Reklama

Reklama

Zabijákova žena & bodyguard

  • USA Hitman's Wife's Bodyguard (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Michael Bryce (Ryan Reynolds), osobní strážce toho času bez licence, plánuje klidný odpočinek, jeho osobní terapeutka mu používání zbraní na nějaký čas dokonce zakázala. “Žádné bodyguardování!” nakáže mu psycholožka a pošle ho na prázdniny k moři, kde si mají jeho pocuchané nervy odpočinout. Jakmile ale nazuje papuče a otevře si knížku, předsevzetí a klid jsou fuč. Během vteřiny se ocitne uprostřed divoké přestřelky, které vévodí manželka jeho nedávného chráněnce, nájemného zabijáka Dariuse Kincaida (Samuel L. Jackson). A než se rozkouká, je proti své vůli znovu ve službě. Nejdříve je potřeba zachránit Kincaida ze spárů pomstychtivých mafiánů, hned nato dostane prapodivná trojice za úkol zachránit celou Evropu. Svůj maniakální plán totiž spřádá arcipadouch v podání Antonia Banderase. Zabiják, jeho žena a jeho bodyguard vyrážejí na zběsilou cestu evropskými letovisky, bez covid passu zato se slušným arzenálem zbraní. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (255)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

O level, možno aj o dva slabšie ako zábavná jednotka, celá tá zápletka nedáva žiadny zmysel, všetko sa nasilu ohýba tak, aby sa (ako vraví Critical Drinker) "mohol odohrať zvyšok filmu", 80% pokusov o humor ide úplne vedľa a dokonca aj moja milovaná Salma, kráľovná všetkých MILFiek, je pol filmu iba otravná hysterka. AVŠAK... je to nabité veľmi solídnou a až absurdne krvavou akciou, Reynolds a Jackson majú výbornú buddy chémiu, párkrát som sa schuti zasmial a Salma je tú druhú polovicu filmu čarovná, najmä v scénach s "bývalým milencom" Banderasom, z ktorých cítiť, ako radi boli zase spolu na plátne. Za mňa teda v pohode letná výplachová jednohubka. Viackrát si to nepozriem, ale už som v živote zabil 90 minút aj horšími spôsobmi. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Jestliže se mi první film zdál příliš dlouhý kvůli jedné zbytečné akční scéně, tenhle se mi zdál příliš dlouhý přinejmenším kvůli polovině filmu. Zabijákova žena & bodyguard se chvíli tváří, že bude jakousi velmi odlehčenou variací na bondovky, po chvíli se změní v parodii na ně a někdy v polovině filmu, kdy se hrdinové dostanou do Toskánska (a kdy už jsem bláhově doufal, že brzy bude konec), se stane parodií ne bondovek, ale sebe sama, v níž toho postava Ryana Reynoldse přežije více než Deadpool, Samuel L. Jackson a Salma Hayek se snaží mít dítě, jeden padoušský ďábelský plán střídá druhý, očividně zdrogovaní agenti Interpolu či jakých agentur si najímají zabijáky a bodyguardy jako na běžícím pásu a Řecko čelí apokalypse, protože Evropská unie je zlo přišlé ze samotných pekel. Aby to nebylo málo bizarní, snad každá postava mluví s nějakým více či méně hrozným přízvukem, což má být taky vtipné. Ale není. Nejednou jsem si vzpomněl na Casino Royale z roku 1967 nebo o dva roky starší Co je nového, kočičko?, což jsou vlastně velmi, velmi, velmi podobné šílenosti, jenomže u nich se aspoň bavím. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak těhle naprosto stejně natočenejch akčních komedií, s naprosto stejně hrajícím a vypadajícím Reynoldsem, už bylo v poslední době tolik, že bych před tím a ním, fakt nejradši viděl někde už tu vystavenou STOPku! Tohle je kurva pořád dokola! Jednička solidní a tohle fakt nevím koho může nějak oslnit.... Hlášky stupidní, herci se až moc zesměšňujou, prostě zmar... Snad jen ten pohled na ty kozy Salmy - to by šlo! 50% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Serte na zdejsi hodnoceni, tohle byla ultimatni jizda. Jasne, pribeh je tezce vymastenej, ale jinak je to neskutecne zabavna jizda od zacatku do konce. Plati klasicky pravidlo dvojek, vseho je tu vic, ale v tomhle pripade je to jedine dobre. Reynolds je opet za blbecka, Samuel za drsnaka, ale tentokrat je oba totalne valcuje ultimatni Salma. Vsichni neustale fuckujou, neustale nekdo chcipa, krev strika na vsechny strany, je to vtipny, je to svizny, je to zabavny a jako zaporak tu je paradni Banderas. Proste ultimatni oddechovka, kterou si z chuti pustim znova. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo fakt skvělý, jednička přinesla zajímavý koncept a dvojka, to jen rozšířila. A je super, že film si dělá srandu sám ze sebe, takže příběh, jako by ho psal Van Damme se Segalem, v devadesátkách a nějakým způsobem, se dostal do současnosti. Ale kde neni příběh, tam je možnost pro parádní akci a vývoj postav, Reynolds nejrpve dostává slušně zabrat od Salmy Hayek, která srší sex appelem jak jen to jde, to aby se k ní záhy připojil Samuel L. Jackson a společně traumatizují Reynoldse, jak jen to jde. Banderas jako záporák, má zde docela dost prostoru, takže v tomhle směru funguje na jedničku. Co se týče vtipů, hlášek a komických situací, tak v tomhle směru film naprosto boduje a regulerně, se tady boří čtvrtá zeď. Až tedy na dvě lehce chaotické bitky, jedna v baru a druhá se Zentem, tak i tak sem si film hodně užil a nemám co vytknout. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Ve filmu zazní celkem 136x slovo „fuck“ a několik nadávek ve španělštině, z nichž je nejznámější sousloví „puta madre“ (má podobný význam jako „fuck“). (noelcoward73)

Související novinky

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (více)

Reklama

Reklama