foto

Miltos Yerolemou

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 New Blood (TV seriál)
2015 Dánská dívka
Star Wars: Síla se probouzí
2013 Boogeyman, The
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Bodej ostrým koncem (S01E08)
Zlatá koruna (S01E06)
Lord Sníh (S01E03)
2006 West Wittering Affair, The
2002 Black Books (TV seriál)
Zasloužená dovolená (S02E06)
2000 Moje rodina (TV seriál)
1999 Winter's Tale, The (TV film)
1996 Hububb (TV seriál)

Dokumentární

2002 Odhalení (TV seriál)
2001 Neanderthal (TV film)
Putování s pravěkými zvířaty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace