Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pod dohledem Impéria v přísně střežené věznici spřádá Cassian plán na útěk. (Disney+)

Recenze (32)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celý týden čekáte a pak co? V rámci děje se nic převratného nestane...sledujete Andora v base, výslechové metody ultrabitch, pochybnosti senátorky... . Vůbec nic nevybuchlo, ani jedna stíhačka neproletěla, natož nějaký souboj, ani záblesk laseru...natož světelný meč, žádný aspoň trochu nazelenalý emzáček...nic. Jen se ve vás ten mrzský Haynes snaží vzbudit dojem, že Impérium je brutální tyranie, ukazuje jeho moc, jak riskantní je se mu postavit a téměř nulové šance, zvrátit to politickou cestou. Poskakuje si od jedné postavy ke druhé, hází si tam ty svoje duchaplné dialogy a závěr?! Ten si dovolí ukončit prostou odpovědí na otázku...jakoby mělo divákovi dojít, že právě teď začne důležitý moment nejen pro Andora. A navíc si tvůrci bláhově myslí, že fanoušky ukonejší skvělým Serkisem. Chudáci děcka. To v deváté epizodě Manditua, už Babyjouda telepaticky metal kamení po příšerách. Zkazit nejkrásnější kosmopohádku vnitřním pnutím a inteligentním scénářem..., jen aby měli dospělí radost. No fuj!!! ()

lookin328 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teď už to lze říct po tři čtvrtě seriálu na plnou hubu. Naprosté zjevení ve Star Wars tvorbě, které neubírá ani píď na kvalitě a díl co díl nám servíruje krutou hrůzovládu impéria doplněnoj skvěla napsanýma postavama. Prosim Kennedy, nebuď blbá, dej nám víc těchto projektů a míň nepovedených Fettů a Obi-wanů. Nechci spin-offy Revy, Sheriffa a podobných, a když už ano, tak ať je to prosím kvalitou rovno tomuto… ()

Reklama

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Drsná a chladná atmosféra, plnohodnotné politikaření, osobně se mi tohle pojetí opravdu zamlouvá, i když depresivní je to až běda. Nejsem fanoušek přehnaně naturalistických brutálních scén, ale SW tohle naštěstí udržuje v únosné míře a skrytě naznačuje, co nastalo, což myslím stačí samo o sobě k dokreslení atmosféry a možná je to i stokrát účinnější (přeci jen, lidská představivost zapracuje). Jen upřímně doufám, že alespoň na konci seriálu bude trocha té naděje nahozena. Rogue One, i přes svůj tragický závěr, dokázalo odpochodovat s typickým SW hořkosladkým koncem s příchutí naděje. Zde jde o čistou temnou podívanou, takže kdo ví, jaké bude zakončení, ale opravdu doufám, že nebudu odcházet od obrazovky s pachutí na jazyku. Ale to už je věc preference, jinak je seriál výborný. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dialogy to mělo skvělé a to napětí chválím. Tentokrát se ale musím i já přiznat, že jsem se malinko nudil. Chápu, že se buduje atmosféra ve vězení, ale u té Mon Mothmy by se to mohlo už někam posunout. Své finance řeší už snad pět dílů a stále zápletka nikam nevede. Je mi líto, že Luthena vidíme tak málo a v posledních pár epizodách měl minimální roli. Doufal jsem, že když ve vězení to bude o malinko nudnější, že dostane prostor třeba Saw. Ale bohužel. Na nižší hodnocení to přestno není. ()

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsme ve třech čtvrtinách a atmosféra je temná a hutná jako asfalt právě vylitý na vozovku, jenže stejně tak pomalu tu plyne i děj. Kdyby se poslední tři epizody sestříhaly do dvou, dávalo by to dramaturgicky mnohem lepší smysl. Nebýt skvělého Andyho Serkise, který si krade si pro sebe každou scénu, ve které se objeví, připomínalo by to spíš dokurama o totalitních praktikách. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Kafrene je klíčové místo v imperiální éře. Na mapě galaxie se nachází v sektoru vesmíru známém jako Expansion Region, hluboce poznamenaném klonovými válkami. Ring of Kafrene je těžařská kolonie nacházející se v pásu asteroidů. V Rogue One: Star Wars Story (2016) se tam vydá Cassian Andor a od informátora se dozví o existenci 1. Hvězdy smrti. (Veskoslav)

Reklama

Reklama