Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Tajuplné světy, podivná stvoření a ujeté příběhy. Třetí pokračování animované antologie od Tima MilleraDavida Finchera, která už posbírala pěkných pár cen Emmy. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (74)

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dohromady by dal můj součet hodnocení rozhodně vysoký nadprůměr (nejvýše asi grafické epileptické peklo v E9, nejníže nudná jatka v E5), ale nemůžu se zbavit dojmu ztráty jisté různorodosti. Nevím, jak to lépe popsat, protože když řeknu, že většina námětů pochází ze stejné škatulky (akční sci-fi/fantasy řežba), tak co jsem jako sakra čekal? :-) Explicitní nahota mi tu opět citelně chyběla, když naopak brutalitě se žádné meze nekladly. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E01 - Vtipná jednohubka, která má parádní dialogy a zábavný pohled na apokalypsu. 80% E02 - To nejlepší, co v tomto svazku uvidíte. Děsivá výprava má skvělý příběh, zajímavého hlavního hrdinu, skvělou pointu a režiséra Davida Finchera. 95% E03 - Sedlo mi to. Hlavně je to nádherný audiovizuální zážitek a líbilo se mi samotné zakončení. 80% E04 - V jednoduchosti je síla. Povedená jednohubka. 75% E05 - Z mého pohledu krásné "akční béčko". Žádné velké ambice, jen dobře pobavit. 70% E06 - Není to špatné, jen by to chtělo mnohem více prostoru. Ten otevřený konec tomu škodí. Jinak animace nádherná. 65% E07 - Hodně mě to pobavilo. Je to lehce absurdní, ale dost jsem si to užil, a opět to má skvělou pointu. 80% E08 - Zajímavé téma, které podle mě není, tak dobře využité. Škoda, přál bych si mnohem více z toho to světa. 70% E09 - Audiovizuální porno. Ta vizuální stránka je úžasná a po příběhové stránce je hezky odvyprávěno, jen mi tam něco málo chybělo. 65% Ve výsledku se třetí svazek dost povedl. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O dost méně konzistentní než předchozí volume, paradoxně ale mnohem odvážnější skrze jednotlivé příběhy. Průměrné díly se střídají s několika vyloženě do mozku se vpalujícími obrazy, poslední dvě části jsou pak ryzí blaho. Asi bych klidně zvládnul, kdyby tahle záležitost měla nekonečno řad třeba až do roku 20∞. [Netflix] ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Láskyplná, smrtící a hlavně robotí antologie dospěla i u mě ke svému prozatímnímu konci a zase můžu konstatovat to samé co u předešlých dvou řad - skákalo se od výborného k uspávajícímu. To nic nemění na tom, že tomuhle velmi odvážlivému projektu nesmírně fandím a už teď stojím ve frontě na avizovaný čtvrtý svazek. Nejlepší epizody: Děsivá výprava, Noc mini mrtvých a V klenutých sálech pohřbený. [viděno na Netflixu] ()

psychoJoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vytratilo se kouzlo jednotlivých příběhů a různorodé animace. Příběhy 3 série mi přišly dost podobné, ukončené zbytečně brzo a bez hlubší pointy. Zaujal mě jen jeden jediný… a ani ten nebyl žádná extra třída. Mrzí mě, že se i tato série začala ubírat cestou kvantity a né kvality (kterou první série rozhodně měla!) ()

Galerie (60)

Reklama

Reklama