Reklama

Reklama

Telefon

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Žijí ve stejném bytě, ale každá v jiné době. Sériová vražedkyně se dovolá ženě, od které ji dělí dvacet let, a vsadí její minulost i život, aby změnila vlastní osud. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

Radko 

všechny recenze uživatele

Kol, no zďaleka nie kúl. Príliš sústredené na telefonický súboj minulosti s prítomnosťou. Divák staraj sa, čo a ako. Istoty sa rozpadajú ako domček z karát. Scenáristicky jemne obdobný námet ako román Ursuly K. Le Guinovej Smrtonosné sny, len taký čiastočný a vééľmi zjednodušený. V románe sen hlavného hrdinu každý deň totálne menil skutočnosť celého sveta, tu následky zavolania (alebo nezdvihnutia) telefónu menia maximálne tak osobný svet hrdiniek. Ale dobre. Ako jednorazová zábava dobré. Navyše, charaktery hrdiniek nejednoznačné. Osobne som fandil skôr týranej dcére, držanej nakrátko doma, nútenej pojedať na prvý pohľad nepožívateľné blafy. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Vy hodně, ale hodně, hodně intenzivně tušíte, co se stane, ale chcete to prostě vidět :) A v podání tohoto filmu rozhodně :) Je to skvěle strukturované, sem tam si říkám, že jim něco uniklo, ale ono prostě ne...Je to skvělé, kdy se mi hrnul do těla adrenalin, že bych té holce chtěla ro*kopat ksicht, za to, co všechno v minulosti udělala...Nicméně - holt, toto je přesná ukázka toho, že, co se má stát, se stane. Neměňte svůj osud. Tohle totiž nemá vůbec dobrý konec, průběh, ani začátek. Najít si takovou "kamarádku" nechcete. Film je graficky, herecky i tématicky skvělý :) A scéna, kdy jede současná postava autem se svým otcem..přiznám se - tekly mi slzy, protože něco takto zpracované jsem ještě nikdy neviděla... ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Plusové body za originální nápad, ze kterého tvůrci vytěžili co se dá opravdu na maximum. Na Koreu film nebyl ani tak uječený a otravný, jako mi to obvykle vadí, a vlastně z výsledku nejsem ani zklamaný. Interakce časových linií zajímavé, zvraty a vývoj děje nepředvídatelný, tempo slušné a herci dostačující. Problém je ale ten, že logika jde často stranou a teď nemyslím, že bych shazoval "reálnost" časového paradoxu (ten musíme přijmout tak, jak je nám podaný, protože v tomhle smysl stejně nenajdeme), ale spíše to, že se těch změn realit děje tolik, až se v tom divák ztrácí a první pravidlo je další změnou porušeno a ve výsledku to celé nedává úplně smysl. Stejně tak závěr mě úplně nepotěšil a po zhlédnutí už toho mám vlastně dost. Průměrná trojka. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Než začaly titulky, mírně opovržlivě jsem pozvednula obočí nad závěrem, v němž by patos ohromil i Spielberga. Po předchozím velmi sympatickém thrilleru to bolelo jako rána na solar. Ale naštěstí jsem dostatečně líná, abych film vypnula před závěrečnými titulky, takže jsem se dočkala mnohem povedenější verze závěru. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Remake britského The Caller (2011) a i když ten jsem neviděl, podle hodnocení ČSFD se jedná o lepší film, než originál. Telefon zvonící 20 let do budoucnosti, dvě ženy, vraždy, snaha změnit budoucnost i minulost, motýlí efekt vždy, když se v minulosti něco stane. Herecky výborné, temné. Chaos vyplývající z faktu, že jedna postava je vrah a psychopat. ■ “Tohle máš za to, že nezvedáš telefon.” ()

Galerie (50)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo 3. ledna 2019 a bylo ukončeno 2. dubna 2019. (PamPero 1)

Reklama

Reklama