Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smrtící tajemství z minulosti Jadzie Daxové pro ni představuje potenciální smrtelnou hrozbu. (SkyShowtime)

Recenze (8)

TroiMae 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přelomová epizoda patřící mezi ty, které odhalují fascinující svět Trillů, tentokrát je odhaleno tajemství, které přesahuje samotnou Dax a může ohrozit rovnováhu celé společnosti. V předposlední epizodě této řady se k Dax a jejím potížím s hostiteli a hostitelkami znovu vrátíme. ()

Dr_Virus12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jadzia je jedna z nejhorších postav... Pořád nepříjemná, její chování se dokáže změnit v průběhu sekund. Je arogantní a pořád dělá, že ví všechno... škoda, že Ro tu roli nechtěla -_- *** ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výlet k Thrillům... který nás vrací k prázdnejm filler epizodám. Je hrozně cítit, jak celá věc nemá žádnou předehru v dřívějších dílech - a nebude mít ani žádnou návaznost v pozdějších. Což je syndrom, co celýmu DS9 průběžně podráží nohy. Zároveň to tu je důvod, proč se z celého námětu opět takřka nic nezíská a celá věc postrádá jakoukoliv hloubku nebo tentokrát vlastně i pointu. Chjo. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jadzia je v DS9 až tragicky nevyužitá postava! Ano herečka je hezká, ale to je tak vše. Do dějů nijak zvlášť nikdy nezasahuje, prostě tam jen je... A podle toho vypadá i díl postavený na ni. Nijaký a vlastně nezajímavý... // (Dr_Virus12: Michelle Forbes, která hraje v TNG Ro Laren, neměla hrát vědkyni, ale měla hrát postavu Kiry, kterou hraje Nana Visitor. Postavu Jadzie měla původně hrát Famke Janssen která hrála Trilla v TNG) ()

Reklama

Reklama