Reklama

Reklama

Andor

(seriál)
  • USA Andor
Trailer 1
USA, (2022–2024), 20 h 42 min (Minutáž: 38–57 min)

Tvůrci:

Tony Gilroy

Hrají:

Diego Luna, Genevieve O'Reilly, Stellan Skarsgård, Kyle Soller, Denise Gough, Adria Arjona, James McArdle, Rupert Vansittart, Joplin Sibtain (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

V nebezpečných časech se Cassian Andor vydává na cestu, která z něj udělá hrdinu Povstání. (Disney+)

Recenze uživatele GejmronCZ k tomuto seriálu (5)

Season 1 (2022) (S01) 

Začátek fakt pomalej a moc mě to ani nebavilo, ale postupem času se to začíná rozjíždět víc a víc a je to čím dál lepší. Pokud druhá série začne přesně tam, kde tahle přestala, tak druhá bude KUREVSKY dobrá. A doufám, že ještě uvidíme Andyho Serkise, protože ten byl fking úžasnej... jako vždy. Taky jsem rád, že vidím starou známou tvář Stellana Skarsgårda. Konečně ho vidim někde, kde má velkou roli. A vzhledem k době, kde se seriál odehrává, opravdu velmi, ale že velmi doufám (ikdyž nejspíš marně), že uvidíme alespoň kameo Ahsoky, klidně i se zbytkem posádky Stínu . To by mě fakt zvedlo ze židle. ()

Aldhani (2022) (S01E04) 

Kohopak to vidím? Starou známou tvář. Senátorku Mon Mothmu. Nice. Ostatní sice cákaj, ale mě bavil zatím jen 3. díl. Sice uznávám, že to je pěkně udělané a má to kvalitné vizuál, ale třeba když slejzal ten imperiál ze speederu, tak tam bylo mega vidět jak se ani nehnul, protože to celé bylo udělané na pevném podkladu. To stejné jsem teda viděl už v předchozích dílech asi jednou. Kdyby se to trochu houplo, tak by to bylo o dost realističtější. Mě to bije do očí. Nicméně zatím mě to nijak neztrhlo. Se přiznávám, že mě mnohem víc bavili jak Clone Wars, tak Povstalci. ()

Oko (2022) (S01E06) 

Kupodivu jsem to ani nemusel stopovat a ušlo to. Jeden z lepších dílů. Pořád si ale nemůžu pomoct. Na mě je to prostě pomalý. Oko bylo ale fakt nádherný, to bych moc rád viděl na vlastní oči. ()

Teď jdem ven (2022) (S01E10) 

Za úžasnýho Andyho Serkise to dát musim. Tohle byl nadupanej díl se vším všudy a soundtrack to krásně podtrhoval. Když ale začal Serkis mluvit do mikrofonu....Já v něm fakt na moment uviděl tu opičí povahu Caesara a rázem se z toho hlasu naděje stalo něco víc. Přesně to byla jedna z věcí, která mi tu chyběla. Takovej moment, co by tomu dodal tu třešničku navrch. Jen škoda, že toho nebylo trochu víc. Celkově mi Andor moc nesedí, ale kvalitní zpracování mě zatím žene kupředu. A to mimo fakt, že chci mít celé Star Wars Universe shlédnuté. Za ten prvotní impulz k tomuto cíli vděčím Clone Wars a milované Ahsoce/Štěkně. ()

Ulice Rix (2022) (S01E12) 

Tak tohle je zaručeně vrchol celé série. A že se jim to povedlo. Pohřeb byl fakt atmosférickej a skvěle udělanej. Skoro až mi začali slzet oči, ale jen malinko. Líbí se mi ukázka kultury jiné planety. Ferrixu to dodalo hloubku a náhled do zvyků, které tam panují. Skvěle provedeno. Až v posledních dílech mám pocit, že se to konečně hýbe dopředu a začíná se mi to líbit. A jen tak mimochodem. _____________ Zkuste si představit po těch výbuchách, jak z toho kouře vyjde Ahsoka v šedivym rouchu, co měla v CW:S07E12 a 2 zelenejma/modrejma mečema drženejma dozadu a začne je mydlit a naprosto je rozdrtí. To by bylo tak neskutečně epický. Oni by byli vprdeli už jen z toho výbuchu, ale když do toho uvidí i Jedie, tak se poserou strachy a zdrhnou a ten dav je naprosto převálcuje včele s ní, co každou střelu odrazí na ně. ()

Související novinky

Jak to vypadá s filmovým Star Trekem?

Jak to vypadá s filmovým Star Trekem?

12.01.2024

Je tomu už téměř osm let, co do kin dorazil zatím poslední filmový Star Trek s podtitulem Do neznáma. A zatímco o přímém pokračování série v hlavních rolích s Chrisem Pinem, Zacharym Quintem a Zoe… (více)

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Dočká se Ahsoka druhé řady?

Dočká se Ahsoka druhé řady?

05.10.2023

Aniž bychom se pouštěli do nějakých velkých spoilerů, po finále nového Star Wars seriálu Ahsoka už je jasné, že si showrunner Dave Filoni (Star Wars: Klonové války, Star Wars: Povstalci) nechal… (více)

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

27.08.2023

Jedním z důvodů, proč se vůbec povedl vznik seriálu Mandalorian, byl tehdejší technologický průlom zvaný StageCraft, jenž byl od té doby použit v řadě dalších filmových i seriálových produkcích. V… (více)

Reklama

Reklama