Reklama

Reklama

Freddy Krueger je v pekle - a to doslova. Jako odsouzenec k doživotnímu trestu chystá fantastickou pomstu... a jediné, co k ní potřebuje, je malá výpomoc. Na scénu přichází Jason Voohees, rovnocenná ikona zběsilosti, který Freddymu ideálně vyhovuje pro to, aby znovu šířil strach a hrůzu v Elm Street. Jak přibývá obětí, je jasné, že Jason není ochotný zůstat stranou. A tak se vyděšené město ocitá uprostřed strašlivého a šokujícího souboje dvou titánů zla. Vítěz zabije všechny! (Magic Box)

(více)

Diskuze

Zikus

Zikus (hodnocení, recenze)

Freddyho hlášky rozveselí víc než kdejaká komedie. :D "Černý maso, to je žraso." "To budou torpéda."

Uživatel dr.horrible smazal svůj příspěvek.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Jako expert a odborník na žánr horor nemám rád, když se vyvolává leknutí extrémně hlasitým akustickým efektem!!!

Příspěvek byl smazán administrátorem.

JasonIX

JasonIX (hodnocení, recenze)

celkem dobřé to je udělané od new line cinema lepší než Jason X  freedy a Jason jsou jiní Freddy je jen sráč ve snech zatím co Jason je bojovník v realním světe v režii Ronny Yu Freddy není hajzl ale bojí se bojovat v realitě

Sign

Sign (hodnocení, recenze)

Enormita: jenže všechny ty schopnosti které jsi vyjmenovala má Freddy pouze ve snech protože tam taky existuje, právě proto byla tohle dát tyto dva prosit sobě nejlepší volba, zaprvé že jsou to ty nejznámější hororový zabijáci, něco jako scifi hororové ikony Vetřelec a Predátor, i když tyto ikony Anderson totálně zprznil, tak také že jsou si naprosto odlišní, Jason vs Michael by byla právě jak už tu psalo dost lidí nuda, stejnej na stejného, navíc Michael je obyčejný člověk, což ho také dává na úplně jiný level než chodící oživlou mrtvolu Jasona a přízrak Freddyho, což staví ještě větší zajem o tyhle dva proti sobě

Enormita

Enormita (hodnocení, recenze)

Podľa mňa dvojica Freddy Vs. Jason, nie je najlepšia voľba. Už v základe je jasné, že Freddy má viacero výhod. Jason je len maniak a hromotĺk s mačetou, ale Freddy má aj nadprirodzené schopnosti. Dokáže sa "teleportovať", meniť, dokáže zasahovať do psychiky svojich obetí, resp. ich vťahovať do svojho sveta, ktorý je jeho obetiam neznámy a desivý. Čiže ja osobne by som dala proti sebe Mike Myersa z Halloweenu Vs. Jason, alebo hromotĺka z Texaského masakru Vs. Jason. Koniec koncov Freddy je fajn kultová postavička, ale nikdy mi nerezal až tak moc ;)

na příspěvěk reagoval pravdovravny

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Braveheart: Tak by třeba mohli soutěžit o to, kdo rozseká víc pubošů a nakonec souboj těžkých vah- a oboustranné K.O. Jason by bodl Michaelovi mačetu do kebule a Michael by přišpendlil Jasona nožíkem ke stěně... :-) Máš pravdu, byla by to blbost :-))

Braveheart

Braveheart (hodnocení, recenze)

Jason vs MM by asi byla nuda, jsou totiž v podstatě totožní a navíc nemluví. Zato Freddy je showman každým coulem =)

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Parádní film, zajímavý by byl i souboj Jasona s Michaelem Myersem :-) Doporučuju (pro ty, co to ještě neviděli), bonusový materiál tohoto DVD, kde je super scénka z tiskové konference ve stylu těch boxerských (kdy se vždycky jeden maník vytahuje nad tím druhým), hlavně, když ten moderátor zmíní váhu obou "zápasníků", to jsem skoro brečel smíchy... :D

DaliX

DaliX (hodnocení, recenze)

Môj názor je taký, že toto nie je ani tak béčko ako také. Obsahuje totiž vśetko čo na skvelý filmový zážitok film obsahovať má, dokonalú interpretáciu oboch charakterov, krv brutalitu a drsné finále.

Braveheart

Braveheart (hodnocení, recenze)

Ten vyhulenec mi trošku připomínal Seana Penna ve Fast Times on Ridgemont High, ovšem byl o dost slabší =)

pelok

pelok (hodnocení, recenze)

Milujem staré klasické B-čka a neznášam americké STUPIDNÉ "nové horory " medzi ktoré tento snímok určite patrí. Nezmyselný dážd, nezmyselné kukuričné polia, nezmyselné silikónové študentky, bez štipky humoru a nadhľadu má tento film velmi blízko paródii (už som čakal kedy sa vystrčí Charlie Sheen:). Na jednej strane je pekné si zaspomínať na Freddyho a Jasona ale určite nie touto cestou. 1* za scénu zo zaklápacou posťelou a otočenou hlavou :)

MRmic

MRmic (hodnocení, recenze)

Noční můry se mi moc líbí,ale nemůžu je sehnat na DVD.Takže ,když se mi líbí Frredy-tak se mi líbilo i tohle! Díky za každý film s Frredym

eStar

eStar (hodnocení, recenze)

Těžce podhodnocenej horor, viděl sem spoustu hororů se stejným nebo dokonce vyšším hodnocením který tomuhle nesahaly ani po kolena. Není to sice bůh ví jaké dílo, ale rozhodně to není nuda, navíc dobrej soundtrack a dokonce do toho prosakuje i trocha humoru z nočních můr.

Croma

Croma (hodnocení, recenze)

Setkání dvou legend, je to dobrá řežba. Jen by tochtělo vív filmů tohoto typu-tzv. crossoverů

Související novinky

Pátek třináctého dostane seriálový prequel

Pátek třináctého dostane seriálový prequel

01.11.2022

Zatímco poslední celovečerní příspěvek do jedné z nejpopulárnějších hororových sérií všech dob dorazil do kin už před dlouhými třinácti lety a dalšího filmu se kvůli tvůrčím sporům o práva na… (více)

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Freddy vs. Jason vs. ?

Freddy vs. Jason vs. ?

05.08.2008

Bývalý táborník z Crystal Lake Jason Voorhees a kotelník z Elm Street Freddy Krueger se nesmazatelně zapsali mezi hororové ikony, ale v kinech se naposledy objevili před pěti lety. A rovnou spolu.… (více)

Freddy a Frankie plánují návrat

Freddy a Frankie plánují návrat

08.01.2008

Dnes potěšíme příznivce dvou slavných hororových ksichtů. Freddy Kruger a Frankensteinovo monstrum jsou sice i přes žánrovou příbuznost dva naprosto odlišné a vzdálené fenomény, ale v uplynulých… (více)

Reklama

Reklama