Reklama

Reklama

Zkurvená noc

  • USA 11:14 (více)
Trailer

Obsahy(1)

V malém městě Middelton jede mladý muž ve svém autě, značně posilněn alkoholem. Rána, prasklé přední sklo, mrtvola. Ve strachu zabalí mrtvolu a schová ji do kufru auta. Přijíždí mladá žena s úmyslem pomoci a zavolá svého dobrého přítele, velitele policie. Jelena tu někdo srazí každou chvilku. Policista přijíždí a požaduje otevření kufru auta. Jak sám pozná, jelen to určitě nebude. Mladík, pronásledovaný policistou, se dává na útěk a mezitím z policejního auta vybíhají další dva zadržení jedinci. Následuje spletenec situací, které divákovi dovolí pochopit celý děj až v případě, kdy uvidí všechny události z různých úhlů. (MiD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (332)

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Přesně takovýchto filmů bych si přál víc. Podobně jako například ve Vantage Point, i zde je vyobrazen náhled na jednu noc z různých pohledů, které jsou vzájemně provázány. Vhodně zvolená délka, trocha černého humoru a výborný Swayze, který svoji část zvládl nejlépe (podle očekávání), mi v klidu dovolí hodnotit celkem vysoko. 80% ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Za prvé: Nevím, co si kdo chtěl dokázat tím poetickým překladem názvu. Aby snad nedošlo k mýlce, že 11:14 by se mohl jmenovat záznam Utkání hvězd NHL, napadla někoho asociace „Zkurvená noc.“ Výborně. Ona ta noc de facto zkurvená vážně je, jde ovšem o to, že název film shazuje na ubohou úroveň české sprostoty. A přitom je to podívaná fakt dobrá, ba co víc – poutavá a zábavná. Pravda, člověku nedá velkou námahu poodhalit sled událostí, pokud má alespoň tolik dedukce, jako Ace Ventura (a to věru není hodně), ale komu by pořád mělo něco vadit, když se pobavil a bylo mu potom dobře? Řeč je stále o filmu... (Filmfest Hurghada 2012, 30/67) ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

Do detailu promyšlené puzzle, jehož každý dílek je vytvarovaný tak precizně, až to bije do očí. Obal DVD upomínající na Lolu běžící o život či Memento tak můžete s klidem ignorovat. Zkurvená noc si sice z obou bere trochu, ale jedna věc je forma a druhá obsah – zde funguje jen to první. Závěrečný spojovací článek mezi vším děním mě velmi mile překvapil a film zachránil od zdánlivé absence počátku a konce. Je to drsnější zábava moderní doby, srozumitelně komplikovaná, vykonstruovaná a nonstop zábavná. 70% Zajímavé komentáře: Rex Mundi, Richie666 ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Dost dobrá jízda. Propletenec situací a událostí, které na sebe navazují. Je zajímavé, jak jedna událost dokáže ovlivnit životy druhých. Mělo to skvělé tempo, pohodové obsazení a přiměřenou délku. Člověk sice může namítat, že to bylo překombinované, ale tak co, člověk se na 75 minut kvalitně zabavil. Asi budu vyhledávat filmy podobného ražení :) 75% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Támhle na ulici leží lidskej penis. Někdo by ho mohl hledat." 23:14h je nebezpečnej čas. Když tou dobou sedím za volantem, tak zastavím a minutku čekám. V tuhle dobu totiž z mostu padají mrtví chlapi, nechávají se srážet nevěrný holky a občas proletí vzduchem ufiknutej penis. Zkrátka nebezpečná část noci. Zkurvený noci, ve který platí Murphyho zákony naprosto dokonale. Já jsem se přitom bavil mnohokrát a taky jsem zpozoroval zvláštní úkaz. Ačkoli jsem hodnej kluk a snažím se lidem pomáhat, tak tady jsem nelitoval nikoho. Všichni šli svýmu neštěstí naproti a proto se osudu a scénáristovi rozhodně do cesty nepletu. A taky už nikdy nebudu souložit na hřbitově opřenej o náhrobek. Není to tak bezpečný, jak to vypadá. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • V roku 2019 bol herec Henry Thomas skutočne zatknutý za jazdu pod vplyvom alkoholu, tak isto ako postava Jack, ktorú stvárnil vo filme. (ShortyIC)
  • Postava Buzzy byla podle původního scénáře muž. Když si ho Hilary Swank přečetla, byla touto rolí nadšená. Přemluvila Grega Marckse, aby scénář přepsal, aby ji mohla hrát. (don corleone)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno