Reklama

Reklama

Armáda temnot

  • USA Army of Darkness (více)
Trailer

VOD (1)

Přichází doba velkého zla. Vyděšení poddaní se skrývají za hradbami zámku. Stateční rytíři se chystají k nerovnému boji s nemrtvými. Armáda temnot se připravuje k útoku. Na poslední chvíli se ale objevuje spasitel. Muž z jiné země, z jiné doby, který s sebou přináší své zázračné zbraně - brokovnici a motorovou pilu! Nenechte si ujít "Armádu temnot" - poslední díl slavné trilogie Sama Raimiho "Evil Dead". Horor, při kterém budete současně umírat hrůzou i smíchy. (Falcon Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (642)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Skvělá zábavovka a pro mě nejlepší film Bruce Campbella. Opravdu tady neskutečně válí a neúnavně mě rozesmívá celých 90 minut. Měl jsem možnost vidět obě verze Armády temnot a nelze objektivně říct, která se mi líbila více. Režisérská verze nabízí 2 prodloužené pasáže a alternativní konec. Prodloužená pasaž číslo 1 se nachází ve mlýně poté co se vyklubou malí darebové. Jedná se o 2 a půl minutové prodloužení. Bitva s kostlivci je přibližně o 4 minuty delší. A nejdůležitější je pozměněný konec filmu, kdy si Ash jde zdřímnout do jeskyně a ještě předtím musí spolknout přesně 6 kapek lektvaru, samozřejmě se splete a dá si kapek 7. Takže si asi dokážete představit co se stane, když každá kapka znamenala prospání 100 let. 85% ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Nesoustředil jsem se na děj. Nesoustředil jsem se na akční scény. Přemýšlel jsem. Proč? Protože jsem si sednul do vláčku směrujícím do strašidelnýho zámku, ale celou dobu jsem seděl otočený zády. Nechápete? Dobře, tak teď na rovinu. Pod dojmem, že jsem si sehnal Evil Dead, jsem úplně nadšeně metal k televizi. Po 20 minutách: Co? Evil se odehrává ve středověku? Divný.... Teď již po 5 minutách: "ÁÁÁÁ! Já si sehnal poslední díl! Pako jedno!!!!" Nu, netrvalo mi dlouho zorientovat se. Ale prostě sledovat trilogii od konce je neskutečně bizarní a hlavně je to znásilnění Sama Raimiho, který na 101% doufal ve fakt, že nikdo nebude takový blbec, aby nedodržoval posloupnost... A film? Chápu fanoušky, kteří mají Bruce Campbella rádi více než vlastní život a za další díl by rituálně upálili i svého medvídka z dětství. Věřte, že jo... Ale má cesta k tomuto fanouškovství byla u konce s dechem při scéně s trpajzlíky. Má cesta však nekončí! Já si ten první díl prostě vyčenichám, to vám povidám! Ale momentálně je to za 3* ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Z hororu se nám stala prohláškovaná fantasy komedie. A to je dobře. Campbell dovádí postavu Ashe k dokonalosti. Rami v mládí určitě načítal povídky o Conanovy a ARMÁDA TEMNOT je tak trochu pocta a tak trochu parodií na jeho dobrodružství. Jsem docela zvědavý jestli nakonec natočí tu čtyřku a jestli jo tak se můžete vsadit, že na ni půjdu. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Hodina a půl bezbřehé legrace. Film se tváří jako horor, ale přitom zde není nic, čeho by se divák musel bát. Pouze se baví a žasne, co ten Raimi zase vymyslel. Gagů je tu nespočet a když se k tomu přidá Bruce Campbell, můj kultovní herec, který má tolik charismatu, že by ho mohl rozdávat, je o zábavu postaráno. Z celé trilogie Evil Dead jasně nejlepší díl! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

The Medieval (Cartoon) Dead.. Blbost. Hravá, rozpustilá, s láskou dělaná, ale pořád blbost. Upřímně nevím, co se mi na tom kdysi zdálo tak legračního, nicméně kvůli exhibici Nektarína z S-Martu nemohu jít s hodnocením níž. „Hail to the king, baby!“ Podlaha se sotva drží na nohou, Trejo zplesnivěl, Al Borland zemřel na otravu flanelem - pokud nějakou reklamu na kutilské potřeby, tak jedině s Brucem Campbellem! ()

Galerie (375)

Zajímavosti (34)

  • Ash (Bruce Campbell)  ve filmu říká o své brokovnici: "This....is my Boomstick!! It's a 12-gauge double barreled Remington." Ve skutečnosti však drzí brokovnici Stoeger IGA nikoliv Remington. (HectorHagman)
  • Hlavní postava filmu Ash se také nachází ve hře "Poker Night 2". (Karlsberger)
  • Ve scéně v čase 1:11:33 si lze všimnout, že Ash (Bruce Campbell) nemá meč v ruce, ale hned o chvilku později se mu z ničeho nic objeví v ruce. (dc125)

Související novinky

Natočí Raimi a Campbell Armádu temnot 2?

Natočí Raimi a Campbell Armádu temnot 2?

30.10.2013

Už před nějakým časem internetem prosvištěla zpráva, že Sam Raimi a jeho bratr, scenárista Ivan pracují na pokračování ságy Evil Dead. Ta se (když pomineme letošní remake) ve třetí části nazvané… (více)

Raimi chystá Evil Dead 2 a dvojku Armády temnot

Raimi chystá Evil Dead 2 a dvojku Armády temnot

12.03.2013

Řečeno slovníkem Pulp Fiction, Sam Raimi je právě teď „spokojenej parchant“. Omalovánková fantasy Mocný vládce Oz odstartovala skvěle v amerických i světových kinech a za první víkend nastřádala… (více)

Sam Raimi se vrací k hororu

Sam Raimi se vrací k hororu

23.12.2007

Nejzásadnější otázka těchto dní zní: Bude Sam Raimi režírovat Spider-Mana 4, anebo se nechá ukecat, aby se ujal dvoudílného Hobita (Jackson už potvrdil, že hodlá pouze produkovat a dohlížet, aby dva… (více)

Reklama

Reklama