Reklama

Reklama

Dětská hra

  • USA Child's Play (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Andy dostane k narozeninám úžasnou hračku, která překračuje všechny představy a fantazie. Nejnovější výkřik technologií, funkcemi a možnostmi nabušená panenka, která umí cokoliv. Už to není jenom hračka, je to ten nejlepší kamarád. Je roztomilá jako obrázek a dětem přináší jenom nadšení a štěstí. Andymu a jeho mamince ale přinese jeho nová panenka ještě něco navíc... hrůzu, děs a strach o život. Nikdo totiž netuší, že tahle panenka je zlá jako všechna pekla světa, že dokáže zabíjet, že vraždí moc ráda a navíc s vynalézavostí těch největších psychopatů. Andy i jeho máma Chuckyho opravdovou podstatu brzy poznají, pomoci se ale nedočkají. Takovéhle pravdě totiž nikdo nevěří. A pokud uvěří, tak nepřežije, aby ji mohl potvrdit. Jako třeba soused, jehož záhadně přejela vlastní sekačka na trávu... Dobrou noc, Andy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (231)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Za mě slashery, kde hrajou hlavní roli 12 leté děti, prostě nefungujou. Chucky je solidní, sice žádná velká sláva, ale obstojně se drží - jeho moderní "příslušenství" je celkem inovativní, dobře to vypadá a sedí do dnešní doby, při pár scénách se povedlo i gore, ale příběhově film nemá moc co nabídnout a pozornost si nijak dobře neudrží. Když nemáte do čeho píchnout, tak se to dá, ale jinak to mohlo být daleko lepší. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Očekávání jsem měl raději velmi vlažná, ono se v poslední době povede tak u jednoho z deseti remaků, že nejde jen o fádního parazita na originálu. Kupodivu nová Dětská hra velmi dobře obstála jako solidně zábavný snímek s novým, moderním pohledem na ikonickou vražednou panenku. Největší plus? Má to, co původní trilogie zoufale postrádala - výrazný humor. A sympatické hlavní postavy, kterým přejete, aby se dožily druhého dílu. Ano, klidně bych si v tomto případě nějaké pokračování dal. Má to samozřejmě pár chyb na kráse, které si tvůrci mohli odpustit (zlověstné červenání Chuckyho očí mi vyznívalo jako dost laciný a zbytečný trik), ale je to zkrátka oddychová hororová komedie, která je svěží, dobře obsazená, překvapivě velmi vtipná a prostě po všech směrech v pohodě. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hororová série o vraždící panence Chucky čítala již 7 dílů, když se tvůrci rozhodli o úplný restart. Děj se převedl do současnosti, takže Chucky umí ovládat veškerou elektroniku. Sympatický pokus, nicméně jsem postrádal více hororové atmosféry. Těch dětských postav bylo na můj vkus zkrátka až moc. Za mikrofonem se vyřádil Mark Hamill a určitě obstál. 50% ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Třináctiletý Andy dostal novou hračku, supermoderní panenku, která si říká Chucky. A Chucky je trošku porouchaný, takže začne zabíjet lidi, aby byl Andy šťastný. Nová verze hororové klasiky moc neděsí, ale příjemně baví komickou brutalitou, slušnými herci a atmosférou ve stylu Stranger Things. Žádný zázrak, ale jako hororová jednohubka nová Dětská hra obstojí. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Postupom času, pri sledovaní filmu, som si uvedomil, že vlastne ani nieje žiadny problém v tom, že Chucky už nieje posadnutý duchom masového vraha, ale v tejto verzii ide o obyčajnú, dajme tomu technickú poruchu s nevychytanými muchami v systéme. A to je práve to, čo by sme si mali všetci uvedomiť, kam to vlastne spejeme, aby technológie boli vyspelejšie, ako naše stále chudobnejšie mozgy. Ale ja viem, že trpieť nebudem. Skvelé gore, má to spád a humor na tých správnych miestach. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Titulnú skladbu k filmu "The Buddi Song" zložil skladateľ soundtracku Bear McCreary a naspieval ju sám Mark Hamill, ktorý Chuckyho nadaboval. (tXtX)
  • V jednom okamžiku je aktivováno policejní auto s hračkami a říká: „Mrtví nebo živí, jdete se mnou.“ Je to zřejmý odkaz na film Robocop (1987), který také vydal Orion Pictures. (Lajty)

Reklama

Reklama