Reklama

Reklama

Raymonda má každý rád

(seriál)
  • USA Everybody Loves Raymond (více)
USA, (1996–2005), 77 h 7 min (Minutáž: 21–44 min)

Tvůrci:

Phil Rosenthal

Hudba:

Rick Marotta

Hrají:

Ray Romano, Patricia Heaton, Doris Roberts, Brad Garrett, Peter Boyle, Sawyer Sweeten, Sullivan Sweeten, Madylin Sweeten, Bob Odenkirk, Maggie Wheeler (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(210)

Sportovní novinář Ray Baron a jeho žena Debra by si žili normálním spokojeným životem, nebýt faktu, že dům naproti přes ulici obývají Rayovi rodiče a jeho bratr Robert... (oficiální text distributora)

Recenze (107)

tom.cube 

všechny recenze uživatele

Skvělý sitcom, který si po celých devět sezón drží vysoký standard (možná snad vyjma první série). Jeho hlavní zbraní je přitom uvěřitelnost a věrohodnost postav i nastalých situací - jednoduše seriál ze života. Netlačí zbytečně na pilu a produkuje přesně dávkovaný humor. Pochvalu tentokrát zaslouží i český dabing, precizně zvolené hlasy jen umocňují charakteristiky daných postav. Dle mého velmi podhodnocený seriál. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nie každý má rád Raymonda! Tohto večne ukrivdeného a umrnčaného mamičkynho maznáčika ja veru zrovna dva krát nemusím. Tiež nemám rád tú jeho krpatú manželku, jeho zrejme dementné deti, otravných rodičov, a ani jeho obrovitého brata. Aj keď ten má sem tam nejakú vtipnú hlášku. Celý tento sitkom sa mi vidí ako podpriemerný produkt na poli takejto televíznej zábavy. O tom, že "Raymonda má každý rád", ma nikto nepresvedčí. ** ()

Reklama

Franta852 

všechny recenze uživatele

Výborný sitcom, častokrát vystihuje s naprostým nadhledem situace běžného života a vtipným způsobem z nich těží. Vzhledem k počtu dílů, je až překvapující že si kvalitu udržel po celou dobu. Samozřejmě že některé díly jsou slabší, ale těch moc není. U tohoto sitcomu jsem se hodněkrát nasmál, opravdu od srdce.... ()

Daydreamer 

všechny recenze uživatele

Vlastně sitcomy nesnáším. Tenhle je jediný na který se nejen dokážu dívat, ale výborně se bavím. Pokud by mi bylo "náct", třeba bych to tak neviděl, ale, poučen svými rodinnými zážitky, ho velice oceňuji. Svou kvalitu si drží napříč řadami a po čase se klidně mohu podívat znovu. Jednoznačně doporučuji! ()

Tuty 

všechny recenze uživatele

Jako bych se v tak viděl za pár let taky, maminčin mazánek bydlící hned naproti přes ulici a já i nadále zůstávám dítětem závislým na mamince, manželka to nemůže přenést přes hlavu, stejně jako v mém případě, místo Roberta, moje sestra Veronika. Jenom ten můj otec není takovej hypochondr, ale to se s věkem podá. Takže nějak takhle to má i Ray s Debrou a dětmi, musím říct, že kvalita seriálu postupně roste a zajímavé je to zejména tehdy, kdy se ožení i polda Robert, matkou nesnášenlivě oslovovaný jako Robík. Pak to má teprve grády, porovnání dvou manželství a vzájemné pošťuchování jejich hlavních protagonistů, do toho matka votravná jako svítiplyn a o oheň na střeše je samozřejmě postaráno... V televizi b to chtělo postupně osvysílat celý seriál, vždycky jsme totiž byli svědky uvedení jen některých serií. A to je škoda. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (29)

  • Rayův seriálový bratr Robert (Brad Garrett) je strážníkem newyorské policie. Rayův skutečný bratr je taky strážníkem newyorské policie. (Tom Riddle)
  • Auto, které vrazí do domu na začátku epizody, je Plymouth Acclaim z roku 1989 typ AA. (SONY_)

Reklama

Reklama