foto

Simona Peková

  • nar. 13.2.1955 (62 let)
    Třebíč, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Vyhnání Gerty Schnirch (divadelní záznam)
2013 Dům 66b (studentský film)
2012 Polski film
Setkání s hvězdou: Boleslav Polívka (TV film)
2011 Guláš (studentský film)
2009 Doma u Hitlerů (divadelní záznam)
Pouta
2008 Bratři Karamazovi: Vzkříšení (divadelní záznam)
El Paso
2005 Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
2004 Kníže Myškin je idiot (divadelní záznam)
2003 Nuda v Brně
2001 Podzimní návrat
1998 Postel
Převeliké klanění právě narozenému Jezulátku aneb Betlém (TV film)
1997 Do nebíčka
1996 Zapomenuté světlo
1992 Dědictví aneb Kurvahošigutntág
1989 Nedosněné sny (TV film)
Papírový most (TV film)
1984 Narozeniny (TV film)
Skřivánek a sova (TV film)
1982 Náledí (TV film)
Neviditelné nebezpečí (TV film)
1979 Karolina aneb Příběh ze starých časů (TV film)
1977 Případ hodného vedoucího (TV film)

TV seriály

2014 Vinaři (TV seriál)
Věštba (S01E03)
2013 Pionýři hororu (TV seriál)
2012 Helena (TV seriál)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Pomsta (S03E01)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
4teens (TV seriál)
2006 Letiště (TV seriál)
2003 Strážce duší (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Ochotníci (S02E04)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)

TV pořady

2008 Q (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace