Reklama

Reklama

The Voice Česko Slovensko

(pořad)
  • Slovensko The Voice Česko Slovensko
Hudební / Soutěžní / Reality-TV
Česko / Slovensko, 2019, 120 min

Obsahy(1)

Voice Česko Slovensko začíná! Sledujte napínavou bitvu čtyř hvězdných koučů - Vojtěcha Dyka, Pepy Vojtka, Jany Kirschner a Kaliho - o ty nejlepší hlasy z Česka a Slovenska! (TV Nova)

Recenze (49)

Johny303 odpad!

všechny recenze uživatele

Kouči s výjimkou Vojtka jsou trapní, až je to k pláči. Celý pořad je veden tak, aby skrze trapné debaty a afektované výstupy těchto "trenérských hvězd" zdržoval co nejvíce, a tak si za dvě hodiny poslechneme asi deset minut muziky a zbytek tvoří ubohé žvásty a reklamy. The Voice Česko Slovensko s přehledem překonal všechny své hudební bratříčky i konkurenty, kterým se tímto omlouvám za přehnanou kritiku. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Súťaž sama o sebe by vôbec nebola zlá, ale to čo predvádzajú tí štyria "kouči", to je hotová katastrofa. Tak trápne, infantilné a afektované správanie by som čakal tak od nejakých puberťáčiek, ktoré sa snažia za každú cenu zaujať. Ale aby sa takto idiotsky správali dospelí ľudia (teda aspoň podľa veku), to je nanajvýš desivé. Ale tí účinkujúci aspoň ako tak zachraňujú túto súťaž pred totálnou priepasťou, hoci nechápem načo je vlastne celý projekt The Voice dobrý, keď sme tu nedávno mali už neviem koľkú sériu Superstar (a isto nás v dohľadnej dobe čaká ďalšia). ()

Reklama

Brenda.Ch 

všechny recenze uživatele

Dávám jednu hvězdu za hlasy, které se tam předvedly, myšleno tak, že v tomto případě jedna hvězda znamená plných pět hvězd pro účinkující zpěváky. Tato hvězda nemá však vůbec nic společného s pořadem a hlavně porotou, nebo co to mělo být, ti čtyři týpci. Těm dávám "odpad", jelikož tolik trapných hovadin, co tam předvedli, se jen tak nevidí. Jediné možné vysvětlení jejich chování vidím v aplikaci nějakého matroše před vysíláním. Hodnotit to jako kalbu, to bych dala i tři hvězdy. ()

pistik odpad!

všechny recenze uživatele

Odkedy je propagacia drog mozna o osmej vecer? Ved ta Kirchnerova je nafukana ako zirafa. Priserne ako sa niekto dokaze zhovadit za peniaze. Ak aj mala nejaku uroven a mohol ju niekto povazovat za relativne slusnu umelkynu, tak tymto klesla na uplne dno k Rytmusovi a Dare Rolincovej a co ja viem, napriklad takemu Majkovi Spiritovi a Haberovi ktori by za prachy si snad nechali aj zuby trhat. Strach a hnus v Bratislave ()

Dogfish odpad!

všechny recenze uživatele

Celkově tyto "zábavné" soutěže v TV moc nevyhledávám a musím se přiznat, že ač jsem neviděl ani minutu a přesto jsem dal Odpad. Úplně mě stačí upoutávky. To co tam vyvádějí ti rozhodčí, nebo co tam mají za funkci je k zblití. Kirchner ksichtuje jak po mrtvici. Kali, kdo to kurva je? Jinak Pepa je indulona 1. třídy a vleze všude, kde to smrdí prachama. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • „Několik let jsem úspěšně odolávala nabídkám zasednout do křesla kouče a měla jsem pocit, že na to nebyla ta správná chvíle. Tentokrát jsem cítila, že chci novou výzvu, něco, co sem ještě nezkusila. Když přišla opět tato nabídka, bylo celkem přirozené říci ano,“  sdělila Jana Kirschner o svém působení v pořadu. [Zdroj: iDnes.cz] (Duoscop)
  • Křesla, na kterých sedí porotci, stála 1 milion Kč a jejich výroba trvala 2 měsíce. (TheSlezy)

Reklama

Reklama