Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pod dohledem Impéria v přísně střežené věznici spřádá Cassian plán na útěk. (Disney+)

Recenze (32)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tímto regulérně scénárista ukázal zcela nulovou integritu. Tvrdí, že si hraje na 4x po třech a přitom není schopen tuto epizodu ukončit. Vůbec nechápu, proč se ztrácel čas se sedmou částí série a tuto utne v nejlepším. Jako celek jde (tradičně) o perfektní epizodu. Prostě vždy až ta poslední ze tři… smutné. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Kassian pomaly začína chápať mechanizmy väzenia a začína hľadať spojencov na útek. Všetci dostanú chrobáka do hlavy keď sa dozvedia o vyvraždenom druhom sektore iba za účelom ututlania pravdy - z väzenia sa nikto živý nedostane. Zatiaľ na Ferise si gestapo Inkvizítorka podáva Kassianovýých blízkych jedného po druhom. Prevedenie: Scény z väzenia ma neskutočne bavia a asi za to v nemalej miere nesie zásluhu Andy Serkis ktorý to hrá neuveriteľne. Horšie to už je s politikárčením na Korrusante alebo nacistickým vypočúvaním na Ferixe. Sám strojca sa dostáva do ťažkostí čo ma tiež začína dosť baviť. 78% ()

Reklama

clump 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[Visible happiness], přestože jsem měl po doukání regulérní depresi. Ale takovou tu dobrou depresi. Zkrátka je to stále po všech stránkách úplně skvělý, ačkoliv jde už o několikátou epizodu zcela bez klasický akce. Myslim, že po 3/4 série už můžu s čistým svědomím říct, že tu sledujeme instantní klasiku a jeden z nejlepších seriálů za dlouhou dobu. Všechny, kdo na tomhle pracovali, miluju. Zajímalo by mě, co si o tom myslí George Lucas. Svym způsobem je Andor zároveň určitá deviace od Lucasova pojetí, zároveň ale dílo velmi věrný a uctivý ke kánonu a původní tematice. ()

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Drsná a chladná atmosféra, plnohodnotné politikaření, osobně se mi tohle pojetí opravdu zamlouvá, i když depresivní je to až běda. Nejsem fanoušek přehnaně naturalistických brutálních scén, ale SW tohle naštěstí udržuje v únosné míře a skrytě naznačuje, co nastalo, což myslím stačí samo o sobě k dokreslení atmosféry a možná je to i stokrát účinnější (přeci jen, lidská představivost zapracuje). Jen upřímně doufám, že alespoň na konci seriálu bude trocha té naděje nahozena. Rogue One, i přes svůj tragický závěr, dokázalo odpochodovat s typickým SW hořkosladkým koncem s příchutí naděje. Zde jde o čistou temnou podívanou, takže kdo ví, jaké bude zakončení, ale opravdu doufám, že nebudu odcházet od obrazovky s pachutí na jazyku. Ale to už je věc preference, jinak je seriál výborný. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach, kde jsou ty časy, kdy se v Lucasově Impériu vyslýchalo/mučilo pomocí levitujících koulí s injekční stříkačkou na boku?;-))) Dnes? Nasadí vám sluchátka a pouští do uší Vondráčkovou, Gotta nebo Beatles. A vydávají to pak za ječení umírající rasy. Což se moc nedivím. Special quest star Nikolai Fomin aka dr.Rhasiv ve vězení, ve kterém by jste fakt nechtěli skončiti. A Moniny starosti se 400 tácy? Pche, to bych tak chtěl míti. Neměla ani  vaječníky na to, aby vyslala lodě na Scarif a tak to musel udělati na černo Andor, Jyn a spol. To je úroveň. Na to nikdy nezapomenu. Vůdci povstání jak čapa. A Glum/King Kong je ďábel. Ten chlap snad hraje líp a líp. A jak by řekl megakultovní Muž na Radnici ,,Buď to zvládneme, nebo na naše místa, musejí dát někoho lepšího´´.  ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Kafrene je klíčové místo v imperiální éře. Na mapě galaxie se nachází v sektoru vesmíru známém jako Expansion Region, hluboce poznamenaném klonovými válkami. Ring of Kafrene je těžařská kolonie nacházející se v pásu asteroidů. V Rogue One: Star Wars Story (2016) se tam vydá Cassian Andor a od informátora se dozví o existenci 1. Hvězdy smrti. (Veskoslav)

Reklama

Reklama