Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milouš avizuje blížící se inspekci z ministerstva, která by měla město vyloučit ze soutěže o Pozitivní město roku za neplnění podmínek. Julie vypudí snoubence Ládíka z manželské postele, protože ji zanedbává. Otec generál propadá zoufalství, protože se domnívá, že syn je gay, ale ukáže se, že je jenom líný souložit. Pepan s Bohoušem se pokouší úředníka z ministerstva zkorumpovat a obměkčit, aby si vyloučení ze soutěže rozmyslel. Inspekce na policejní stanici stejně jako v ředitelně školy dopadne katastrofálně. Až vnadné studentky situaci zachrání a úředníka obměkčí. Resumé z ministerské inspekce je následující: pokud Kameňákov uspořádá pochod, zůstává v soutěži. Drobná chybka je v tom, že jedna strana míní pochod dechových hudeb a druhá to chápe jako duhový pochod gayů a lesbiček. Duhový pochod proslaví Kameňákov v celostátním médiu, aniž by o to radnice jakkoliv stála. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdy jsem nebyl "Kameňákobijec", protože tento seriál si nehraje na žádné umění. Vtipy jsou sice notně zašlé, mnohé ohrané, také trapné. Ale v pátek večer si chci prostě oddychnout a nepřemýšlet. Navíc starosta s tajemníkem mě fakt baví. ()

vin55 

všechny recenze uživatele

přesně jak říka uživatel rakovnik tenhle serial je paradni oddychovka na pateční večer a starosta a tajemník jsou super ()

Reklama

Reklama