivovat. Navíc je to showman a jeho nadhled byl jedinečnej. Teď už zbyla jen nezáživná nuda a zábava žádná. ()

chup44 

všechny recenze uživatele

Keď Polhreich oznámil koniec Áno Šéfe, aj sa mi uľavilo, lebo posledné epizódy už to bolo dosť hrotené a kvitoval som rozhodnutie v najlepšom treba skončiť. Potom prišla náhrada, nejak som to nehodnotil odpadom ani nehejtoval, bol vidieť rovnaký realizačný tím a aj režisér, len iný hlavný “hrdina”. Mama so synom nesadne asi každému, mne nevadili, bolo vidieť, že sa vyznajú. No ale pointa. Potom prišiel opäť Pohlreich s tým supersefom a to som jedinú časť pretrpel, už upútavka ma vydesila. Z veľkej milosti som tomu dal 2*, tak týmto dvom dám 3* ()

masekjc 

všechny recenze uživatele

Ruku na srdce, nikdo nemá rad změny a nahradit charismatického a vtipného Zdendu zkrátka nejde. Dívejme se na to tak, že prostě Jitka a Santo mají pořad, který má stejnou koncepci a stejnou licenci ale budou to dělat po svém. Možná že, neumí vařit a nejsou tak vtipní, ale vědí jak to v gastronomii funguje a dokážou určitě přijít i se zajímavými postřehy a nápady, které mohou pomoci. I Ano, šéfe nebylo častokrát jen o vtipu a vaření (poslední série skoro vůbec) ale i o vztazích a lidských příbězích. Takže tady je vše v pořádku. Pak tu jsou ale osobní sympatie a to je asi hlavní problém celého pořadu. Nikdo je nezná, nikdo o nich nic neví (kromě informací z intra pořadu), nemají respekt a oba působí těžce nesympaticky. Co s tím? Těžko říct. Znám ve svém okolí spoustu lidí, kteří Zdendu nemají rádi nebo ho dokonce nesnáší. A tady tomu nebude jinak, byť to vypadá zatím na těžkou převahu haterů a trollů. Ono se to časem podá a člověk si zvykne...a když ne, tak ať si pustí třeba tu Ordinaci, když mu to přijde lepší. Pokud se chtějí hlavní protagonisté přiblížit divákovi, musí se trochu otevřít a ukázat něco ze života a z prostředí ve kterém pracují. To si myslím, že by pomohlo. I moje srdce krvácelo když Zdenda skončil, ale tak to prostě je a už se s tím smiřme, není to přece tak těžké. Žádná bouřka věčně netrvá :) ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama