Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

ghatos 

všechny recenze uživatele

1. díl - Černý kohout - zrovna jsem tam před pár měsíci byl a za ty prachy to pravdu žádná pecka nebyla. Máma a syn úplně neladili. 39%. 2. díl - Markova krčma - ukázkový příklad, jak to nelze dělat a že jsou devadesátky dávno pryč. Vlastně taková tragédie, ale majitel nebyl nesympatický. 73%. 3. díl - Motorest u Farmáře - no, taky velikánský průser. Majitel šmejd, šlo vidět, že natáčení pro mámu i syna bylo náročné, ani se jim nedivím. Takový křivý burani nemůžou uspět nikde v normálním podnikání, natož v gastronomii. 73%. 4. díl - Kotva (Lipno) - no to zase byly zjevy. Jako všechno špatně nebylo. Chápu o co jim jde, ale takhle to nejde dělat. Všechno se může pokazit. Nemůžou spoléhat jen na místo a na blbost lidí. 71%. 5. díl - Restaurace Rekovice - zajímavý případ. Poměrně specifický. 74%. 6. díl - Stará masna - takový svérázný majitel. V Kroměříži to nemá jednoduché, ale zbytečně sám sobě podráží nohy v některých věcech. 73%. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Je to proste iné, ako u Pohlreicha. Jeho verziu som sledoval od prvých dielov celé roky a svojho času som si v nej našiel veľké zaľúbenie. Za mňa jasné 4*. Pohlreich bol diabol, ale hoci bol drsný, až na výnimky, kedy občas prestrelil, som nemal dojem, že bol pred kamerou iný človek, ako v realite. Mal som jeho štýl rád, ale ku koncu som ocenil, že sa rozhodol pre odchod (aj keď s odstupom rokov verím, že ešte sa niekedy v živote nechá zlomiť na špeciálnu, "návratovú" sériu). Pokračovanie bez neho je, pochopiteľne, odlišné. Prvé minúty som sa chytal za hlavu, ale musím priznať, že postupne sa to zlepšovalo. Štýl Jitky a Santa Pagana je niekde úplne inde a hoci už to nie je taká show, ako u Pohlreicha, musím oceniť práve to, že sa na nič nehrali a boli sami sebou. Pani mama mi nesadala, ale sympaticky bezstarostný Santo mi pripadal v pohode. Vlastne je dobrý nápad zameniť satana za anjela. Relácia každopádne hľadala dlho samú seba (už názov je divný, je v ňom uprednostňovaná mama, ale v praxi si hlavné slovo predsa len podľa mňa berie skôr syn) a tieň slávneho predchodcu bol príliš enormný, takže nečudo, že po prvej sérii bola vyhodnotená ako fiasko a prepadák a skončila. Protagonisti sa proste ocitli v hnusne nevďačnej situácii, kedy v podstate nemali ani symbolickú šancu zavďačiť sa aspoň niekomu a zrejme žiaľ boli predurčení na krach. Aký by ale malo význam hrať sa na niečo a byť rovnaký, ako Pohlreich, nasilu ho kopírovať? Každopádne, aby som bol objektívny, séria bola vcelku nudná a miestami divná, napr. v zmysle, že rodičovský pár často ako keby hľadal chyby tam, kde skoro žiadne neboli; už tomu proste chýbal pohlreichovský drajv. ()

Reklama

kujon

všechny recenze uživatele

Já se sice považuju za Zdendovo velkýho fandu, nicméně ani tohle není úplně nejhorší. Paní "šéfová" je taková rozverně veselá tetka, ale na úrovni. Její syn působí trochu nedospěle, nicméně notno říci, že podle prvního dílu také velmi slušně a taknějak až naivně sympaticky. Zatím to nechám bez hodnocení, uvidíme co přijde. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Musím bohužel souhlasit, že nová podoba již zažitého se mi moc nelíbí. Dva noví „šéfové“ mi nejsou zrovna moc sympatičtí, vlastně jsem o nich až dosud ani neslyšel – nemá to ten správný náboj – což znamená, že je to nudnější a to je špatně. Třeba se to dalšími díly zlepší a já tomu pak zvýším ohodnocení, ale moc tomu nevěřím. ()

Gulde 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle: Neskutečná tragédie. Dva herci (nic jiného než herci), kteří za každou cenu uboze kritizují naprosto vše. Téžce z toho čouhají předpřipravený konverzace, fakt směšné. To už to skutečně mohu jít dělat i já se svým neexistujícím gastrovzděláním. TV Prima má skvělou vlastnost vzít něco, co je dobré a totálně to vyždímat a vytvořit z toho odpad. Ani ten první díl jsem nedokoukal, stačilo mi prvních 5 minut a vypínal jsem. Po shlédnutí částí několika dalších dílů: Naštěstí se kvalita už zvedla, ale na Pohlreicha prostě charismatem a stylem vedení show nemají. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama