Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cassianu Andorovi a jeho spoluvězňům se naskytne vhodná příležitost jednat. (Disney+)

Recenze (70)

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za úžasnýho Andyho Serkise to dát musim. Tohle byl nadupanej díl se vším všudy a soundtrack to krásně podtrhoval. Když ale začal Serkis mluvit do mikrofonu....Já v něm fakt na moment uviděl tu opičí povahu Caesara a rázem se z toho hlasu naděje stalo něco víc. Přesně to byla jedna z věcí, která mi tu chyběla. Takovej moment, co by tomu dodal tu třešničku navrch. Jen škoda, že toho nebylo trochu víc. Celkově mi Andor moc nesedí, ale kvalitní zpracování mě zatím žene kupředu. A to mimo fakt, že chci mít celé Star Wars Universe shlédnuté. Za ten prvotní impulz k tomuto cíli vděčím Clone Wars a milované Ahsoce/Štěkně. ()

david141474 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ó můj bože. Nemám slov. Tato epizoda s podtitulem One Way Out byla skvělá! Tedy nebyla skvělá, byla neuvěřitelná! Takovýto epizody jen dokazují, že Star Wars ještě nekončí. Tyto epizody dokazují, že Star Wars má ještě budoucnost, i když nás v příštích třech letech nečeká žádný film, ale pokud takovýto seriály budou vycházet často, tak nemám o budoucnost Star Wars strach. Už v únoru nás čeká 3. série Mandaloriana! Co si víc přát že? Teď budu sám proti davu, ale já považuju seriál Andor, za nejlepší seriál, jaký jsme letos dostali! Určitě ještě dlouho mi v hlavě bude znít tato slova: ,,One Way Out!" 10/10 víc takovýchto epizod. Takovýto epizody jen dokazují, že Star Wars má ještě budoucnost! ()

Reklama

zborja 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak dlouho vydržíme, jak daleko se dostanem a kolik z nás to přežije to vše je teď jen na nás....Teď jdem ven! Teď jdem ven! Teď jdem ven... / ...Ničím si život, aby nadešel den, kterého já se nedožiju. ... Je to subjektivní, ale budu muset určitě snížit hodnocení Obi Wana, Bobi Fetta a možná i samotného Mandaloriana. Proslov Kino Loye jsem si musel dát i v originále. A několikrát po sobě. To se mi stalo naposledy u proslovů Sarumana a Stromovouse ve Dvou věžích. Nicméně proslov Luthena má stejnou sílu. Jako motivace skupiny nebo jednotlivce, prostě pecka. Takový seriál se podaří, když jsou na něj kladena nulová očekávání, akcí se nezaplňuje děj, s postavami a jejich osudy se dá buď ztotožnit nebo sympatizovat, mluví jasně, srozumitelně a hlavně, je to o něčem, co je běžnému smrtelníkovi docela blízké. Boj, Odpor, Obdoj, Vzpoura. Touha prostě žít. Tento seriál nemohl přijít ve vhodnější dobu, kdy máme za sebou dva roky covidu a v Evropě je válka, jejímž prostřednictvím se slabé vlády a silné korporáty živí na mase lidí, kteří neví, jak z toho ven. Jak už bylo řečeno, tento seriál má přesah a vykreslením Impéria zaplňuje mezeru v jeho chápání i motivaci Odboje. Touto oblastí rozšiřování světa Hvězdných válek se měli tvůrci dát už dávno. Andy Serkis, Stellan Skarsgård, Diego Luna a další. Jejich postavy jsou hodny zápisu do kanonu a zapamatování si. Ale jak říkám v úvodu, dívám se na to pouze subjektivně. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Epická Jedna cesta von, nie je čo vytknúť, iba tak na zovšeobecnenie je krásne ako sa v každom jednom seriály či filme väzni pri úteku správajú ako úplní svätci a ak to človek porovná s realitou, väčšinou sa ide cez mŕtvoly. Dozorcov aj spoluväzňov. Je naozaj škoda že má Andor tak nízku sledovanosť, pretože na toto sa Pán prsteňov nechytá ani zďaleka, a to musí potvrdiť aj zarytý fanúšik LOTR... ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Kassianovi sa podarí zosnovať plán úteku a zapojiť aj svojich kolegov väzňov. Väznica sa onedlho dostáva pod ich plnú kontrolu a útek je na spadnutie. Senátorka za zahľadenie stôp, ktoré by Impérium priviedli k Povstalcom platí veľkú daň. Prevedenie: Vynikajúci diel plný akcie a emócií ktoré boli doteraz veľmi pomaly stupňované aby sme sa dostali do tejto scenáristickej oázy radosti z poctivo a dobre natočeného seriálu. Len to teraz neposrať nijakým patetickým koncom ale myslím že s týmto režisérom sa toho báť netreba. 98% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Veškeré práce v dílně jsou skutečné. Celá dílna je postavena v měřítku 1:1 včetně funkčních pracovních stolů. Herci tedy nemuseli předstírat práci. (Veskoslav)

Reklama

Reklama