Reklama

Reklama

Zabijákova žena & bodyguard

  • USA Hitman's Wife's Bodyguard (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Michael Bryce (Ryan Reynolds), osobní strážce toho času bez licence, plánuje klidný odpočinek, jeho osobní terapeutka mu používání zbraní na nějaký čas dokonce zakázala. “Žádné bodyguardování!” nakáže mu psycholožka a pošle ho na prázdniny k moři, kde si mají jeho pocuchané nervy odpočinout. Jakmile ale nazuje papuče a otevře si knížku, předsevzetí a klid jsou fuč. Během vteřiny se ocitne uprostřed divoké přestřelky, které vévodí manželka jeho nedávného chráněnce, nájemného zabijáka Dariuse Kincaida (Samuel L. Jackson). A než se rozkouká, je proti své vůli znovu ve službě. Nejdříve je potřeba zachránit Kincaida ze spárů pomstychtivých mafiánů, hned nato dostane prapodivná trojice za úkol zachránit celou Evropu. Svůj maniakální plán totiž spřádá arcipadouch v podání Antonia Banderase. Zabiják, jeho žena a jeho bodyguard vyrážejí na zběsilou cestu evropskými letovisky, bez covid passu zato se slušným arzenálem zbraní. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (256)

Lima 

všechny recenze uživatele

Slovní humor chvílema až dost křečovitý, ale jinak to bylo příjemně nekorektní, s bezvadně odvázanou Salmou Hayek. Nerad používám klišé, že si to jako někdo „užil“, ale v jejím případě to fakt platí a ta si svůj part musela vychutnat neuvěřitelně. Asi se museli při jejích výstupech bavit i chlapci a děvčata za kamerou na place, včetně klapky, jinak to nevidím. A navíc v případě Salmy je zde jasný důkaz, že žena po padesátce může vypadat pěkně i bez použití odporných plastik (hollywoodské princezny že pozdravují). ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu úbytek kvalitní zábavy. V pokračování se spíše sází na vulgaritu a eRkový akční nářez. Občas to funguje, někdy ne. Divák se určitě nenudí, ale je v tom cítit promarněný potenciál, jelikož rozpočet dle výsledku nebyl nemalý a podařilo se jim nalákat hvězdné tváře. Tak jako tak, na víkendový výplach to stačí a pokud moc nečekáte, užijete si to. Trošku mi ale přišlo, že Salma přehrávala... ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

[30%] No teda, musím říci, že jsem pořádně zklamaný. Opravdu nelituji toho, že jsem na tuto blbinu nešel do kina. Kdyby to nevyšlo na net – už bych seděl v kině a to šokovaný. Předchozí film mi pěkně sedl, prostě pecka. Krásně natočená akce, spojená s rozumným humorem a pěknými songy, ale tohle pokračování? Mezi asi hlavním problémem je skutečnost, že jsme tu neměli jen ústřední dvojici herců Reynolds a Jackson, ale i otravnou Salmu Hayek, jejíž jekot a hlas mi přišel snad ještě nesnesitelnější, než hlas Chrise Rocka v novém filmu Saw. Co se týče příběhu, to mě ani tak neiritovalo, že to bylo nezáživné, nesmyslné atd. Ale akční sekvence prostě už nebyly tak zajímavé a byly hrozně usekané. Jasně, Rko tu bylo, pár krvavých zabití tu bylo, ale to je asi tak všechno. Technická stránka filmu byla slabší, než v jedničce. Možná ta naháněčka na dálnici s výbuchy byla ještě ucházející. Jinak to věčné „přizabití“ Reynoldse a jeho následné oživování bylo otravné. Zasmál jsem se jen dvakrát na začátku, kdy Salma Hayek vysvětluje, že má něco s „píčou“, proto, nemůže porodit. Jinak to bylo dialogy strašně ukřičené. Trio těchto herců na sebe tak dementně řvalo, až jsem pomalu nestíhal číst titulky. Soundtrack – toho jsem si nevšiml … Jako asi jsem to hodnotil moc kriticky, ale zklamání se fakt dostavilo. Akci nemůžu technicky moc kritizovat, i když mě nebavila. Vtipné to také nebylo. Banderas byl nevýrazný a stejně tak i Morgan Freeman a Frnak Grillo, kteří se hodili akorát tak do titulků známých herců. Dát jen 1* mi přijde krutý, tu 2* dám jen s ohledem na to, že se předchozí díl opravdu vyvedl. Doufám, že nevznikne trojka. Jackson a Reynolds mě zde vůbec nebavili a to v jedničce tak bravurně utáhli film. No, škoda, co se dá dělat ….. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

V druhém díle o nevyrovnaném bodyguardovi a přisprostlém zabijákovi a jeho ještě přisprostlejší ženě se dějová linie posunula od "bromance" k jakési "relationshi(p/t) romance", čímž film tak trochu ztratil na atraktivnosti a svěžesti jedničky. Přesto mě dvojka stále dokázala dostatečně pobavit a celkem i napnout skrze slovní a fyzické přestřelky, všelijaké narážky a slušně dávkovanou akci. Osobně bych film zkrátil tak o patnáct minut a vystřihl plkání o rodině. Postava záporáka byla spíše do počtu, což je možná trochu škoda, na druhé straně mě ale potěšila menší rolička pro Morgana Freemana. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„CELÁ EVROPA JE V RUKÁCH ZABIJÁKA A JEHO OCHRANKY BEZ LICENCE…“ ///    Infantilní ftipy pro děti. Vlastně ani to ne, páč dialogy psal zvrácenej debil, takže je to tady samá děvka, kunda…. a krev. Takovejhle humor bych čekal spíš u Melissy McCarthy… K příběhu – je debilní! Pravda, vodsejpá to, takže ti míň nároční budou (prostě kurva musej!) chrochtat blahem. Ale jediný, na co se dá koukat, je Salma. Ve čtyřiapadesáti – smekám!   ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Z našich líbánek se stala zasraná pohroma. 2.) Miluju nejujetější filmy Rogena nebo Sandlera..  /// Thx za titule „urotundy@cbox.cz“.       /// PŘÍBĚH  **  HUMOR  *  AKCE  ***  NAPĚTÍ  ne ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Když řekne Michael (Ryan Reynolds) o Sonie (Salma Hayek), že by byla hrozná matka, zmíní panenku Chuckyho z hororové série Dětská hra. (Duoscop)
  • Natáčení začalo 2. března 2019. Probíhalo v Chorvatsku, Itálii, Bulharsku, Slovinsku a Anglii. (Varan)

Související novinky

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (více)

Reklama

Reklama