Reklama

Reklama

Kung Fu: Legenda pokračuje

(seriál)
  • USA Kung Fu: The Legend Continues (více)
USA / Kanada, (1993–1997), 62 h 41 min (Minutáž: 42–89 min)

Tvůrci:

Ed Spielman

Hudba:

Jeff Danna

Hrají:

David Carradine, Chris Potter, Scott Wentworth, Kim Chan, Richard Anderson, Robert Lansing, David Hewlett, Kate Trotter, John Bourgeois, Soon-Tek Oh (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(87)

Obsahy(1)

Hlavními postavami lehce mystického seriálu jsou šaolinský mnich Kwai Chang Caine (David Carradine) a jeho syn Peter Caine (Chris Potter), který je detektivem. Setkávají se znovu po 15 letech od doby útoku na klášter. V sérii se často vracíme do Peterova dětsví, do kláštera, kde mu otec připomíná zásady šaolinů. (MsWampir)

Recenze (132)

Anderas 

všechny recenze uživatele

I kdybych chtěl posuzovat tento pro mne vpravdě legendární seriál jaksi ze současného pohledu a vědomí, nemohl bych neboť zážitky a vzpomínky, které ze své hlavy urputně lovím jsou již dávno zformovány mozečkem malého klučiny, co se rád dívá na bitky. Kdyby se můj současný věk rovnal tak 10ti, neváhal bych prásknout plné hodnocení, mám ale spíš pocit, že kdybych si dal po těch letech takové menší repete, dopadlo by to o dost tragičtěji. Co se však zarytých dogmat týče, tento seriál je modla mého dětství a snad jsem nevynechal jediný díl, jinak nechť se v pekle smažím. ()

Johannka 

všechny recenze uživatele

Je to nuda, je to....nuda. Kdysi to na mě působilo...a to hodně. Ale kdysi na mě působil prakticky kdokoli, kdo měl v ruce pistoli a zároveň dokázal máchat nohama ve výši očí. : ) Teď, kdy nova začala tento sriál opět vysílat jsem se do toho opět zakoukala, ale už ne s tou vervou jakou jsem měla dřív. David Carradine je sice sympatický duševně založený dobrý herec (a ten ,,jeho syn" taky není k zahození ;-)) ale už to pro mě nemá to kouzlo.....už je jen nostalgie. Asi stárnu. V šestnácti. :D ...jinak za zmínku stojí, že se tady mihlo jen v prvních několika dílech snad dvacet herců ve vedlejší roli, kteří se pak SAKRA vyšvihli :D ...............žeby odrazový můstek? :D (CO, AMANDO TAPPING?!? :D) ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Apendix, který se snačil využít věhlasu seriálové legendy ze sedmdesátých let, ale David Carradine po dvaceti letech už nepůsobil jako mistr bojového umění, ale postarší pán, který občas zvedne nohu nad kolena a zbytek dodělá filmařský postup. Působí to televizně, lacině , ale stejně to byla taková devadesátková blbina na televizní odpoledne, kterou si člověk zapamatoval. ()

Vojcl odpad!

všechny recenze uživatele

Aktivně i pasivně se zajímám o bojová umění a kung-fu filmy sleduji celkem rád, pokud mají úroveň... Ale tohle žádnou úroveň nemá... Trapný, kýčovitý seriál, který upřímně nesnáším. V každém díle je taková kupa nesmyslů, že by z toho člověk zvracel... A nedokážu pochopit jak herec, který v Tarantinově opusu Kill Bill tak mistrně ztvárnil zabijáckého mistra kung-fu, tady v těch svých bačkůrkách a s mošničkou přes rameno působí přinejmenším směšně... ()

smrtubohem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyčpělé a nicneříkající, jinak tomu ale bylo v době vzniku a největší "slávy" tohoto slabšího pokračování původního seriálu Kung-fu. Kdysi jsem to sledoval pravidelně, ale po nějakém čase mi došlo, že to je vlastně hrozná nuda a že kung-fu a shaolinských věcí je zde pomálu. Dneska mi to připadá víc jako telenovela než jako akční seriál čerpající z východní filozofie. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno