Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smrtící tajemství z minulosti Jadzie Daxové pro ni představuje potenciální smrtelnou hrozbu. (SkyShowtime)

Recenze (8)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výlet k Thrillům... který nás vrací k prázdnejm filler epizodám. Je hrozně cítit, jak celá věc nemá žádnou předehru v dřívějších dílech - a nebude mít ani žádnou návaznost v pozdějších. Což je syndrom, co celýmu DS9 průběžně podráží nohy. Zároveň to tu je důvod, proč se z celého námětu opět takřka nic nezíská a celá věc postrádá jakoukoliv hloubku nebo tentokrát vlastně i pointu. Chjo. ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přelomová epizoda patřící mezi ty, které odhalují fascinující svět Trillů, tentokrát je odhaleno tajemství, které přesahuje samotnou Dax a může ohrozit rovnováhu celé společnosti. V předposlední epizodě této řady se k Dax a jejím potížím s hostiteli a hostitelkami znovu vrátíme. ()

Dr_Virus12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jadzia je jedna z nejhorších postav... Pořád nepříjemná, její chování se dokáže změnit v průběhu sekund. Je arogantní a pořád dělá, že ví všechno... škoda, že Ro tu roli nechtěla -_- *** ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jadzia je v DS9 až tragicky nevyužitá postava! Ano herečka je hezká, ale to je tak vše. Do dějů nijak zvlášť nikdy nezasahuje, prostě tam jen je... A podle toho vypadá i díl postavený na ni. Nijaký a vlastně nezajímavý... // (Dr_Virus12: Michelle Forbes, která hraje v TNG Ro Laren, neměla hrát vědkyni, ale měla hrát postavu Kiry, kterou hraje Nana Visitor. Postavu Jadzie měla původně hrát Famke Janssen která hrála Trilla v TNG) ()

Reklama

Reklama