Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na střední škole bývala Marge Simpsonová úspěšnou inspicientkou při produkci školního muzikálu. Po letech se s bývalými spolužáky rozhodne, že muzikál opráší a znovu uvedou. Při zkouškách však odhalí stará tajemství, která vedou k novým pocitům křivdy... (TV Prima)

Recenze (15)

Bobbyk69 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Můj Bože, přísahám, že tohle jsem si pustila z nevědomosti a nepodívala jsem se nejdříve na ČSFD na hodnocení. Už po pěti minutách jsem chtěla skočit z okna. I hudební klipy od Ortelu jsou záživnější než ten hudební muzikál v téhle epizodě. Ani nechápu, jak jsem se na tohle dokázala dodívat. Odpad je na tohle málo, nejradši bych šla s hodnocením hodně do mínusu. Doufám, že se to alespoň brzy dostane do černých čísel, protože si to fakt zaslouží. ()

ModryPlamen odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ku koncu epizódy okomentuje Líza Margin muzikál nasledovne: “To je příšerný! Taková šmíra!”. Toto hodnotenie by sa ale malo sťahovať k celej epizóde a byť toto na začiatku, tak si človek rozmyslí, či má zmysel toto vôbec pozerať. Síce som so Simpsonovcami skončil po otrasnej 30. sérií, no nemohol som si nechať ujsť diel, ktorý je k čiernym číslam zatiaľ najbližšie. No a s tunajším hodnotením 32% musím súhlasiť, respektíve by som to videl v čiernych číslach. Príbeh, napriek tomu aký je jednoduchý, je brutálne osekaný, len aby tam mohli pridať tie otrasné piesne a asi milion dejových odbočiek (príbeh Sašy napr.). Z Marge sa stáva druhá najmenej sympatická postava po Líze, keď začne žiarliť na Sašu, takže to musí celé pokaziť. A výsledkom je asi 20 morálnych ponaučení na 20 minútovú animovanú epizódu. O nejakom kanóne v Simpsonovcoch síce nemôže byť reč, lenže toto bolo do oči bijúce. Ako príklad: Marge nemohla na vysokú? Tak potom čo robila v epizóde Zlatá devadesátá? Vtip úplne absentoval, práve na úkor tých piesní. V prvom rade, nie som odporca muzikálov (Pomáde som dal 5*), lenže toto sa nedalo počúvať, respektíve som neveriacky pozeral na TV či to tvorcovia myslia vážne. A nesnažte sa ma presvedčiť, že toto má byť paródia na Disneyovské muzikály, však toto samotné je muzikál so všetkým tým najhorším, čo dokážu muzikály ponúknuť. Do ďalších dielov sa púšťať nejdem, nechcem si špiniť profil odpadmi. Pozn. Miesto tohto si pozrite diel s podobnou zápletkou Tramvaj do stanice Marge, ktorý je milionkrát lepší. ()

Reklama

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dlouhé době jsem se rozhodl podívat na Simpsonovi a zajímalo mě kam se vlastně posunuli. Bohužel musím říct, že mě první díl nejnovější série nijak moc nebavil. Sice se tu najdou světlé chvilky, ale spíše jsem byl zklamán. Vůbec z toho není cítit ten Simpsonový nádech, znělkou počínaje a dějovou linkou konče. Přišlo mi to neucelené a poměrně zvláštní. Co se týče muzikálové nádechu, tak na tom by nebylo nic špatného, spoustu hudby je i celkem fajn, ale když mám zhodnotit celou epizodu, tak se řadí spíše k těm horším. ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem v šoku. Tvůrci se rozhodli zadupat do země všechny díly, který odkazujou na minulost Simpsonů a udělali muzikál.. MUZIKÁL! PODELANEJ DISNEYOVSKEJ MUZIKÁL! A já bytostně nesnáším muzikály! Navíc je to strašná nuda, nevěřil jsem komentářům tady, ale je to tak. Jde tu hlavně o zpěv, vtipy jsou utlaceny na pozadí. Prostě všechno špatně, komická stránka chybí, ignorace předchozích dílů, příběh je o ničem... vážně jsem váhal, jestli nedat odpad, ale abych byl upřímnej, pobavila mě hádka Lizy s Bartem a snídaní, to bylo jediný místo, kde jsem se fakt nahlas a upřímně zasmál. Ale to je zoufale málo, hodně jsem se nutil do toho, abych to vůbec dokoukal. ()

StrixCZ odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejhorší díl Simpsonů, co jsem kdy viděl. Těžko říct, jakou měrou se na tom podílel dabing (na ten jsem v Simpsonech zvyklý, ale je pravda, že v muzikálových dílech mě vždycky trochu rušil), ale nutil jsem se to vůbec dokoukat. Nakonec jsem vydržel jen proto, že jsem celou dobu doufal, že přijde zlom a alespoň kousek "normálního" děje. Nepřišel. Tohle fakt ne... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama